• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafir sevmiyorum !!!

40gün tamamlanmadan misafir kabul etmeme hakkiniz var. En yakinlariniz yani aileden olanlar hariç tabi ki.Keşke bu hakkinizi tepe tepe kullanip insanlara mesafe koyabilseydiniz. Bundan sonra mesafe koyar üzülmezsiniz.Saglikla büyütün.

Aileler disinda kimseyi idare edemem, ailelere de gereken yerde musait degilim baska zaman gelin diyebilirim.

Hanimlar lutfen artik hayir demeyi bi ogrenin... İnanin cok rahat edeceksiniz. Bir de bebegin erken dogmus, diyemedin mi evde steril ortam olmasi şartiyla dr eve gonderdi yoksa mikrop kaparmis ve baya zaman kimseyi kabul edemeyecem diye.
Sadece hayir diyeceksin bu kadar çile çekene kadaaaaaaar

Aileler disinda kimseyi idare edemem, ailelere de gereken yerde musait degilim baska zaman gelin diyebilirim.

Hanimlar lutfen artik hayir demeyi bi ogrenin... İnanin cok rahat edeceksiniz. Bir de bebegin erken dogmus, diyemedin mi evde steril ortam olmasi şartiyla dr eve gonderdi yoksa mikrop kaparmis ve baya zaman kimseyi kabul edemeyecem diye.
Sadece hayir diyeceksin bu kadar çile çekene kadaaaaaaar
:KK12: Çok üstüme gelmeyin lütfen.
Gerçekten nefret ediyorum bu huyumdan.
Ne zaman en son dereceye gelir o zaman patlıyorum.
Buda bir huy galiba.
Bekarken komşumuzu kapıdan kovmuşluğum var.
Ama işte ne bileyim. Çok gebe kaldım kıza.
Ama artık almayacağım evime. Aklım başıma burda geldi. :bicak:

Ya olay şu gelenler bebek için geliyor zaten hani taki takıyorlar ya da giysi aliyolar o yüzden ses etmemeye çalışıyorum ama gerçekten yorgun olduğum eeeeh hediyenize de size de başlarım dicegm zamanlar oluyo çünkü mesela bebeğimi emziriyorum yatiriyorum misafir geliyo uykusu bozuluyo hop tekrar emzir memede de süt bitiyo gibi haliyle sinirim kalkiyo bi ara bi misafir topluluğunu o kadar stres yapmışım ki 2,3 gün toparlanamadim sütüm az geldi
haklısın zaten lojusa kadına hemen bebek görmeye gitmwkte yanlıs

:KK12: Çok üstüme gelmeyin lütfen.
Gerçekten nefret ediyorum bu huyumdan.
Ne zaman en son dereceye gelir o zaman patlıyorum.
Buda bir huy galiba.
Bekarken komşumuzu kapıdan kovmuşluğum var.
Ama işte ne bileyim. Çok gebe kaldım kıza.
Ama artık almayacağım evime. Aklım başıma burda geldi. :bicak:

:KK200::KK68: Isine gelene bak canisi sıkma caninida sen logusasin ne yapsan yeridir oda gercek arkadassa seni anlamasi anlayisli olmasi lazim:KK5:

Ablam 17 şubatta doğum yaptı. ilk hafta her gün gidip evini temizleyip yemeğini yapmaya çalıştım. Ama simdi gün aşırı gidip evini temizliyorum, yemeğini yapıyorum ve çıkıyorum. İki çocuk da bende var. Kalsam daha çok yük oluyorum,ben çıkıyorum o yatiyor, dinleniyor. Ablam kalın demesine rağmen kalmiyorum hiç... Ki çocuklarım uslu ama yinede lohusa kadın dinlensin diye düşünüyorum. Arkadaşınız bi garip... Dinlenmem lazim deyin,ses kaldiramiyorum deyin, bebek prematüre korkuyorum enfeksiyondan deyin, anlasın bi zahmet...

bebeğinizin sağlığı için bir süre çocukların bulunduğu bir ortamda olmaması gerektiğini anlatın kırmadan... zira 3 çocukla 50 dakika yolu keyfi çekmiyordur. belki kendince sizi memnun ettiğini düşünüyordur.

bu kadin kafayi mi yemis ,kendine gitsin baska bir ugras bulsun 50 dklik yolu her gün çekmeye hiç üşenmiyor mu ne degisik insanlar var yahu...

Eskilerin bir lafi vardir; istendigin yere erinme, istenmediğin yere görünme diye.Bana ihtiyacı olan herkese seve seve giderim,iyi niyetli olması kaydıyla tabi, ama nezaketen çagrıldığımı hissettiğim hiç bir yere gitmem,kibarca bir bahane söyler geri çeviririm,eger bazı yazılı olmayan kurallara uyulursa ev sahibi de misafir de çok keyifli zaman geciriyor.

Ablam 17 şubatta doğum yaptı. ilk hafta her gün gidip evini temizleyip yemeğini yapmaya çalıştım. Ama simdi gün aşırı gidip evini temizliyorum, yemeğini yapıyorum ve çıkıyorum. İki çocuk da bende var. Kalsam daha çok yük oluyorum,ben çıkıyorum o yatiyor, dinleniyor. Ablam kalın demesine rağmen kalmiyorum hiç... Ki çocuklarım uslu ama yinede lohusa kadın dinlensin diye düşünüyorum. Arkadaşınız bi garip... Dinlenmem lazim deyin,ses kaldiramiyorum deyin, bebek prematüre korkuyorum enfeksiyondan deyin, anlasın bi zahmet...
Ayyy benimde böyle kardeşim yakınımda olsaydı yemek temizlikte yapmasın yanımda olsaydı otursaydı karşımda yeterdi. :cry:

Sezeryandan dolayi bitkin oldugunuzu ve kalabaligi kaldiramadiginizi, bebeginizin erken dogmasindan kaynaklanan sorunlariniz varsa onlarida ekleyebilirsiniz, misafir bi sure kabul etmemeye karar verdik eşimle dersiniz. Hoş ne soylesenizde alinacaktir bilirim boyle tipleri. Ama katlanmayin lohusa halinizle. Bende hamileyim biz esimle misafir kabul etmiyoruz ve gelmek isteyenlere kusura bakmayin misafir ağırlayacak takatim yok bebek bi dogsun kendimizi bi toplayalim oyle diyorum. Akli basinda insan halden anlar ve kirilmaz.

Excited_00 Excited_00 Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlık ve sıhhatle inşallah kuzunuzu :)
prematüre bebekli eve zaten gelinip gidilmez
ben anlamadım arkadaşınızı hadi çocukları geçtim 2 aylık bebeyle nasıl geliyor otobüsle
ne yapışkan tip birde onun da mı kimsesi yok
eklemenizi gördüm hala anlamamakta ısrar ediyor
valla merak ederim sizi lütfen yaklaştırmayın ve gelişmeleri yazın

Aradığında aç bir süre müsait olmuycam ben seni arayana kadar sen beni arama de kestir at kimse kimseye mecbur değil bir sürü çocukla lohusa kadının evine dolusmak nedir yahu:oha:

Seni en iyi anlayan ben olacagimi inanmazdim ama en yeni evliydim yeni gelin malum susu pusu pek olir eltimle alt ust oturuyorduk ondanda 2 cocuk allah askina bu kadar mi yaramaz olur butun vazolarimi kirdilar cekmecelerim mafoldu ben bi sey diyemiyorm annesi de guluyor piskin piskin neyse bi ara esimle yatak odasinda oturuyorduk baktim tak diye bi sey bi tanesi babmin hediye ettigi duvar saatini yere indirdi gene ben bi sey demedim bozulup direk kapiyi kapattim ama esim sabredemedi bu ne falan sende hic bi sey birakmadilar sen gene susuyon neyse esim yengesiyle konustu kadin alindi parasi neyse veririm diye ben artik sinirden cildirdim en fazla bi yil orda kaldim sonra tasindim biyle insanlar verem yapiyor bencede acikca de yani anlayissiz insanlar iste en azinda cocuklari uyarsa

Ben bu durumlarda direkt laf carpma metodunu uyguluyorum.
Sanki baska birisinden sikayet ediyormuş gibi konuşuyorum o kişiye. "Ya x cok anlayissiz hergun geliyo benim yalnız kalmaya dinlenmeye hakkim yok mu yoruluyorum" falan diyorum. Baskasindan bu sekilde ona bahsedince o da benle bir olup haklisin diye konusuyor. Ama bi daha da ayni seyi yapmıyor mesela. Mesaji aliyor.

Kesinlikle harika bir metod. Ben de uygulayacağım. :)

Daha yeni doğum yapan birisinin en önemlisi de prematüre bir bebeğin yanına böyle gidilmez.

Hasta ziyaretlerine çocuk götürülmez ve kısa olur.

Yemek vs yardımcı olmak istiyorsa pişirir evinde gönderir.

heps neyse de 3 minnak çocukla 50 dakika otobüse nasıl biniyor. ben oğlum 2 yaşına geldiğinde korka korka dışarı çıktım. ya durmazsa diye.
ne rahat kadınmış ya hu. eklemeni okudum gayet iyi demişsin. aynen devam et.

Back
X