Misafir sorunu

whiteemochaaa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2023
50
18
3
İyi günler, biz daha yeni evlendik fakat eşimin akrabaları yatılı gelmek istiyor. Bu tarafta bir işleri varmış bir iki gece uyuyup döneceklermis. Buraya kadar bir sorun yok dedim insanların işi var tabi ki gelsinler. Ama bu işi olanların yanında halasi da geliyormus bizi görmek için çocuklarını yanına alıp arabayı bedavaya getirmek için. Bana bir tuhaf geldi açıkçası zaten evde hiçbir şey yok henüz bu şekilde söyledim eşim de halam ne alaka anne o neden geliyor dedi. Haksız değil miyim zaten çalışıyorum bir hafta sonumuz var. İşi olanlar hadi neyse de hala nerden çıktıysa. Sinir olmakta haksız mıyım?

Askom sinir olmakta haklisin,bazi insanlarin yeni evlilerle ne derdi var anlam veremiyorum zaten hep bi merak.

Yatılı misafir pişmanlıktır. En başta yatılı misafire izin verirseniz önünü alamazsınız. Kabul etmeyin

Haksız değil miyim zaten çalışıyorum bir hafta sonumuz var.
Misafir istememek de haklı olabilirsiniz de bu bahane de bir garip olmuş bir iki gün kalacaklar eve yerleşmeyecekler bir hafta sonunuz gitse ne olur -ki hala olsa da olmasa da misafir ağırlayacaksınız

Sadece bir defaya mahsus bir durum olarak kalacaksa sorun çıkarmayın derim, misafirdir.. Fakat bi dahakine yatılı kabul etmeyin bence, alışkanlık haline gelmesin.. Insanların milletin evinde kalma isteğini anlayamıyorum, başka şehirde işi olan otel tutsun, oteller bu gibi durumlar için var..

Yeni evli insanın evinde işleri ne hay Allah'ım yaa daha önce işleri oldu zaman nerede kalıyorlarsa yine devam etsinler

ben kendi evimden başka yerde rahat edemem nereye gidersem gideyim koşa koşa evime gelmek isterim bu yatılı işinin önünü erkenden kesin yoksa baş edemezsiniz. Çok pahalı olmayan öğretmenevleri DSi misafir haneleri felanda var orda kalabilirler sizde izinli olduğunuz bir akşam yemeğe yada çaya alabilirsiniz. Zaten çalışan insanın her an evi ve buzdolabı müsait olmuyorki

Yatılı misafir pişmanlıktır. En başta yatılı misafire izin verirseniz önünü alamazsınız. Kabul etmeyin
Bende seninle aynı düşüncedeyim.Fakat bu sonrası için sıkıntı oluyor.Kadının akrabarında aynı durum çıkarsa nolucak.Aynı tepkiyi vermesi gerekecek.Burada her iki tarafada dirayetli davranması lazım

Kesinlikle iki taraf için de geçerli. Erkek tarafına bir şekilde mesafe koyuyorsun da kendi tarafın olunca fazla yüzgöz olunuyor.
Ben yatılı misafirden hoşlanmıyorum

Canım kararını bilemem.Ben yatılı misafire karşıyım bu arada.Fakat eşinin akrabaları için vereceğin kararı yarın kendi akrabaların için vermen gerekecek ona göre hareket etmelisin.Tabi benim düşüncem

Misafir istememek de haklı olabilirsiniz de bu bahane de bir garip olmuş bir iki gün kalacaklar eve yerleşmeyecekler bir hafta sonunuz gitse ne olur -ki hala olsa da olmasa da misafir ağırlayacaksınız
O 'bir hafta sonu' diye küçümsediğiniz hafta sonunu insanlar iple çekiyor, yeni haftaya başlamak için motivasyon oluyor; dinlenme oluyor veya bazen geziyorlar.. Çalışıyor musunuz bilmiyorum, eğer çalıştığınız halde böyle dediyseniz çalışma azminizi tebrik etmek lazım. Zira ben 1 gün olsun rahat uyuyacağım diye şimdiden iple çekiyorum.

Bence 'hadi onlar neyse' de demeyin. İl dışından geliyorlarsa otelde kalsınlar. Aynı şehirde uzaktan geliyorlarsa erkenden çıkıp işlerini halledip akşam evlerine dönsünler kardeşim. Nefret ederim yatılı misafirden. Hizmeti bitmez, çalışıyormuşsun bir de kıyamam. Yeni evliymişsin şimdiden tavrını koy, rahat rahat sizde kalmaya gelemesin kimse.

Yukarıdada dedim aynı tavrı ileride kendi akrabalarınada gösterebilecek mi yoksa sorun çıkar.

Millet ne meraklı ev gezmesine.....
Kadınlara sormadan çoluk çocuk arabaya dolusup gelenlere ben buradan sinir oluyorum.
Birde çalışan kadının evine millet kendine hizmet ettirmeye ne kadar meraklı yaaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…