Misafir sevmiyorum !!!

Merak ettim acaba nereye kadar gelecek bu kadın diye
Yani güya yardım diye geliyor bana aşırı manyakca geliyor
50 dakikalık yol 3 çocuk hem de ufaklar
Ayrıca pazartesi sende bana gel demişya aklından zoru mu var bu kadının
Daha bebeğin 40'i çıkmamış üstelik prematüre ne işi var yahu dışarıda

Her arayıp geliyorum dediğinde bir bahane üret zamanla kendine gidecek başka bir kapı bulur.Zamaninda bana da böyle yapışan biri olmuştu.Bir süre ağırladım evimde neyse bir gün bembeyaz halima çocuğu vişne suyu döktü.Dökebilir ama arkadaşın tepkisini unutamiyorum"sen silersin artik"..O günden sonra kendimi o kadar kötü hissettim ki bir daha evime gelmelerini engelledim bir bahaneyle.Ay bak gene sinirlendim.Resmen kullanıyorlar bu insanlar bizleri.Kullandirtma canım kendini.

Bu misafir sevmemek değil densiz misafir sevmemek ki haklısın.Düzgünce anlatsan da anlayacağını sanmıyorum.Kapıyı açmamak en mantıklısı olabilir hastaneye gitmiştik falan dersin olmadı.

Ay cok fena. Yanliz bisey soyleyeyim premature bebeklerin yanina kesinlikle kucuk cocuk yaklastirmamak lazimmis. Bir yakinimdan duymustum doktoru ozellikle tembihlemis yani. Grip vs bulasmasiyla ilgili kucuk cocuklardan daha cabuk gecermis. Gelenlere ozellikle soylerdi bunu.o degil buyuklerin bile fazla yaklasmamasi lazim o cok kucuk daha bagisiklik sistemleri daha cok zayif. Ne demek opuyor falan. Bence cok dikkatli olun. Bir hastalik kapti mi Allah muhafaza iyilesmesi de uzun zaman alir. Soyleyin bunu lutfen...

böyle misafir nasıl sevilir zaten. bazı insanları kırmaktan kormucaksın. küssün defolsun gitsin. 3 çocukla her gün 1 saat yolu nasıl geliyo pess

Ay vallahi okurken sinirlendim.
Okurken kafadan zoru mu var 3 çocukla 50 dk yol çekiyor demiştim de, eşi gece çalışıyor gündüz uyuyor. Sırf kendi keyifleri için sizin evi akşama kadar kreş olarak kullanmış. Yardıma geliyoruz diyor ama arkasından pislik temizliyorsunuz...
Çocuğunuzu mıncıklamalarıda cabası.
Ne kapı açın ne başka bir şey.

Gerçekten istese bile 3 küçük çocukla nasıl yardım edebilir ki.. saçma.. can sıkıntısından mı yapıyor acaba? Önce bebeğinizi düşünün hasta olsa onun değil sizin çanınız yanacak Allah korusun.

Bu tür insanlar var,ne tavırdan ne halden anlamayan,çok yumuşak yüzlüsün galiba ,artik çizgilerini çizme zamanin gelmis, net ol lütfen senin bebegin daha çok kücük doktor misafiri yasakladi de olsun bitsin.

Arıyor ama ben gel demiyorum. Yarın gelecem bişey istiyor musun gelirken diyor.
Gelirken cocuklarni evde unut de. 1 olur 2 olur sen onu cekmek zorundamisin . Bosver soyle acik acik . Ya cocuguna sahip ciksin yada cikmasin evinden . Nefret ediyorum oyle misafirlerdennn

benzer şeyler yaşadım ve ben o insanı bir daha evime sokmadım..
ha genellersek misafir almayı bende çok sevmiyorum.
çünkü evime gelip yiyip içip yüzüme gülüp arkamdan da temizliğimin,yemeğimin ve özel hayatımın dedikodusunun dönmesinden nefret ediyorum..
çok titiz bir insan değilim.
bunun didklenmesi benim hoşuma gitmiyor.
o yüzden öyle insanın evine de gitmiyorum almıyorum da.
ha dostlarım var hiç incelemez,geldiklerinde çok rahat ederim..
onları hep çağırırım.
sizde öyle yapın.evinize sizi huzursuz edecek insanları sokmayın.

Ne kadar düşüncesiz yuzsuz bir kadınmis bence açıkça durumu belirtin Mecbur musunuz

Mesaj yazdı illaki gelecek sende baktin olmuyo çık evden akşama kadar gelme
Annene gittiğini yaz onunda sana gelecegini senin gelmeme gerek olmadığını uydur artık bune yaa!!

Evdeysende açma teli kapıyı calsin calsin gitsin

genelde böyle insanlar bana musallat olur o yüzden evlenince binadan çok kimseyle muhatap olmadım eminim olsam yine bulurdu böyle bir manyak beni kimseye de hayır diyemiyorum işler zorlasirdi benim için.

Misafiri severim boylelerini sevmem yani uc cocukla yeni dogum yapmis kadinin evinde ne işi var o kadinin. En fazla 1 saat bebek ziyareti yapip gitsin. O da bir kere olur yani hergun degil. Bence soyle artik.

Ben olsam eşim evde misafir istemiyor bebek huzursuz oluyor sonra o da bana patlıyor yani cok Üzgünüm ama bundan sonra bebek büyüyünce dışarıda görüşelim olur mu de

Bise uydur iste bebekte alerjik vidi vidi bise cikti hastaneye yatirmayalim ama eve misafir kabul etmeyin halilarida toplayin dediler odaya buhar verin dediler (bunlar yalani destek kismi):) 2 Ay misafir alamiyoruz yoksa o kadar sure hast yatmamiz
lazim deyin (bebeginiz kucuk dogmus nasilsa alerjik reaksiyonlara acik oluyorlar diye okudum buralarda oyle bise uydurun) kimseyi almayin bir Allahin kulunu kendin dinlen bebegin ele avuca gelsin yaz gelsin gelirlersede pusete koyar parka gidersin aa cocuklar hava alsin diye orada kudururlar bence guzel yazdim su an kendimdende tirstim yalan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…