Misafir sevmiyorum !!!

Oyyyy ben böyle olmam için baya bişey olması lazım. Ama tebrik ederim çok iyiydi.

Son düzenleme:
Sanki randevu alacak gelmek için habire soruyor önümüzdeki bi 40 yıl doluyum de bence :)
Kalp kalbe karşıymış.
Bende bugün içimden öyle bir yazmak geldi ki.
Önümüzdeki yıllar doluyum. Diye.
Yanlız ben kaç yıl olacağını bile yazmayacaktım.
O kadar sınırsız yani

Kesinlikle tavrinizi koyun sinirinizi cizin. Bundan yillar evvel ben ortaokula giderken boyle bir komsumuz vardi hayati bize zindan etmisti. Uvey annemle yasiyorduk ve aramiza giriyordu surekli. Iki kucuk cocuguyla geliyordu buzdolabina cekmecelere dadaniyorlardi. Ne bulurlarsa kiriyorlardi. Kardesim yeni dogmustu gelip şap şup öpüyor sıkıştırıyordu. Uvey annem de bir sey diyemiyordu ayip olur diye sonucunda cok sorunlar yasadik o kadin yuzunden. Bunun ayıbı komsu hakki falan yok boyle insanlara yuz vermemek gerek tepenize cikarlar

Oyyyy ben böyle olmam için baya bişey olması lazım. Ama tebrik ederim çok iyiydi.
Zamanla sende olursun:)böyle nerde duracağını,nerde susacağını bilmeyen insanlar,hoşgörü ,nezaket,enerji vampiri gibiler,tüketiyolar insandaki güzel duyguları..sonrasında sivri dilli lafını esirgemeyen insanlar çıkıyor ortaya..Gerçi bende hala sesli olarak söyliyebilecek kıvama gelmedim anca mesajla:)

Sanırım sizin yumuşak yüzünüzden ötürü rahatsizliginizin farkında değil ve fark edemeyecek te. Çünkü sizin sayenizde bu kadın arıyor. Sen ne kadar bahane bulsanda onu dusunemeyecek diyecek ki ya işi var kadının beni istemediğinden değil diyecek.
O yüzden çözümü soğuk durarak belli et.
Aradığında sevinçli samimi değilde soğuk canım cicim demeden konuş.
Hatta laf çarpit. Çok stresliyim .. hanim bu aralar sinirlerim bozuk de. Oda aa noldu canım diyecek.
Sende ya bu aralar zırt birt arıyorlar gelelim diye ama doktor yasak koydu misafir almayın eve dedi kimse halden anlamıyo hemen kırılıyorlar güceniyorlar bana trip atıyorlar. Lohusa halimle bunların kaprisini çekiyorum anlamıyor lar de .
Yine anlamaz ve geleyim mi yarın derse de artık
Anlamiyomusun sen misafir gelmesin diyor doktor de.
Ay sinirlerim bozuldu :)

"Bebeğimizin sağlığı için misafir kabul edemiyoruz " diye bir yazı as kapıya . Yüzüne karşı söyleyemeyeceğin insanları bu şekilde uyarmış olursun . Buna rağmen ısrarla kapın çalarsa da acmazsin. Enfeksiyon ciddi bir risk prematüre bebisin için .

Bencede bidahaki geldiginde kapiyi acma ama eğer haber edip gelicem derse acıkça cnm rahatsızım kafam hic çocuk sesi goturmuyo suan falan de ben oyle derim şahsen

Her misafir böyle değil bunu belirteyim
Anne rahat bir anne benim içinde iticidir böyleleri
Hatta bu burda bir konum bile vardı sanırım bu konu ile ilgili
Sizin konunuzu da okudum çok iyi yapmışsınız çocuğun annesine.
Konu eski olduğu için yorum yazmadım
Ancak ilgimi ceken konudaki bi yorum kimse tepkide vermemiş limoncu arkadaşa herkes size hak vermiş limoncu arkadaş rahat anneyi desteklemiş size kızmış

Son düzenleme:
Unutmadım yorumunu bunca yıl olmuş
Var işte böyle absürt karakterler limoncuk ve gamsız anne gibi

anlamazsa artık kocaman bir çüşşşşş ona afedersiniz
inşallah anlar da

Unutmadım yorumunu bunca yıl olmuş
Var işte böyle absürt karakterler limoncuk ve gamsız anne gibi
Limoncu arkadaşın bazı yorumlarını okuyorum da herkesten muhalefet halinde yorumlar yapıyor konularida çok ilginç
KK 'nin nazar boncuğu diyelim

Bazı kadınlar var hatta burada da yazıldı bu
Gittigim yerde çocuklarım rahat edecek diyen tipler
Etmesin rahat kardeşim
Sahip çık.
Deli oluyorum böylelerine.
Evet aynısını bu arkadaşımda diyor.
Birde demez ki en çok senin evinde oturuyorum.
Çocuklarım birtek senin evinde rahat ediyor diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…