- Konu Sahibi Excited_00
-
Benimde bebeğim erken doğdu daha 40çıkmadan kaynanam evine misafir gelwcekmiş beni çağırdı tabiki de gitmedim kendisi gripti açıkça söyledim ben çocukları getiremem grip olurlar diye oda eşime söyledi tabi ama açıkça söyle ne derse desin umursamaz kendimizden ödün verdikçe aptal yerine konuyoruzEvet arkadaşlar misafir sevmiyorum.
19 gün önce Doğum yaptım. Prematüre bebeğim.
Konuya geleyim;
Eşimin arkadaşının eşi 3 çocuğu var. 4 yaşında-1buçuk aylık birde 2 buçuk aylık bebeği var.
Büyük nefesi misafir felan bebeğim için iyi değil.
Hastanede 1 hafta kaldım. Gelir gelmez hemen evime geldi. Öyle yaramaz 4 yaşında oğlu var ki anlatamam. Kızı da sürekli ağlıyor yabancı evi sevmiyor. Bağıra bağıra ağlıyorlar televizyona vuruyor Bilgisayara vuruyor. Yiyor yere tükürüyor. Mutfak dolaplarını karıştırıyorlar yani onlar geldiğinde 2 gün temizlik yapıyorum. Koltuklar halılar hep yağ pislik oluyor. Anneleri hiç birşey demez asla.
Neyse bunlar geldi ağlama bağırma derken anneleri de onlara bağırıyor. Bebeğim resmen delirdi sesten bağırmadan. Öpüyor zorluyor dibine kadar girip konuşuyor. Delirdim resmen delirdim. Böyle hergün geliyorlar. Kadın görüyor uykusuzum mahvolmuşum. Birde demez mi yardıma gidiyorum. Aksine arkalarını ben topluyorum. Zaten sezeryan Doğum yaptım çok zor.
1 hafta hastanede kaldığımda 2 kez yemek yolladı. Bir kere bebeğimin kıyafetlerini yıkadı. (Burda kimsem yok)
Eşim de deliriyor çünkü anneleri hiçbirşey demiyor.
Kızlar bişey diyemiyorum. Ama kafayı yiyeceğim.
Onlar geldiğinde çok yoruluyorum.
İnsan biraz da olsa yapma etme der çocuğuna bunda yok!!
Ne yapmalıyım. Asla bişey diyemiyorum kahretsin.
Bebeğimiz daha sonra gaz sancısı çekti mi ne kadar sürdüNıyetı kotu degıl sıze ıylık yapma derdınde yoksa 50 dk yolu nıye gelsın sızı cok ıyı anlıyorum bende 1500 kılo premature cocuk dogurdum bır hafta hastnede kaldık evde cok ıyı bakıma ıhtıyacları var bence dr katın mısafır kabul edemıyoz deyın ya da bebegım artık gece uyuymuyo gunduz yatıyoz bebekler gece gunduz yok nasılsa sabaha kadar ayakkta gunduzde uyuyarak gecırıyoz deyın ben bunu bahane edıyodum ıse yarar bence
Kendi evi kirlenip dağılmasın diye, kocası gündüz uyuduğu için rahatsız etmesinler diye gelir. İyi niyet bunun neresinde çocukları her yeri döküp saçıyormuş konu sahibesi dikişli haliyle pisliğini temizliyormuş. İyi niyetliyse hem çocuğuna sahip çıkacak hem gelince batırdıkları yerleri silip süpürüp düzenleyip öyle gidecek. Böyle insanlar safa yatıyorlar yardım ediyorum ayağınaNıyetı kotu degıl sıze ıylık yapma derdınde yoksa 50 dk yolu nıye gelsın sızı cok ıyı anlıyorum bende 1500 kılo premature cocuk dogurdum bır hafta hastnede kaldık evde cok ıyı bakıma ıhtıyacları var bence dr katın mısafır kabul edemıyoz deyın ya da bebegım artık gece uyuymuyo gunduz yatıyoz bebekler gece gunduz yok nasılsa sabaha kadar ayakkta gunduzde uyuyarak gecırıyoz deyın ben bunu bahane edıyodum ıse yarar bence
Cok aşırı gazlı degıldı canım 4 aydan sonra baya azalmıştı sımdı 17 aylık o stresli gunler gerıde kaldı darısı sızlere arkadaşımBebeğimiz daha sonra gaz sancısı çekti mi ne kadar sürdü
4aydan sonra baya baya azalmıştı cok gazlu degıldı cok sukur...sımdı 17 aylık butun sıkıntılar gerıde kaldı cok şukur darısı sıze ınşallah güle gule buyutunBebeğimiz daha sonra gaz sancısı çekti mi ne kadar sürdü
Arıyor ama ben gel demiyorum. Yarın gelecem bişey istiyor musun gelirken diyor.
