• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafir ve Çocukları

Ben öyle her düşünceye saygı duymuyorum malesef adam gibi bir fikrin olur da saygı beklersin , cocuklara sempatim yok diyecek kadar bir dürüstlügü asla kabul edemeyiz git dağda yaşa ay ne biçim insanlar var toplumumuzda .hasbinallah
Siz hangi mercisiniz?

Çıkıp kavga edelim istiyorsanız ? Hayır bu aşırı tepki neden onu anlamadım. Evet çocukları fazla sevmem. Herkes tüm çocukları sevmek zorunda mı ? Hele yaramaz olan ortalık karıştıranlara da uyuz oluyorum. Siz çocukların her davranışına tolerans gösteriyo olabilirsiniz ayrı. Ben böyle düşünüyorum ve böyle düşünen bir sürü insan var. Kısacası saygı duymak zorundasınız. :)
Cocukları sevmeyenlerden nefret ediyorum saygi saygı diyorsun ya hiç ses etme o vakit...

Bir adet canavar var. Kirmis bardagi. Soylemedi de yerini buldum sandim temizledim. Oysa merdivenlerde kirmis, ayagima batinca anladim. Daginiklik problem deyilde zarar vermeleri problem.
15 yaşındayken bir benzeri başıma geldi. O zaman teyzemiyim yanındayım ben den küçük çocuğu 3 yaş küçük oda çok yaramaz bu 2 tane su bardağıni kirmis mutfak tezgahanin içine kat içini su ile doldur mutfağa geldim lavabonun içi su dolu ama bardak kırıkları gözükmüyor içine deterjan falanda dokmus neyse ben suyun içine elimi daldirmamla elimin kesilmesi bir oldu. Hayır çöpe atsa yada bize söylese zaten sorun değil.

Aha bal gibi de veriyorum çocuk sevmiyorum diyen kişi botmal değildir tedavi olsun , hayvanları sevmiyorum dese bir ton elestiri alirdi bazı seyler ne kadar normalleştirilmeye calisiyor bir insan evladindan bahsediyoruz yahu herseyin kolayi var kitlersin odayı olur biter bu konu sahibi cocukları çekiştirmek istiyor hay tovbe tovbe

Burada tepki gösterilen çocuklar değil onları yetiştiremeyen anneler .
Böyle anneler olunca çocuklara karşı sempati azalıyor zaten .
Ben terbiyeli çocukları çok severim çok da iyi anlaşırım .

Aha bal gibi de veriyorum çocuk sevmiyorum diyen kişi botmal değildir tedavi olsun , hayvanları sevmiyorum dese bir ton elestiri alirdi bazı seyler ne kadar normalleştirilmeye calisiyor bir insan evladindan bahsediyoruz yahu herseyin kolayi var kitlersin odayı olur biter bu konu sahibi cocukları çekiştirmek istiyor hay tovbe tovbe

Sen verirsen bende veririm
Bende çocuk çok sevmem ama nefret de etmem. Yani çocuk gördüğüm yerde ayyy yerim diye saldıranlardan değilim
Ama gayette normalim
Oradan bakılınca masıl bilmem ama buradan bakılınca saygısız ve hadsiz terbiyesiz ... Kişiliğinizle anormal olan sizsiniz
Çatlasanda patlasanda dünyada çocuk sevmeyen ve sevmek zorunda olmayan insanşar var
Çoğu da senden daha insanlar :D

15 yaşındayken bir benzeri başıma geldi. O zaman teyzemiyim yanındayım ben den küçük çocuğu 3 yaş küçük oda çok yaramaz bu 2 tane su bardağıni kirmis mutfak tezgahanin içine kat içini su ile doldur mutfağa geldim lavabonun içi su dolu ama bardak kırıkları gözükmüyor içine deterjan falanda dokmus neyse ben suyun içine elimi daldirmamla elimin kesilmesi bir oldu. Hayır çöpe atsa yada bize söylese zaten sorun değil.
Aynen annesine diyom ogrensen nerde kirmis, usteleyip ogrenmedi. Bir de bir suru cocuk vardi , ya birinin ayagina batsaydi.

Sen verirsen bende veririm
Bende çocuk çok sevmem ama nefret de etmem. Yani çocuk gördüğüm yerde ayyy yerim diye saldıranlardan değilim
Ama gayette normalim
Oradan bakılınca masıl bilmem ama buradan bakılınca saygısız ve hadsiz terbiyesiz ... Kişiliğinizle anormal olan sizsiniz
Çatlasanda patlasanda dünyada çocuk sevmeyen ve sevmek zorunda olmayan insanşar var
Çoğu da senden daha insanlar :KK70:
ya bırak cocuklari sevmeyen ve istemeyen insanları normal gostermeye calişma burda abudik gubudik konusup sacmaliyorsun insan olun az.

