Misafir sevmiyorum !!!

Ayyy sinir oldum
Sabah esin erkenden gotursun bebek arabasini versin, kibarca bugun ben evdeyim zaten gerek yok falan desin.
Zili sök, ben çocuklar yaşını geçene kadar zilsizdim, telim hep kısık sesteydi ve kapımın dışına notlar asılıydı( çocuk uyuyor kapı çalmayın lütfen diye)
Herkes herkese tahammul etmek zorunda değil, zaten 3 küçük çocuğu olan bi kadın hergun gezmege gelebiliyorsa ben onla arkadas falan olmam, insan olan vaktini evladına ayırır, gezmek tabi ki doğal ama arada sırada olur.
Telefon ettığınde aç ve kısa net birşekilde başka zaman inşallah de, bi daha aradıgında dr yasak koydu de, bi daha aradığında evde temizlik var de, vs vs çekinme bundan, benim 16 yasındaki kızım bile istemediği arkadaşlarını kibarca geri çevirebiliyor.
Ben gecen sene yavru kedi aldım eve, 6 aylık olana kadar kimseye elletmedim, veteriner öyle dedi dedim, sen evladın için bunu yapamıyacak mısın canım.
Lohusasın zaten senin için de tehlikeli , bağışıklık sistemin zayıf şuan, kendine iyi bak.

ayyy aynisi hatta daha beteri yan komsum sirf onun yuzunden ev ariyorum tasincam.Yok anlamiyolar bunlar kapak atacak yer ariyorlar. Nefret ediyorum boyle insanlardan. Ben azarladim ne var israrla kapiyi caliyorsun acmiyorum iste diye ve hemde bunu kac kere yaptim. Yok anlamiyo kucaginda cocuk gelirdi aksam esimin gelme saatine kadar kalkmazdi ve benim psikolojim bozuldu artik kapi caldigi zaman kim olursa olsun sinir krizleri geciriyorum ve delikten bile bakmiyorum sevdigim insanlara bile kapi acmiyorum. Kimse anlamasin evde oldugumu diye parmak ucunda yuruyorum kendi evimde tv sesi kisik artik cinnet gecirmek uzereyim 8 ay oldu kendime ait ilk evimdi ama tiksindim artik evimden bile...

Ben de insanları kolay kıramayan biriyim. Benzer şeyleri çok yakınımda oturan dayım ve yengemle yaşıyorum. Düşün üstelik dayım... Ben dayımı incitemeyeceğim için eşim kalp kırmadan devralıyor. Mesela ya ısrarla gelmek ister ya da kendilerine çağırırlar bazen. Eşim de yorgunum bugün olmaz diyerek konuyu kapatır. Eşin kabul ederse suçu üstüne alsın. Mesela ''eşim misafir istemiyor felan kişiyi bile kabul etmedi çocuğun enfeksiyon kapmasından çok endişeleniyor kimseyi kabul etmiyor.'' diyebilirsin bence. Ki bu gayet normal.

Aynı dertten ben de taşınmak istiyorum. Dayım ve yengemden uzağa... Ailemden uzağım Ankara'ya yeni taşındık sadece dayım ve yengem var. İlk başlarda takılmıyordum ama yengemle dayımın evimin işine bile karışmaya başladığını farkedince tiksinmeye başladım. Resmen yengem geliyor şunu niye yıkamadın bunu niye silmedin diye karışıyor. Yahu hastalık var baş ağrısı var evimin işini canım ne zaman isterse o zaman yaparım. Ama annemler için ses çıkaramıyorum. kötü bir durum. Kafamdaki tek çözüm geri taşınmak. Yeni evliyim diye her şeyime karışıyorlar bilmiyormuşum gibi.

Kusura bakmayın ama sakinlik kafa dinlemek yalnız kalmak istiyorum, gelmenize gerek yok deyin.
Lohusasınız anlaması lazım.
Ayrıca mesele sağlıksa bebeğe yaklaştığında da açık açık doktor istemiyor deyin, yaklaştırmayın. Alınması kendi meselesi.
Yaramaz çocuklarla ne yardımı yapacağını düşünüyor ki hayret gerçekten.

