- 10 Ocak 2016
- 1.136
- 2.374
- 133
New age ebevenylik bunlar hep. Yani avm de restoranlarda her yerde anne babasini tabiri caizse itip kakan ve yerin dibine sokan cocuklar bi iki ufak tokat yese de anne babaya saygiyi ogrense demisimdir hep. Annemden yedigim dayaklar psikolojimi de bozmadi ayrica. Ama toplum icinde nasil davranilir anne lafi nasil dinlenir icin cok iyi bi egitimdi bence. Cocuk cunku laf dinlemez surekli acik arar anne babanin sinirlarini test eder hep bi fazlasiji ister. Aman psikolojisi bozulmasin diye diye herkesin ortasinda babannesini bile yumruklayan cocuklar yetistiriuor insanlar. Ha babam dovmezdi mesela ama bir bakardi on terlik yemis gibi olurduk ama sevdi mi de hic cekinmezdi sevgisini gosterirken. O yuzden iskence etmeden sevginizi vermeyi kesmeden arada bi iki saplak atinca seri katil yetistirmezsiniz ama anne babaya el kaldirmak neymis onu bilen bi evlat sahibi olursunuz. Istedigi alinmayinca kendini yere atan mahalleyi ayaga kaldiran cocuk la konusup ceza mi vereceksiniz yani? Dunyadaki son akli basinda nesil oldugumuzu dusunuyorum 80li yillarda dogup buyuyenler olarak. Bizden sonrakiler hele milenyum bebekleri hepsi egoist yetisiyor. Sen anne babaya vur ama onlar sana vurmasin bak bak hayat dersine bak... o minicik can nasil canavara donusuyor bilmesek bisi sanicaz :)
Not: konu sahibinjn psikolojisi bozuk olabilir kizinin ki de saglam olmayabilir ben yorumumu genel yaptim. Bu aile icin terbiye sevgi saygi olaylari coook ufak ayrintida kalmis. Kk da konu acarak cozulecek seyler diil.
Not: konu sahibinjn psikolojisi bozuk olabilir kizinin ki de saglam olmayabilir ben yorumumu genel yaptim. Bu aile icin terbiye sevgi saygi olaylari coook ufak ayrintida kalmis. Kk da konu acarak cozulecek seyler diil.