- 13 Ekim 2016
- 1.285
- 1.654
- 63
- Konu Sahibi Excited_00
-
Bunu yapamam her akşam arıyor öyle geliyor geldiği yer otobüs ile 50 dk yı buluyor kapıyı açmamak bilemedim.Cok ciddi soyluyorum bundan sonraki ilk gelisinde kapiyi acmam.uyuyoduk derim.
Faydadan cok zarari var resmen.
Oyle oyle keser ayagini belki. Sinir oluyorum boyle insanlara
Arıyor ama ben gel demiyorum. Yarın gelecem bişey istiyor musun gelirken diyor.Acikca soyleyin uc cocukla ne isi var onunda yahu millet tek cocukla cikmaz evden ustelik yeni dogum yapmis birinin evine gidilmez oyle cat kapimi geliyor ariyormu gelicem diye
Aradiginda acmayin o zaman.belki cesaret edemez gelmeye. Valla arkadasim boyle yuzsuz insanlar bundan anlar,gelse bile donsün bir kere geri akli basina gelir belki.Bunu yapamam her akşam arıyor öyle geliyor geldiği yer otobüs ile 50 dk yı buluyor kapıyı açmamak bilemedim.
İnan onlar gidiyor ben ağlama krizine giriyorum. Çünkü her yer yağ pislik içinde oluyor.Açık açık söyleyin "ksr bakma sana birsey dicem bana yardımcı oluyorsun çok sağol Allah razı olsun ama çocukların çok rahatsız ediyor çok yaramazlar " de .
Ne bileyim söyle işte kibarca.
Lohusa halinle bunlarlami ugrasacan ya streslisindir zaten
Arıyor ama ben gel demiyorum. Yarın gelecem bişey istiyor musun gelirken diyor.
Of offf deliriyorum bende kendi kendime. Bir diyebilsem.Böyle misafiri ben olsam bende sevmem. Yeni dogum yapmis birinin evinde üc cocukla ne isi var? Düsüncesizlikten baska bir sey degil. Ben olsam yardima ihtiyacim yok, üc cocukla perisan olma der lafi vururum.
Direkt olarak hic zahmet etme ben kendimi iyi hissediyorum artik kendi isimi yapabiliyorum gunun kalan kisminda da yatip dinlenicem deyinArıyor ama ben gel demiyorum. Yarın gelecem bişey istiyor musun gelirken diyor.
Evet az önce mesaj attı yarın geliyoruz bişey ister misin diye. Eşimle şok oluyoruz.her gün mü geliyor
3 çocukla ne yardımı yahu ona yardım edecek biri lazım asıl..
açma kapıyı.. zili sök bebek zil sesine sıçrıyor diye söktük dersin..
ha direk söylesen daha iyi bebeğimle düzen oturtmaya çalışıyorum hergün gelmene gerek yok artık de..
Sanırım artık dinlenmeliyim gibi şeyler söylene vakti geldi. Çok doğruDirekt olarak hic zahmet etme ben kendimi iyi hissediyorum artik kendi isimi yapabiliyorum gunun kalan kisminda da yatip dinlenicem deyin
Öncelikle herkese merhabalar. Sizinle paylaşmak istediğim konu şu ki şu gamsız anneler. Konuya gelince, bugün eşimin arkadaşı ve ailesini ağırladık. İki çocukları vardı. Aman Allah ım yok böyle birşey, çocuklar çok yaramaz dı.
Bizim büyük kızın manevi değeri olan bir kitabı vardı. Yırtmışlar bizim kız ağlıyordu resmen, duvarları baştan başa çizmişler, ellerindeki oyuncaklarla ahşap mobilyalara vuruyorlar artık dayanamadım ellerindeki oyuncağı aldım bunun sanada babanada annenede bir faydası varsa vur yavrum dedim. Annesi alındı herhalde böyle öğreniyorlar demez mi oyuncağı kafasına geçiresim geldi neyse
Onlar gittikten sonra olayı eşimle konuştum eşim arkadaşım çok efendi birdir keşke sussaydın deyince ona da alındım ama birazda acaba mı deyesim geliyor. Sizce hanımlar???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?