Ben olayı onun kocası gece çalışıyor dediğinizde çözdüm. Belli ki çocuklardan kocası rahatsız olmasın diye kendini sana atıyor. Üstüne bir de sanki sana iyilik yapıyormuş gibi minnet bekliyor. Kanma bunlara. Arabasını fln nesi varsa alsın. Ama bir daha kapıyı açma. Cok zorda kalirsan dr randevum var dersin. Sonra da dr misafiri yasakladı hatta bize kızdı çocuğu düşünmüyor musunuz ya mikrop kapsa fln diye dersiniz. Bildiğin rahat yol bulmuş kocasi da kendi de. Çocuk kirletiyor sen temizliyorsun oh be. Kocan da arkadaşligini kesmeli bence. Kullandirtmayin kendinizi. Size yardim etmediginin hatta zarar verdiginin pekala farkinda.

Eşi geldi aldı. Zavallı adam gece çalışıyor gündüz uyuyor resmen oda git diyor. Demek ki bunlar evde olmayınca dinleniyor olan bana oluyor
Anlaşıldı. Adam dinlensin diye çocukları alıp size geliyor. Ne güzel dünya!
Allah allah kim ki o? Kırmaktan çekiniyorsunuz. Yüz vermeyin. Her seferinde teklifini geri çevirin. Dahada anlamazsa tersleyin.

Yarin evde yokum isimiz çikti deyin esim birakacak arabanizi deyin.Her seferinde bunu yapin.Oraya çağirdiysa tek çözüm baska planlarim var deyin hastaneye gitcem yok saglik ocağina gitcem daha mi anlamiyor laftan gelince acmayin 50dk yolu cvp almadan geldiyse otursun parkta sizinki de kafa .

Ya şu adamların anaları kardeşleri bitiyo arkadaşlarının eşleri başlıyo ha

Söyle eşine götürsün versin arabasını ne arabaymış ay. Hadi iyi niyetli olsa okey de derdi kocası rahat uyusun. Adam bunları başından atıyor size geliyor işte. Eşin çözsün en olmadı ona danış. Bu ne ya.

Bunu yapamam her akşam arıyor öyle geliyor geldiği yer otobüs ile 50 dk yı buluyor kapıyı açmamak bilemedim.
Arkadaşım arayıp geliyormuş işte.. Müsait değiliz kusura bakma diceksin o kadar..
Yeni doğum yapanın hem de prematüre doğan bebeğin evine her akşam gidilir mi hiç?
Kendini düşünmüyorsan bebeğini düşün stres yaşatma ona..

Bunu yapamam her akşam arıyor öyle geliyor geldiği yer otobüs ile 50 dk yı buluyor kapıyı açmamak bilemedim.
Çok enteresan yani. Yemek göndermiş ufak tefek işler yapmış ama 1 saat yolculuğu 3 çocukla çekiyor falan mı desem anlamadım ben bu kadını o da çok mu yalnız acaba bu şehirde oyalanacak birşey arıyor.
Diyeceğiniz şey basit abla çok yorgunuz erkenden yatacağız. Abla bugün eşim evde rahatsız oluyor o yüzden sizi ağırlayamayacağız. Abla bebek hasta tüm gece uyumadı evde çıt çıkmaması lazım. Falan bahane mi Yok yahu. En iyisi sen suçu eşine at istemiyor çok gürültü oluyormuş başı kaldırmıyor de biten bu işkence

Hayır benim anlamadığım küçücük 3 çocukla 1 saat yolu nasıl gidiyorsun koşa koşa. Hadi onu geçtim görmüyor musun çocukların mahvediyor ortalığı. Kadın yardım etmekten ziyade hava değişimi yapıyor kendine bence başkasına gittiğinde modu iyileşiyor var böyle tipler

Buraya konu açmana bile hayretler içindeyim ya böyle yapışkan 3 çocuklu kadını nasıl vicdanın elverdi de başına bela ettin bacim? Alınıyorsa küsüyorsa cehenneme kadar küssün senin prematüre bebeğin var prematüre! Gerekirse kocanı bile evden yollayacaksin icabında. Şu an o zavallı bebekten başka bir konun olmamalı, gözün gibi bakmalısın. Bizim buralarda hassas durumu olan bebeklerin bulunduğu eve "kimse" kabul edilmez. yaz kapına kocaman BU EVDE PREMATÜRE BEBEK VAR MİSAFİR GİREMEZ de! Çok mu zor acaba? Elalemin çocuğuna kreş mi senin evin? İnsanların saygısızlığını dusuncesizligini tartışacağına, alma kimseyi evine bu kadar basit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…