• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafir sevmiyorum !!!

Terbiyesiz insan heryerde. Bende de vardı böyle arkadaş. Ama zararı daha çoktu. Psikolojimi bozmaya başladı bende onunla tamamen ipleri kopardım. Böyle insanların merhabası bile zarar emin ol

Lütfen artık bu kadınla muhabbet etmeyin.
Siz bile yeni farkındasiniz nasıl tahammül edebildim diye.
Siz kiramamissiniz sms kadın çok cahil ve anlsyissiz birisi.
Doktora gittik ve misafir yasağı koydu bebeğime enfeksiyon kapmış falan diyon.
Hatta yalan söylemeyin .
Gelmeyin artık ben artık halledebiliyorum diyin. Anlamıyor çünkü .
Kriz geçirdim yeminli ya ben şimdiye buna gelme lütfen Allah razı olsun ama sen bana iyilik değil kötülük yapıyorsun derdim.
Evde minik bi melek var ya onu düşünün gaddar olun gerekirse

Evet arkadaşlar misafir sevmiyorum.
19 gün önce Doğum yaptım. Prematüre bebeğim.
Konuya geleyim;
Eşimin arkadaşının eşi 3 çocuğu var. 4 yaşında-1buçuk aylık birde 2 buçuk aylık bebeği var.
Büyük nefesi misafir felan bebeğim için iyi değil.
Hastanede 1 hafta kaldım. Gelir gelmez hemen evime geldi. Öyle yaramaz 4 yaşında oğlu var ki anlatamam. Kızı da sürekli ağlıyor yabancı evi sevmiyor. Bağıra bağıra ağlıyorlar televizyona vuruyor Bilgisayara vuruyor. Yiyor yere tükürüyor. Mutfak dolaplarını karıştırıyorlar yani onlar geldiğinde 2 gün temizlik yapıyorum. Koltuklar halılar hep yağ pislik oluyor. Anneleri hiç birşey demez asla.

Neyse bunlar geldi ağlama bağırma derken anneleri de onlara bağırıyor. Bebeğim resmen delirdi sesten bağırmadan. Öpüyor zorluyor dibine kadar girip konuşuyor. Delirdim resmen delirdim. Böyle hergün geliyorlar. Kadın görüyor uykusuzum mahvolmuşum. Birde demez mi yardıma gidiyorum. Aksine arkalarını ben topluyorum. Zaten sezeryan Doğum yaptım çok zor.

1 hafta hastanede kaldığımda 2 kez yemek yolladı. Bir kere bebeğimin kıyafetlerini yıkadı. (Burda kimsem yok)
Eşim de deliriyor çünkü anneleri hiçbirşey demiyor.

Kızlar bişey diyemiyorum. Ama kafayı yiyeceğim.
Onlar geldiğinde çok yoruluyorum.
İnsan biraz da olsa yapma etme der çocuğuna bunda yok!!
Ne yapmalıyım. Asla bişey diyemiyorum kahretsin. :kızgın:
Yanlış anlamayın ama bir süre gelmeyin. Doktor uyardı bebek mikrop kapabilirmiş de.

2 küçük çocuğu olan biri olarak söylüyorum ki arkadaşınız yardımsever falan değil. Canı gezme isteyen,evden dışarı çıkmak için sebep arayan bir uyanık.
Arkadaş biz eşimle çocukları doyurup,giydirip,çantalarını hazırlayıp,kendimiz giyinelim derken 2,5 saatte ancak dışarı çıkabiliyoruz.
Üstelik arabamız da var. O nasıl bir gezme aşkıdır ki 3 küçük cocukla otobüslerde 50 dakika geçirebiliyor.
Aynı binada oturan arkadaş oğlunun doğum gününe çağırdı. Boş bulunup gelirim dedim.
Sabah olunca vallahi pişman oldum. Evde zaten yeterince koşturuyoruz 14 aylık bebeğin peşinden. Bir de milletin evde bi şey kırıp dökmesin diyen koştur dur. Eziyettir yaw.
Düz yeşil alan ve parktan başka yerlere gidenleri tebrik ediyorum.
Yanında park olan düz yeşil bir alandayım da su an:KK70:
Sehpa yok,dolap yok biblo yok anasını satayım.

Bence hemen kovun. Artık tavrınızı koymalısınız ya. 19+6 hamileyim. Ben de normalde kıramam kimseyi. Ama sizin çektiklerinizi okuyunca ben cinleniyorum burada. Kovun gitsin sizinle muhatab olmak istemiyorum lütfen gidin deyin. Başıma gelse ya kapıyı açmazdım ya da geri gidin müsait değilim sizinle bir daha görüşmek de istemiyorum derdim. Çocuğumdan önemli mi be.

Canım sen nasıl dayanıyorsun? Yani katlanıyor musun?

Benim bebeğim prematüre değil ama yinede deliriyorum lohusalik dönemindeyim bide bi geliyorlar akşam 7 8 de. Gece 11.30 12 de gidiyorlar. Esim calisiyo oluyo ben kayinvalideme surat yapıyorum rahatsızlığımı belirtmek için. Dün 2 tane çocuk biri fırlama bebegimin besigini kiriyodu koltuktan içine atladı bi anda 3 yaşında çocuk. Esniyorum Esniyorum kalkmadilar bi eşimi beklediler onu görmek için

Benim bebeğim prematüre değil ama yinede deliriyorum lohusalik dönemindeyim bide bi geliyorlar akşam 7 8 de. Gece 11.30 12 de gidiyorlar. Esim calisiyo oluyo ben kayinvalideme surat yapıyorum rahatsızlığımı belirtmek için. Dün 2 tane çocuk biri fırlama bebegimin besigini kiriyodu koltuktan içine atladı bi anda 3 yaşında çocuk. Esniyorum Esniyorum kalkmadilar bi eşimi beklediler onu görmek için
Ne zaman iş patlamaya gelecek o zaman bu insanlar gidecek. Hayır saygı bozulmadan nasıl anlamıyorlar ya. Sanada bol sabır diliyorum canım.

Kapıyı tak tak vurdu. Bebek arabasını aldı kar oynamaya gelmişler bizim buraya (park,ve dağlar bana çok yakın) dönüşte uğrarız dedi. Bende gece hiç uyumadık dinlenmek istiyorum çok yorgunum kusura bakmazsan. Dedim. Tamam yarın görüşürüz dedi. Yarın eşimin ortağı ve İngiliz 2 yaşlı arkadaşımız var onlar gelecek zor olur. Dedim. İyi madem haberleşiriz dedi. Güldüm kapattım kapıyı

Yalanmi yok arkadaşım biz evde yokuz anneme gittim kayinvalidemde kalicam de bu nedir kadın usenmiyorda 3 çocukla okadar yoldan gelmeye
Yurt dışında yaşıyor ve kimsesi yokmuş yanında. Herhalde uyanık arkadaşın da bunda bilgisi var. O yüzden uyduramıyor bu bahaneleri. Hem yalana gerek yok ki bir anda kesip atmalı temelli. Seninle görüşmek istemiyorum. Bitti.

Yurt dışında yaşıyor ve kimsesi yokmuş yanında. Herhalde uyanık arkadaşın da bunda bilgisi var. O yüzden uyduramıyor bu bahaneleri. Hem yalana gerek yok ki bir anda kesip atmalı temelli. Seninle görüşmek istemiyorum. Bitti.
Kimsem olmadığını biliyor tabiki. Eşiyle eşim de iş yapıyorlar. Terslemek olmaz ama dolaylı şekilde yapacağım artık.

Kapıyı tak tak vurdu. Bebek arabasını aldı kar oynamaya gelmişler bizim buraya (park,ve dağlar bana çok yakın) dönüşte uğrarız dedi. Bende gece hiç uyumadık dinlenmek istiyorum çok yorgunum kusura bakmazsan. Dedim. Tamam yarın görüşürüz dedi. Yarın eşimin ortağı ve İngiliz 2 yaşlı arkadaşımız var onlar gelecek zor olur. Dedim. İyi madem haberleşiriz dedi. Güldüm kapattım kapıyı

Olmuş bence Tebrikler
Dinlenmek istiyorum güzel bir gerekçe. Bunu sonra da kullanabilirsiniz.

Bunu yapamam her akşam arıyor öyle geliyor geldiği yer otobüs ile 50 dk yı buluyor kapıyı açmamak bilemedim.
Aradığında müsait değilim de o zaman çat kapı gelmiyormuş ki :deli:

Hayır demeyi öğrenemeyip insanlara suç bulmayın lütfen, siz yıpranırsınız hayır diyemedikçe. Anama babama kv kp e bile müsait değilim diyebiliyorken arkadaşıma çok çok daha rahat söylerim , arkadaş sonuçta. Bu yüzden darılacaksa darılsın , hiç sorun etme

Açık açık söyleyin "ksr bakma sana birsey dicem bana yardımcı oluyorsun çok sağol Allah razı olsun ama çocukların çok rahatsız ediyor çok yaramazlar " de .
Ne bileyim söyle işte kibarca.
Lohusa halinle bunlarlami ugrasacan ya streslisindir zaten
+1

Kimsem olmadığını biliyor tabiki. Eşiyle eşim de iş yapıyorlar. Terslemek olmaz ama dolaylı şekilde yapacağım artık.
O zaman bence yapman gereken tek şey şu. Bir dahaki gelişinde arayınca hastaneye gideceğiz diyerek ertele. Sonra geleceği zaman doktor misafiri özellikle çocukları yasakladı. Mikrop kaptı çocuğum vs vs bahaneler üret. Bir süre çocuklu misafir kabul edemeyeceğiz kusura bakma. Bunda ayıp bir şey de yok. Çocuğunun hayatı söz konusu. Bahane olarak söyleyeceksin ama çocuk bir mikrop kapsa allah korusun gerçek de olabilir.

Evet arkadaşlar misafir sevmiyorum.
19 gün önce Doğum yaptım. Prematüre bebeğim.
Konuya geleyim;
Eşimin arkadaşının eşi 3 çocuğu var. 4 yaşında-1buçuk aylık birde 2 buçuk aylık bebeği var.
Büyük nefesi misafir felan bebeğim için iyi değil.
Hastanede 1 hafta kaldım. Gelir gelmez hemen evime geldi. Öyle yaramaz 4 yaşında oğlu var ki anlatamam. Kızı da sürekli ağlıyor yabancı evi sevmiyor. Bağıra bağıra ağlıyorlar televizyona vuruyor Bilgisayara vuruyor. Yiyor yere tükürüyor. Mutfak dolaplarını karıştırıyorlar yani onlar geldiğinde 2 gün temizlik yapıyorum. Koltuklar halılar hep yağ pislik oluyor. Anneleri hiç birşey demez asla.

Neyse bunlar geldi ağlama bağırma derken anneleri de onlara bağırıyor. Bebeğim resmen delirdi sesten bağırmadan. Öpüyor zorluyor dibine kadar girip konuşuyor. Delirdim resmen delirdim. Böyle hergün geliyorlar. Kadın görüyor uykusuzum mahvolmuşum. Birde demez mi yardıma gidiyorum. Aksine arkalarını ben topluyorum. Zaten sezeryan Doğum yaptım çok zor.

1 hafta hastanede kaldığımda 2 kez yemek yolladı. Bir kere bebeğimin kıyafetlerini yıkadı. (Burda kimsem yok)
Eşim de deliriyor çünkü anneleri hiçbirşey demiyor.

Kızlar bişey diyemiyorum. Ama kafayı yiyeceğim.
Onlar geldiğinde çok yoruluyorum.
İnsan biraz da olsa yapma etme der çocuğuna bunda yok!!
Ne yapmalıyım. Asla bişey diyemiyorum kahretsin. :kızgın:
kapıyı acma. ararsa da acma. her türlü kaç.

Konunuzu açtığınız ilk mesajdan guncelleyin ara sayfalarda takibi karışıyor

Bunu yapamam her akşam arıyor öyle geliyor geldiği yer otobüs ile 50 dk yı buluyor kapıyı açmamak bilemedim.
Açıkça söyle ama güzellikle söyle. Olmuyor böyle de. Yoksa sinir hastası olur bu gidişle. En sevmediğim şeydir lohusa kadına bu tarz davranışlar.

O zaman bence yapman gereken tek şey şu. Bir dahaki gelişinde arayınca hastaneye gideceğiz diyerek ertele. Sonra geleceği zaman doktor misafiri özellikle çocukları yasakladı. Mikrop kaptı çocuğum vs vs bahaneler üret. Bir süre çocuklu misafir kabul edemeyeceğiz kusura bakma. Bunda ayıp bir şey de yok. Çocuğunun hayatı söz konusu. Bahane olarak söyleyeceksin ama çocuk bir mikrop kapsa allah korusun gerçek de olabilir.

Yalana ya da bahaneye gerek yok.
Misafir kabul edemiyoruz derse diğer İngiliz yaşlı kadın nasıl gelecek? Bir şekilde yalan ortaya çıkıyor. Yalanı kapatmak için başka yalan söyleniyor. İşler iyice sarpa sarıyor. Hele de eşleri iş arkadaşı ise daha zor.

Hiç gerek yok. En güzeli müsait değilim demek.

Back
X