selam arkadaşalr, kısa bir şey soracağım. Kuzenim mecburi durumlardan dolayı üç haftadır bizde kalıyor. Almanyaya gidecekti ama izin alamadı henüz. Sorun şu ki biraz unutkan, dalgın, aklı havada. Baktığını görmüyor, uyarsak anlamıyor. Banyoya gidiyor suyu açık bırakıyor, unuttum diyor. İki hafatdır belki günde üç defa aynı konuyla ilgili uyardım. Buzdolabının kapağını açık bırakır, sabaha kadar açık kaldı, peynirler falan hep bozdu. saç kurutma makinesini unuttu geçen, makineden bir koku yayıldı da öyle anladık banyoda olmadığını, hepimizin ödü koptu.
Kulağa tuhaf geliyor ama böyle. Yazarken bile fena oluyorum. Salak mı desem, ne desem bilmiyorum ki, geçen evden çıkıyor evin ana kapısını açık bıraktı. her gün uyar uyar. Artık alınmaya başladı, sanki haklıymış gibi. Hep aynı şeyleri söylüyorsunuz, nasıl ev burası diye annesine telefonda anlatıyor.
İzin vermiyorlar daha bilen bilir, birkaç hafta daha biz de. Sonunda birimizi öldürecek. Nasıl uyarmalı ne yapmalı?
Kulağa tuhaf geliyor ama böyle. Yazarken bile fena oluyorum. Salak mı desem, ne desem bilmiyorum ki, geçen evden çıkıyor evin ana kapısını açık bıraktı. her gün uyar uyar. Artık alınmaya başladı, sanki haklıymış gibi. Hep aynı şeyleri söylüyorsunuz, nasıl ev burası diye annesine telefonda anlatıyor.
İzin vermiyorlar daha bilen bilir, birkaç hafta daha biz de. Sonunda birimizi öldürecek. Nasıl uyarmalı ne yapmalı?
Son düzenleme: