misafir ve tavırları

Yalnız bu yazdıklarınız normal değil. Suyu açık bırakmak, saç kurutma makinesini açık bırakmak banyodan çıkarken sesi duymaz mı bir insan? Biran önce evden göndermeye bakın

değil canım ama öyle. Umursamıyor gibi. Mesala üç defa ojelerini kaldır dedim, tamam deyip geçiştiriyor. Sonra öyle bırakıyor. O davranışların bizi rahatsız edebileceğini düşünmüyor.

Yok yahu. 27 yaşında kız. Geçen salak mı, niye böyle yapıyorsun diye kızdım, ama artık yorulduk, gerçekten sinirlendim, nasıl ağlıyor. Küsmüş. Suçlu oldum.
Ciddi bir rahatsizligi var , annesi de bisey demedigine gore sakliyorlar hepinizden
Almanyayi da whatsapdan arayabilirsiniz o zaman ekstra ucret oedemezsiniz , ben de yurtdisinda yasiyorum hergun annemi whatsapdan ariyorum
Arayin annesine rahatsizligini sorun , belki sizden sakladiklari icin ilaclarini almiyordur bu surecte ve kotulemistir

Şaka değil yarı Alman kendi.
Bakin almanlar o kadar disiplinlidir ki normal bir alman mumkun degil o suyu acik birakmaz , disini fircalarken de suyu kapatir kullanacagi zaman acar
Kuzeninizin alman vs olmasiyla alakali degil durumu , mental bir hastaligi var
Bir onceki yorumumda da yazdim whatsapdan arayin annesini konusun

Yok onu şakayla dedim. Yarı Alman diye. Annesi numarası var bende. