misafir ve tavırları

yarenturk

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2019
193
140
23
34
selam arkadaşalr, kısa bir şey soracağım. Kuzenim mecburi durumlardan dolayı üç haftadır bizde kalıyor. Almanyaya gidecekti ama izin alamadı henüz. Sorun şu ki biraz unutkan, dalgın, aklı havada. Baktığını görmüyor, uyarsak anlamıyor. Banyoya gidiyor suyu açık bırakıyor, unuttum diyor. İki hafatdır belki günde üç defa aynı konuyla ilgili uyardım. Buzdolabının kapağını açık bırakır, sabaha kadar açık kaldı, peynirler falan hep bozdu. saç kurutma makinesini unuttu geçen, makineden bir koku yayıldı da öyle anladık banyoda olmadığını, hepimizin ödü koptu.

Kulağa tuhaf geliyor ama böyle. Yazarken bile fena oluyorum. Salak mı desem, ne desem bilmiyorum ki, geçen evden çıkıyor evin ana kapısını açık bıraktı. her gün uyar uyar. Artık alınmaya başladı, sanki haklıymış gibi. Hep aynı şeyleri söylüyorsunuz, nasıl ev burası diye annesine telefonda anlatıyor.

İzin vermiyorlar daha bilen bilir, birkaç hafta daha biz de. Sonunda birimizi öldürecek. Nasıl uyarmalı ne yapmalı?

Son düzenleme:
Kaç yaşında? Hem suçlu hem güçlü hayret bir şey. Anneye şikayet etmek falan. Beğenmiyorsa bir otele gitsin

Kendi evinde de boyle miymis? Kuzensiniz sonucta tanirsiniz ilk defa boyle davranmiyordur. Acaba ciddi bir hastaligi falan mi var? Annesine sorsaniz iyi niyetle kotu mu karsilar?

selam arkadaşalr, kısa bir şey soracağım. Kuzenim mecburi durumlardan dolayı üç haftadır bizde kalıyor. Almanyaya gidecekti ama izin alamadı henüz. Sorun şu ki biraz unutkan, dalgın, aklı havada. Baktığını görmüyor, uyarsak anlamıyor. Banyoya gidiyor suyu açık bırakıyor, unuttum diyor. İki hafatdır belki günde üç defa aynı konuyla ilgili uyardım. Buzdolabının kapağını açık bırakır, sabaha kadar açık kaldı, peynirler falan hep bozdu. saç kurutma makinesini unuttu geçen, makineden bir koku yayıldı da öyle anladık banyo da olmadığını, hepimizin ödü koptu.

Kulağa tuhaf geliyor ama böyle. Yazarken bile fena oluyorum. Salak mı desem, ne desem bilmiyorum ki, her gün uyar uyar. Artık alınmaya başladı, sanki haklıymış gibi. Hep aynı şeyleri söylüyorsunuz, nasıl ev burası diye annesine telefonda anlatıyor.

İzin vermiyorlar daha bilen bilir, birkaç hafta daha biz de. Sonunda birimizi öldürecek. Nasıl uyarmalı ne yapmalı?
Korku filmi yazsanız tutulurdu bu nasıl bir kişilik anlamadm uyarmazsanız yakında evinizi de yakar bu Allah muhafaza eşinin rahatsız olduğunu söyle başka nasıl söylenir ki

Kendi evinde de boyle miymis? Kuzensiniz sonucta tanirsiniz ilk defa boyle davranmiyordur. Acaba ciddi bir hastaligi falan mi var? Annesine sorsaniz iyi niyetle kotu mu karsilar?
kendi evinde nasıl bilemeyeceğim, Almanya da yaşıyor. Annesine söyledi babam da. Galiba bir şey dememiş annesi.

selam arkadaşalr, kısa bir şey soracağım. Kuzenim mecburi durumlardan dolayı üç haftadır bizde kalıyor. Almanyaya gidecekti ama izin alamadı henüz. Sorun şu ki biraz unutkan, dalgın, aklı havada. Baktığını görmüyor, uyarsak anlamıyor. Banyoya gidiyor suyu açık bırakıyor, unuttum diyor. İki hafatdır belki günde üç defa aynı konuyla ilgili uyardım. Buzdolabının kapağını açık bırakır, sabaha kadar açık kaldı, peynirler falan hep bozdu. saç kurutma makinesini unuttu geçen, makineden bir koku yayıldı da öyle anladık banyo da olmadığını, hepimizin ödü koptu.

Kulağa tuhaf geliyor ama böyle. Yazarken bile fena oluyorum. Salak mı desem, ne desem bilmiyorum ki, her gün uyar uyar. Artık alınmaya başladı, sanki haklıymış gibi. Hep aynı şeyleri söylüyorsunuz, nasıl ev burası diye annesine telefonda anlatıyor.

Ben olsam sinirlenmek yerine endişelenirdim kuzenim için. Hiç normal değil, acilen bir doktor görmeli.

Valla pes korku filmi gb birde utanmadan şikayet ediyor. Kesin ve net bir dilla bir daha olursa bu kadar sakin kalmıyacağınızı anlatın bence. Ben bazen ben dinlemeyen yiğenlerime bir cinnet herşeyi çözer diyorum anlıyorlar son boyutta olduğumu🤭 Sizde onun gb çözüm üretmelisiniz. İşiniz zor yoksa

Var öyle insanlar .eskiden şaşırırdım şimdi umursamıyorum..dalgın bir tip mi..ilaç kullanıyor mu

Valla pes korku filmi gb birde utanmadan şikayet ediyor. Kesin ve net bir dilla bir daha olursa bu kadar sakin kalmıyacağınızı anlatın bence. Ben bazen ben dinlemeyen yiğenlerime bir cinnet herşeyi çözer diyorum anlıyorlar son boyutta olduğumu🤭 Sizde onun gb çözüm üretmelisiniz. İşiniz zor yoksa
Bizi öldürmeden dönse evine bir şey istemeyeceğim.

Back
X