Misafir sorunu

Ben de yatılı misafire karşıyım hiç sevmem istemem de. Kabul etmezdim ben olsam ama aynı şekilde senin bir akraban geldiğinde de kabul etmeyeceksen bunu söyleyebilirsin. Ben halayı da diğerlerini de istemezdim bana güvenerek mi iş almışlar başlarına

Ben asla birinin evinde yatılı kalmam. İnsanlardaki bu rahatlık nedir anlamıyorum.
Kabul etme kesinlikle.
Müsait değilim de. Yoksa sürekli yol geçen hanı olur.

Kayınvalide yakınsa halayida sana şutlim dersin

Kesinlikle çok haklısınız. Ben de 6 aylık evliyim ve çalışan bir kadınım. Daha evime bile doyamadım sabahın köründe işe gider akşam eve dönerim. Gelince yemekti çamaşırdı bilirsiniz işte kadınlık zor.Eşimle daha evimizde uzuun uzadıya keyif yapamamışız, oturup şöyle uzun uzun film izleyememişiz daha 1 aylıkken gelip gitmek isteyen mi dersiniz, gecenin bir saati zırt pırt arayan mı. Benim ailem çok saygı duyar böyle şeylere ve asla gelmezler zırt pırt ama anladınız hangi tarafın böyle yapmak istediğini :)Ben ilk baştan mesafe koymasam, aşkım biz yeni evliyiz biraz saygı duyulması lazım demesem önüne geçemem, iş insanın eşinde bitiyor. Gerçi yeni evli olmasam da hoşlanmam böyle gereksiz samimiyetlerden.. Az ve öz misafirimi güzelce ağırlarım fazla samimiyeti sevmem :) Yatılı gelmek isteyen misafirleriniz de gitsin otelde kalsın. Gerçekten bu devirde yatılı kalmak da nedir yahu

Haydaaaa. Yeni evli ciftin evine yatili gelmek nedir beyinsiz mi bunlar bide sülalecek

Yeni evli insanların evine hatta yeni evli olmayida geçtim 40 yıllık evlide olsak başka şehirde işi olan bi zahmet otel tutsun. İşi olanlarida kabul etmeyin halayı hiç etmeyin ya iyice saçmalamaya başladı bu insanlar

Benim akrabalarım çok sık gelip gitmez çok akrabam da yok zaten ama onların da bir iki gün işi olsa nasıl hayır derim bilmiyorum eşimle tartışma yaşarım demezsem de ev yol geçen hanı gibi olacak

Benim akrabalarım çok sık gelip gitmez çok akrabam da yok zaten ama onların da bir iki gün işi olsa nasıl hayır derim bilmiyorum eşimle tartışma yaşarım demezsem de ev yol geçen hanı gibi olacak
O yüzden şimdi vereceğin karar iki taraf içinde verilecek karar.Çok zor bir durum.Ama bence kendini düşün yarın huzursuz olacak olan sensin.Her tarafa mesafeyi koy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…