valla toplumun ferdiyim şekerim yok saygıymış bilmemneymiş bırakın bu edebiyatları çocuklar için tedbir istersin anlarım gelip burda sevmediğini anlatıyor ve onaylayanlarda var saka gibi.
Şaka gibi değil, hayatın gerçeği. Kabul etmeseniz bile çocuklardan haz etmeyen çok çok çok fazla insan var. Bunun sebebi çocukların kendileri değil, aileleri, belki anneleri belki babaları. Onların yetiştirmeme şekli yüzünden insanlar soğumuş halde. Yapacak bir şey yok değil, var; terbiyeli nesil yetiştirmek.
Ben de artık çocuk sevmeyenlerdenim, bir yaşlıları sever sayarım bir hayvanları; o kadar.
Siz benim saydığım bu iki canlıyı belki de sevmiyorsunuz, belki de fazlalık görüyorsunuz. Şimdi ne demeliyim size, ben de sizin gibi normal değilsiniz mi demeliyim? Saygı istiyorsanız saygı duymayı öğrenmelisiniz.

Ben kucukken bisey kirdim diye ev sahibi tokat atti bana....unutamadim.ben bunu kimseye yapmâdim.aptal degilim ancak cocuk bu; bisey kirdi yada döktu diye ben kizamiyorum
Kirildigi yeri bulursan bende kizmam. Ama sonra o kirigin uzerine basarsan kiziyosun arkalarindan. Baya soyleniyosun.

Ben sadece fikrimi ifade ettim..
Ben bi yere gidince cocugumu oyle rahat birakmam ama

Iste bende tam bundan bahsediyorum. Ufacik çocuğa kizamayiz bizim kizdiğimiz burda aileler yani o çocuklari yetiştirenler. Kimse kusura bakmasin çocuğum yapma diyip uyarsa zaten ev sahibi de anlayiş gosterecek. Fakat hiçbir şey yokmuş gibi koltuğa yayilip çocuğuna tek laf etmeyenler için yaziyorum ben.

18 odali malikanede yasamiyoruz ki kullanmadigimiz odalari kitleyelim.Mecbur misafir gelince evin tüm odalari kullaniliyor.Yanlislikla kirilan dokulene kimsenin lafi yok ama milletin simarttikca simarttigi cocugu evimi ahira cevirip annesi de bunu oturup izlerse orda bir duracaklar kimse kusura bakmasin.Bu benim cocuklarim icin de gecerli.Cocuklari acayip severim ama simarik cocuklari yetistiren ailelerden nefret ediyorum...

ya bırak cocuklari sevmeyen ve istemeyen insanları normal gostermeye calişma burda abudik gubudik konusup sacmaliyorsun insan olun az.

İnsan olma erdemlerine ulaşamamışken kalkıp bakasına insan ol demen ironik
Sahte hümanist atarlı ergen seni :D
Güldürdün gece gece

Neyse banlanmyım gözardı et diyorum
Boşa yazma cevabın gelmeyecek bana

annelere cok is dusuyor bence bu konuda.
misal ; 2 ve 6 yasinda iki cocuk annesiyim , gidilen misafirliklerde ikramlari sofra bezi ile yediririm, kucuklukten itibaren yatak odasi ve kisiye ozel odalara izinsiz girilmeyecegini anlattigim icin bilir girmezler, evime gelen misafirin nasil olmasini istiyorsam o sekil davraniyorum kisaca .
ilgili olmak lazim, dusuncesiz, cocuk kirsa-dokse ilgilenmeyen, cakir keyif annelere uyuz oluyorum bende

Iste bende tam bundan bahsediyorum. Ufacik çocuğa kizamayiz bizim kizdiğimiz burda aileler yani o çocuklari yetiştirenler. Kimse kusura bakmasin çocuğum yapma diyip uyarsa zaten ev sahibi de anlayiş gosterecek. Fakat hiçbir şey yokmuş gibi koltuğa yayilip çocuğuna tek laf etmeyenler için yaziyorum ben.

Çocuklar koşturup bağırırken o ses içinde koltuğa yayılıp muhabbeti bölmeden nasıl devam ediyorlar ben de buna hayranım . Bi yandan da pasta börekler yeniyor tabi.

18 odali malikanede yasamiyoruz ki kullanmadigimiz odalari kitleyelim.Mecbur misafir gelince evin tüm odalari kullaniliyor.Yanlislikla kirilan dokulene kimsenin lafi yok ama milletin simarttikca simarttigi cocugu evimi ahira cevirip annesi de bunu oturup izlerse orda bir duracaklar kimse kusura bakmasin.Bu benim cocuklarim icin de gecerli.Cocuklari acayip severim ama simarik cocuklari yetistiren ailelerden nefret ediyorum...
ya bende diyorum ki kabul etmeyin misafir o zaman , gittiğim yerde bırak bırak oynasın diye ev sahipleri zorla cocugu odaya gondertiyor sırf odada rahat sohbet etsinler diye . yahu kardesim bu cocukları fanusta tutamayız allah aşkina biraz gercekci olun

Back
X