Misafir sevmiyorum !!!

Hayır gelmedi ama yarın için aradı bende çarşıda işim var dedim. Eşim de yanımdaydı. Bu ne yüzsüzlük olmazsa ben hallederim dedi.

bu kadinin kendi esiyle problemleri var kesinlikle, kendini daglara taslara vuracagina sizin eve vurmus.
yoksa bi kadin cocuklu olsun olmasin esi evde oldugunda komsu kapisi kovalar mi ya..
bnm iki cocugum var, kucuk 3 aylik buyuk 3 yasinda,kimseye rahatsizlik vermeyim diye resmen eve kapandim, arkadaslarim suruyerek evden cikariyor ve bnde yurtdisindayim, yasadigim yer huzurevinden hallice..
mesela cumartesi arkadasa gidicez kizlarls, ben evde babalarina birakicam bnm buskuvileri, oyle heryere cocuk suruklenir mi, hadi goturdun sahip cik

Bizim de bir dostumuz hem iş arkadaşımızın eşi prematüre doğum yaptı. Çocuk iki ayına girecek biz hala gitmedik korkudan... kadıncağız aradı görüşelim diye artık. En kısa zamanda en az zahmetle gidip hediyemizi vereceğiz o kadar. Biraz empati yapmak lazım ama nerdeeee... hakikaten sonra da bize soğuk, havalı bilmem ne yorum yapıyorlar. İçimizdeki canavarı çıkarmayın o zaman kardeşimmm

Ya boğasım geliyo böyle kadınları.
Otur evinde çocuklarına bak evini toparla yemeğini yap çocuklarınla oyun oyna.
Benim 1 oğlum var evi hiç sevmez sürekli park gitmek top oynamak bisiklet vs istiyo.
6 yaşına geldi daha onunla ev gezmesi yapmadım beni seven parka gelsin bittii. Ev gezmesi ev oturması diyince cinler periler toplanıyo kafama.
Bide günlere gidip çocukları eve tıkmazlarmı güneşli günlerde çıldırıyorum.
Neyse kov kapıdan tlf bakma kes ilişkini .

Malesef bu tip insan çok, sonuna kadar da haklısın.
Laf aralarında başkalarından çrnek vererek şöyle yapıyolrmış arkdaşıma böyle olmuş biliyomusun gibi laflar sok, belki anlar.

Evet yanlış yazmışım :)
Çocukların yaşları doğru değil belli zaten hiçkimse 4 yaş altı 3 çocukla hergün 50 km yola cesaret edemez helede 1 yaş ve altindaysa çocuk.

Bayanın arabasının olmadığını düşünüyorum yok yine bi eksiklik var her gün hergün yol parasiydi hazirligiydi deli cesareti olur off beynim yandı

Çocukların gerçek yaşı nedir acaba merak ettim

3 çocuklu kişiden yardımcı mı olur hiç...sen onlarin arkasini toplayacagin zaman ve enerjiyi kendi işine harcarsın ...artik kendim hallediyorum de kurtul canim

Evet aynısını bu arkadaşımda diyor.
Birde demez ki en çok senin evinde oturuyorum.
Çocuklarım birtek senin evinde rahat ediyor diye.
eve bu kadar çok insanı alman çok riskli.
o küçük çocuklardan pek çok enf. bulaşabilir bebeğine.
bu işin şakaya gelir yanı yok.
senin de daha sert tepki vermen gerekiyor bence.
açık kapı bıraktıkça başedemeyeceksin anlaşılan o ki.
çekilir eziyet değil.
anlamıyorum nasıl katlanıyorsun o kadar pisliğe filan bu halinle?

Ay bilmiyorum cok sabirlisiniz. Ben de premature ikiz annesiyim ve yurtdisinda yasiyorum. Ailem herkes turkiye de.sogumdan sonra hastane de 11 gun kaldik sadece cok yakin arkadas es dost geldi ve 20 dk dan fazla kalmadi. Eve ilk 3 4 ay gelen olmadi desem yeridir. Bir tek Annem vardi. Yani nasil desem arkadas cevrenizi secen sizsiniz. Kendinize uyacak hayat standsrtiniza yakin insanlarla arkadaslik edin. Uymayanlari hayatinizdan cikarin. Simdi bu kadinla gorusmezseniz kaybiniz olacak mi? Bi onu dusunun.

Yaşları düzenleyeceğim ama cevap vereyim.
4 yaşında bir çocuğu var. 18 aylık bir çocuğu birde
2 buçuk aylık bir çocuğu var.
Arabası yok. Yaşadığımız yer öyle otobüs parası Türkiye gibi değil.
Yol parasını düşünecek birisi de değil.
Zaten çok küçük bir para.

Çok merak ettim ama geldi mi o yüzsüz
Yok hayır. Ama tabiki de aradı.
Eşimle ilk kez başbaşa mangal yakıp,
Ufak bir kutlama yapacağız.
Hediye gelen viski var ya onu da içmek bugün nasip olacak galiba sonunda. Dedim
Alkole çok karşı biri içilen yerde durmaz asla.
Bende bu şekilde yazdım. Yalan bişey yok aslında.
Doğumumu kutlayacağız yanlız başımıza
Ne eş ne dost ne aile var.

Ne zaman ararsa arasın,müsait değilim diyeceksiniz.İlle de açıklama yapmanız gerekmiyor "dinlenecegim,doktor misafir yasakladı" falan,hiç gerek yokki.Yarın geleceğim mı dedi " müsait değilim",öbür gün mu gelirim dedi " müsait olmayacağım",bu kadar.

Anladım tesekkur ederim

Bu durumda misafir sevmemen doğal canım,benimde hoşuma gitmezdi..

yani varya nefret ediyorum şımarık çocuklar ve ses çıkartmayan annelerinden

Bu misafir sevmemek değil canım kendine haksızlık etme kim olsa istemez öyle misafiri. Yeni doğum yapmışsın ilgi bekleyen minicik bebeğin ve toparlanması gereken bir evin var , fırsat buldukçada dinlenmen lazım. 3 cocuklu kadının ne işi var ya zırt pırt sende. Müsait değilim de her arayışında, kafası çalışıyor ise anlayıp ayağını çekecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…