- 30 Kasım 2015
- 2.302
- 1.935
- 133
- Konu Sahibi Excited_00
-
Aynı dertten ben de taşınmak istiyorum. Dayım ve yengemden uzağa... Ailemden uzağım Ankara'ya yeni taşındık sadece dayım ve yengem var. İlk başlarda takılmıyordum ama yengemle dayımın evimin işine bile karışmaya başladığını farkedince tiksinmeye başladım. Resmen yengem geliyor şunu niye yıkamadın bunu niye silmedin diye karışıyor. Yahu hastalık var baş ağrısı var evimin işini canım ne zaman isterse o zaman yaparım. Ama annemler için ses çıkaramıyorum. kötü bir durum. Kafamdaki tek çözüm geri taşınmak. Yeni evliyim diye her şeyime karışıyorlar bilmiyormuşum gibi.ayyy aynisi hatta daha beteri yan komsum sirf onun yuzunden ev ariyorum tasincam.Yok anlamiyolar bunlar kapak atacak yer ariyorlar. Nefret ediyorum boyle insanlardan. Ben azarladim ne var israrla kapiyi caliyorsun acmiyorum iste diye ve hemde bunu kac kere yaptim. Yok anlamiyo kucaginda cocuk gelirdi aksam esimin gelme saatine kadar kalkmazdi ve benim psikolojim bozuldu artik kapi caldigi zaman kim olursa olsun sinir krizleri geciriyorum ve delikten bile bakmiyorum sevdigim insanlara bile kapi acmiyorum. Kimse anlamasin evde oldugumu diye parmak ucunda yuruyorum kendi evimde tv sesi kisik artik cinnet gecirmek uzereyim 8 ay oldu kendime ait ilk evimdi ama tiksindim artik evimden bile...
Anlaşıldı. Adam dinlensin diye çocukları alıp size geliyor. Ne güzel dünya!Eşi geldi aldı. Zavallı adam gece çalışıyor gündüz uyuyor resmen oda git diyor. Demek ki bunlar evde olmayınca dinleniyor olan bana oluyor
Arkadaşım arayıp geliyormuş işte.. Müsait değiliz kusura bakma diceksin o kadar..Bunu yapamam her akşam arıyor öyle geliyor geldiği yer otobüs ile 50 dk yı buluyor kapıyı açmamak bilemedim.
Çok enteresan yani. Yemek göndermiş ufak tefek işler yapmış ama 1 saat yolculuğu 3 çocukla çekiyor falan mı desem anlamadım ben bu kadını o da çok mu yalnız acaba bu şehirde oyalanacak birşey arıyor.Bunu yapamam her akşam arıyor öyle geliyor geldiği yer otobüs ile 50 dk yı buluyor kapıyı açmamak bilemedim.
Hayır benim anlamadığım küçücük 3 çocukla 1 saat yolu nasıl gidiyorsun koşa koşa. Hadi onu geçtim görmüyor musun çocukların mahvediyor ortalığı. Kadın yardım etmekten ziyade hava değişimi yapıyor kendine bence başkasına gittiğinde modu iyileşiyor var böyle tiplerArkadaşım arayıp geliyormuş işte.. Müsait değiliz kusura bakma diceksin o kadar..
Yeni doğum yapanın hem de prematüre doğan bebeğin evine her akşam gidilir mi hiç?
Kendini düşünmüyorsan bebeğini düşün stres yaşatma ona..
Buraya konu açmana bile hayretler içindeyim ya böyle yapışkan 3 çocuklu kadını nasıl vicdanın elverdi de başına bela ettin bacim? Alınıyorsa küsüyorsa cehenneme kadar küssün senin prematüre bebeğin var prematüre! Gerekirse kocanı bile evden yollayacaksin icabında. Şu an o zavallı bebekten başka bir konun olmamalı, gözün gibi bakmalısın. Bizim buralarda hassas durumu olan bebeklerin bulunduğu eve "kimse" kabul edilmez. yaz kapına kocaman BU EVDE PREMATÜRE BEBEK VAR MİSAFİR GİREMEZ de! Çok mu zor acaba? Elalemin çocuğuna kreş mi senin evin? İnsanların saygısızlığını dusuncesizligini tartışacağına, alma kimseyi evine bu kadar basitEvet arkadaşlar misafir sevmiyorum.
19 gün önce Doğum yaptım. Prematüre bebeğim.
Konuya geleyim;
Eşimin arkadaşının eşi 3 çocuğu var. 4 yaşında-1buçuk aylık birde 2 buçuk aylık bebeği var.
Büyük nefesi misafir felan bebeğim için iyi değil.
Hastanede 1 hafta kaldım. Gelir gelmez hemen evime geldi. Öyle yaramaz 4 yaşında oğlu var ki anlatamam. Kızı da sürekli ağlıyor yabancı evi sevmiyor. Bağıra bağıra ağlıyorlar televizyona vuruyor Bilgisayara vuruyor. Yiyor yere tükürüyor. Mutfak dolaplarını karıştırıyorlar yani onlar geldiğinde 2 gün temizlik yapıyorum. Koltuklar halılar hep yağ pislik oluyor. Anneleri hiç birşey demez asla.
Neyse bunlar geldi ağlama bağırma derken anneleri de onlara bağırıyor. Bebeğim resmen delirdi sesten bağırmadan. Öpüyor zorluyor dibine kadar girip konuşuyor. Delirdim resmen delirdim. Böyle hergün geliyorlar. Kadın görüyor uykusuzum mahvolmuşum. Birde demez mi yardıma gidiyorum. Aksine arkalarını ben topluyorum. Zaten sezeryan Doğum yaptım çok zor.
1 hafta hastanede kaldığımda 2 kez yemek yolladı. Bir kere bebeğimin kıyafetlerini yıkadı. (Burda kimsem yok)
Eşim de deliriyor çünkü anneleri hiçbirşey demiyor.
Kızlar bişey diyemiyorum. Ama kafayı yiyeceğim.
Onlar geldiğinde çok yoruluyorum.
İnsan biraz da olsa yapma etme der çocuğuna bunda yok!!
Ne yapmalıyım. Asla bişey diyemiyorum kahretsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?