- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.773
- 348
- Konu Sahibi Excited_00
-
Müsait degilim bu hafta cocuk rahatsız dinlenmek istiyorum cok yorgunum filan de bacım açma telefonlarını yada. Yada eşin kocasına desin eşine söyle yanlış anlama falan filan desinArıyor ama ben gel demiyorum. Yarın gelecem bişey istiyor musun gelirken diyor.
Arkadaşlar yurtdışındayım. Eşim müstakil. Kimsem yok. Yani anneme gidiyorum felan diyecek durumum yok. Şuan kar yağıyor mesaj attı sizin orda kar var mı diye. Gayet soğuk bir şekilde var dedim. Eşim çok yoğun çalışıyor ve sinirleniyor. Arabalarını felan götüremez kocası gelsin alsın diyor. Yarın geleceğim dedi ama yârin gerçekten misafirlerim var. Eşimin ortağı türkiyedeydi Yen'i görmeye gelecek bebeğimizi.
Birde İngiliz arkadaşım var 53 yaşında ama çok fit biri. Ve o yabancı kadın da dün burdaydı. Çok yanlış bebeğin ve sen dinlenmelisiniz. O uyuduğunda senin de uyuman gerekir dedi. Haftada 4-5 gün bebeği yıkamak için yardıma geleceğini söyledi. Nasıl mutlu oldum anlatamam. Zaten yanlızım birşey bilmiyorum. Emziremiyorum bile sağıyorum veriyorum. Offf benim için şu sıralar çok zor. Bıktım zaten. Ama diyeceğim yarın önemli misafirlerim geliyor diye. Artık kesinlikle evime almamayı düşünüyorum.
Ben artık iyi niyetli misafir bile istemez hale geldim.Siz yine de çok fevri davranmayın.
Bugünler geçecek, yarınlar gelecek.
Kadının iyi niyetli olduğunu düşünüyorum, sadece biraz düşüncesiz. Ben hiç kimsenin evine hem de 3 çocuğumla hem de otobüse binip yardıma gitmem mesela.
Yurtdışındayım demişsiniz. Komşu komşunun külüne muhtaçtır. Kesinlikle diyerek kestirip atmayın.
İyi niyetle "canım, sen taaaa oralardan yorulma, çocukların da otobüste perişan oluyor zaten, başka arkadaşlarım var yardıma gelecek, hem zaten hep yardımla yapamam ya, kendim de becermeliyim" deyip mesafe koyun.
yarın müsait degilim deyin . biraz yanlız kalalım alısalım deyin . ister darıldın ister kırılsın.Arıyor ama ben gel demiyorum. Yarın gelecem bişey istiyor musun gelirken diyor.
Sen de her gelişinde bişeyler iste pasta börek tatlı yemeklik aklına ne gelirse, parasını da verme bak bakalım bi daha geliyo muEvet az önce mesaj attı yarın geliyoruz bişey ister misin diye. Eşimle şok oluyoruz.
Canım sen nasıl dayanıyorsun? Yani katlanıyor musun?Çok iyi anlıyorum daha aynısını ben yaşadım bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?