Misafir sevmiyorum !!!

Ne haber komsunuzdan merak ettim :) ??
Canım bugün çok şaşıracağım bir şekilde beni aradı.
Bugün rutin kontrolü vardı. Basit bişey hastanede.
Eşi ile beraber gidecekmiş. Eşi olmadan korkuyormuş. Bana dedi ki Mehmet (eşi) gelip seni alsa çocuklara baksan 1 saatliğine.
Yani artık anlam veremiyorum bu kıza.
Bende gelemeyeceğimi bebeğimin durumunu anlatmıştım sana. Başka zaman olsa yaparım. Emeğine karşılık. Ama şuan mümkün değil dedim.
Daha sonra komşum bakar o zaman dedi.
Hayır ona bıraksa başta telif bile etmemesi lazım.
Bu şekilde işte. Eşim deli oldu artık

Şok ya ben .
Şaka gibi kadın. Senden iyilik istemesinde birsey yok normal yani guvenmis sana ama tabiki hâlâ bebisinin hâlini çok takmiyor ki böyle rahat davranıyor.
Artık bu kadına asla taviz vermeyin. İnsanlık hali tabiki gitmeniz iyi olurdu ama halinizi bilip te böyle bi beklentiye girmesi de hoşuma gitmedi.
Bu kadın ne size nede bebeginize değer vermiyor. Halaaa anlamamıs sizi biktirdigini.
Devam edin aynen böyle .

Cocuklari sana birakma teklifi son çırpınışları ha gayret kescek ayağını dik dur sakın pes etme en ufak yumuşamada sil baştan olacak haberin olsun.

bende sevmem valla kim ne derse desin evimde kafa dinlemeyeceksem nerede dinleyeceğim insanlar misafirlik adabını kaybetmiş kendine hizmetçi arıyor ve utanmıyorlar.günümüz kafeleri arkadaş toplantıları için ideal.

6 ay eve mısafır almayacaksın.net.ben de prematüre annesıyım...esıme dedım eve gelene açmam kapıyı..17 gun yogun bakım kapılarında bekleyen benım.doktorun kesın ikazı var...eve kımse gelmeyecek..

cok sukur lafımızı gecırdık..anam harıc !!! valla senı cok ıyı anlıyorum..sakın tavız verme arkadasım..asla asla.. !

Ya bu kadın düpedüz bencil! Ne demek gel çocuklarıma bak... senin prematüre bebeğini bence de hiç önemsemiyor. Bu şekilde bahanelerle devam etmelisin bence iş dolayısıyla mecbur hissettiğin için. He yine de salağa yatıyor ya da gerçek bir mankafa anlamıyor tekrar teklif ederse telefonda ağla sızla beni kimse anlamıyor eşim misafire hayır diyemiyor falan diye küçük bir ihtimal ama belki anlar...

Kadin uc tane dogurmus birde otobuslerle geziyor o cocuklarla sizin evdeki bebek ona basit oyalamaz insani gibi geliyordur ondan cagirmistir.

hahaha kendim aklıma geldim iui de yapmısım yan komsu yasındıgımızdan beri pek bir sıcaktı . bebekgen sonra birgün kapıyı acar acmaz içeri daldı . yani müsaitmiyim degilmiyim sormadan kv vardı . kadına surat yaptım tersledim baska seylerine birdahada gelmedi . simdi caprazdaki kızla samimi ama kız da kıramıyor belliki sürekli yönetir vaziyette genc diye eziyor. yada ben öyle görüyorum

bu da size ders olur zaten anlamıssınızdır ama bazen kırmak lazım . arladasınız normal degil empati yapmıyor sanırım . bide pişkin . sen hala kırıcammı diyorsun sömürüyor seni. gülerek soyle canım biz iki haftada bir görüselim annemi bile okadar sık görsem sıkılırım de

Beklemedeyiz gelmeye kalkışırsa haber ver. Sanırım kadının ayağı tamamen kesilene kadar da merak edeceğiz acaba geldi mi diye.

Allah yardımcın olsun ne kadar rahat insanlar var. Geldiğinde diyebilirsen eeğer canım sen evine git bak çocuklsrın da ağlıyor falan de bence

Ben utanıyorum artık geri çevirmeye.
Ama o hala gelmek istemekte kararlı.
Direk şöyle de " Çocuk gürültüsü çekemicem bebekte bütün gece uyumadı zaten gündüz o uyuyunca bende uyuyorum başım çok ağrıyor de. Hatta mesaj attığında aradığında hemen cevap verme. Bir iki saat sonra cevap ver. Uyuyordum de" çekinme reddetmekten. Bu insan bundan anlıyor bence. Bi daha sakın evine sokma. Yavaş yavaş ayağı kesilir.

Normal insan öyle yapmaz çünkü. Bu insan normal değil. O yüzden ona normal insanlara davrandığın gibi davranmıcaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…