- 13 Ekim 2016
- 1.285
- 1.654
- 63
- Konu Sahibi Excited_00
-
Oyyyy ben böyle olmam için baya bişey olması lazım. Ama tebrik ederim çok iyiydi.Mesajla söyleme konusuna çok katılıyorum,
Benimde böyle bir komşum vardı,yan dairede ben hiç gitmediğim halde iki yaramaz çocuguyla zırt pırt sana kahve içmeye geliyorum diye arıyordu,itiraz edemiyordum,ama muhabbetindende çocuklarının yaramazlığındanda çok sıkılmıştım,
Birgün mesaj atmış yarın sana kahveye gelecem diye,bende
Ben sana bir paket kahve alayım doya doya iç evinde demiştim,o da
Ay tamam gelmem evine tamam dedi,
Biraz kırıldı ama sık sık gelmeyide bıraktı
Bir ferahlık geldiki bana anlatamam..
Yok canım asla birşey yapsın istemem.
Olan düzenimi bozmasınlar yeter.
Bugün çok güzel misafir ağırladım sabah eşimle.
Eşim kahvaltı hazırladı. Bebeği görmeye gelmişler.
Yaşlı bir çift. İyi geldi normal insan yüzü görmek.
Malum Bebek ev iş derken. Bir ses bile duyduğum yok.
Bu site haricinde.
Neyse bugün tabiki de aramıştı.
Yarın içinde tekrar yine aradı.
Zaten bugün ebe gelmişti. Bebeğimi kontrole.
Bende ebe bugün geldi ve bebeği kimseye öptürmemen gerektiğini,dokunulmamasını gerektiğini söyledi.
Ben bilmiyordum ama büyük insan nefesi hiç iyi değilmiş. Bende eşime dedim gelecek olan olursa uzun bir süre alamayacağımızı söyle bebeğimiz için dedim eşime. Aynen bu şekilde dedim.
Biraz anladı biraz anlamadı. Birkaç gün götürür bu
Süpervalla bana bile şuan bi rahatlama geldi
Aynen öyle. Ama bilmiyor ki iyice tiksindirdi artık.Bak iyi olmuş biraz kendine gelmissin Öyle zararsız misafiri herkes sever
Senin arkadaş pek kolay pes edeceğe benzemiyor gibi hadi hayırlısı :)
Kalp kalbe karşıymış.Sanki randevu alacak gelmek için habire soruyor önümüzdeki bi 40 yıl doluyum de bence :)
Zamanla sende olursun:)böyle nerde duracağını,nerde susacağını bilmeyen insanlar,hoşgörü ,nezaket,enerji vampiri gibiler,tüketiyolar insandaki güzel duyguları..sonrasında sivri dilli lafını esirgemeyen insanlar çıkıyor ortaya..Gerçi bende hala sesli olarak söyliyebilecek kıvama gelmedim anca mesajla:)Oyyyy ben böyle olmam için baya bişey olması lazım. Ama tebrik ederim çok iyiydi.
Valla ne desen haklısın.Kalp kalbe karşıymış.
Bende bugün içimden öyle bir yazmak geldi ki.
Önümüzdeki yıllar doluyum. Diye.
Yanlız ben kaç yıl olacağını bile yazmayacaktım.
O kadar sınırsız yani
Bu site haricinde.
Bende ebe bugün geldi ve bebeği kimseye öptürmemen gerektiğini,dokunulmamasını gerektiğini söyledi.
Ben bilmiyordum ama büyük insan nefesi hiç iyi değilmiş. Bende eşime dedim gelecek olan olursa uzun bir süre alamayacağımızı söyle bebeğimiz için dedim eşime. Aynen bu şekilde dedim.
Biraz anladı biraz anlamadı. Birkaç gün götürür bu dediklerim herhalde.
Harika bisey hemde. Ben haftalarca uyumamistim taaaa ki o sensörleri alana kadar.Çokkk teşekkür ederim. Evelsi gün internetten öyle bişey sipariş verdim bekliyorum. Umarım dediğin gibi olur çok sağol :)
Bence çok yerinde bi laf olmuş.Ben dayanamamış birşeyler demişim
Birdaha görüşmedik zaten
"Bebeğimizin sağlığı için misafir kabul edemiyoruz " diye bir yazı as kapıya . Yüzüne karşı söyleyemeyeceğin insanları bu şekilde uyarmış olursun . Buna rağmen ısrarla kapın çalarsa da acmazsin. Enfeksiyon ciddi bir risk prematüre bebisin için .Evet arkadaşlar misafir sevmiyorum.