Hep düşük kiloda ve pramatüre bebeklerde kolik oluyor şuan bende o stresli günlerdeyim 3aylık ama geçmedi Rabbim evlatlarımızı bize bağişlasın ağrısını acısını yaşatmasın bna da şükürCok aşırı gazlı degıldı canım 4 aydan sonra baya azalmıştı sımdı 17 aylık o stresli gunler gerıde kaldı darısı sızlere arkadaşım
Bebek alerjo doktu doktra getirdik ev hijyenik olsun daha cok ufak uzun sure misfr kabul etme daha gelisimi az gidio dedi de telefonda gelmezEvet arkadaşlar misafir sevmiyorum.
19 gün önce Doğum yaptım. Prematüre bebeğim.
Konuya geleyim;
Eşimin arkadaşının eşi 3 çocuğu var. 4 yaşında-1buçuk aylık birde 2 buçuk aylık bebeği var.
Büyük nefesi misafir felan bebeğim için iyi değil.
Hastanede 1 hafta kaldım. Gelir gelmez hemen evime geldi. Öyle yaramaz 4 yaşında oğlu var ki anlatamam. Kızı da sürekli ağlıyor yabancı evi sevmiyor. Bağıra bağıra ağlıyorlar televizyona vuruyor Bilgisayara vuruyor. Yiyor yere tükürüyor. Mutfak dolaplarını karıştırıyorlar yani onlar geldiğinde 2 gün temizlik yapıyorum. Koltuklar halılar hep yağ pislik oluyor. Anneleri hiç birşey demez asla.
Neyse bunlar geldi ağlama bağırma derken anneleri de onlara bağırıyor. Bebeğim resmen delirdi sesten bağırmadan. Öpüyor zorluyor dibine kadar girip konuşuyor. Delirdim resmen delirdim. Böyle hergün geliyorlar. Kadın görüyor uykusuzum mahvolmuşum. Birde demez mi yardıma gidiyorum. Aksine arkalarını ben topluyorum. Zaten sezeryan Doğum yaptım çok zor.
1 hafta hastanede kaldığımda 2 kez yemek yolladı. Bir kere bebeğimin kıyafetlerini yıkadı. (Burda kimsem yok)
Eşim de deliriyor çünkü anneleri hiçbirşey demiyor.
Kızlar bişey diyemiyorum. Ama kafayı yiyeceğim.
Onlar geldiğinde çok yoruluyorum.
İnsan biraz da olsa yapma etme der çocuğuna bunda yok!!
Ne yapmalıyım. Asla bişey diyemiyorum kahretsin.
Yaa cok sinir bozucu sende galibaa susuyosun cvp veremiyosun ama bikere gelme de madem halergun konusuyosun soyleArıyor ama ben gel demiyorum. Yarın gelecem bişey istiyor musun gelirken diyor.
Bu iydi :)))Çok sinir oldum,konunu takipe aldim lutfen defet şu kadını başından,sonucu bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?