19 gün önce Doğum yaptım. Prematüre bebeğim.
Konuya geleyim;
Eşimin arkadaşının eşi 3 çocuğu var. 4 yaşında-1buçuk aylık birde 2 buçuk aylık bebeği var.
Büyük nefesi misafir felan bebeğim için iyi değil.
Hastanede 1 hafta kaldım. Gelir gelmez hemen evime geldi. Öyle yaramaz 4 yaşında oğlu var ki anlatamam. Kızı da sürekli ağlıyor yabancı evi sevmiyor. Bağıra bağıra ağlıyorlar televizyona vuruyor Bilgisayara vuruyor. Yiyor yere tükürüyor. Mutfak dolaplarını karıştırıyorlar yani onlar geldiğinde 2 gün temizlik yapıyorum. Koltuklar halılar hep yağ pislik oluyor. Anneleri hiç birşey demez asla.
Neyse bunlar geldi ağlama bağırma derken anneleri de onlara bağırıyor. Bebeğim resmen delirdi sesten bağırmadan. Öpüyor zorluyor dibine kadar girip konuşuyor. Delirdim resmen delirdim. Böyle hergün geliyorlar. Kadın görüyor uykusuzum mahvolmuşum. Birde demez mi yardıma gidiyorum. Aksine arkalarını ben topluyorum. Zaten sezeryan Doğum yaptım çok zor.
1 hafta hastanede kaldığımda 2 kez yemek yolladı. Bir kere bebeğimin kıyafetlerini yıkadı. (Burda kimsem yok)
Eşim de deliriyor çünkü anneleri hiçbirşey demiyor.
Kızlar bişey diyemiyorum. Ama kafayı yiyeceğim.
Onlar geldiğinde çok yoruluyorum.
İnsan biraz da olsa yapma etme der çocuğuna bunda yok!!
Ne yapmalıyım. Asla bişey diyemiyorum kahretsin.
Ekleme:
Kapıyı tak tak vurdu. Bebek arabasını aldı kar oynamaya gelmişler bizim buraya (park,ve dağlar bana çok yakın) dönüşte uğrarız dedi. Bende gece hiç uyumadık dinlenmek istiyorum çok yorgunum kusura bakmazsan. Dedim. Tamam yarın görüşürüz dedi. Yarın eşimin ortağı ve İngiliz 2 yaşlı arkadaşımız var onlar gelecek zor olur. Dedim. İyi madem haberleşiriz dedi. Güldüm kapattım kapıyı
Sizin konunuzu da okudum çok iyi yapmışsınız çocuğun annesine.Her misafir böyle değil bunu belirteyim
Anne rahat bir anne benim içinde iticidir böyleleri
Hatta bu burda bir konum bile vardı sanırım bu konu ile ilgili
Unutmadım yorumunu bunca yıl olmuşSizin konunuzu da okudum çok iyi yapmışsınız çocuğun annesine.
Konu eski olduğu için yorum yazmadım
Ancak ilgimi ceken konudaki bi yorum kimse tepkide vermemiş limoncu arkadaşa herkes size hak vermiş limoncu arkadaş rahat anneyi desteklemiş size kızmış
anlamazsa artık kocaman bir çüşşşşş ona afedersinizYok canım asla birşey yapsın istemem.
Bu site haricinde.
Limoncu arkadaşın bazı yorumlarını okuyorum da herkesten muhalefet halinde yorumlar yapıyor konularida çok ilginçUnutmadım yorumunu bunca yıl olmuş
Var işte böyle absürt karakterler limoncuk ve gamsız anne gibi
Evet aynısını bu arkadaşımda diyor.Bazı kadınlar var hatta burada da yazıldı bu
Gittigim yerde çocuklarım rahat edecek diyen tipler
Etmesin rahat kardeşim
Sahip çık.
Deli oluyorum böylelerine.
Bu site haricinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?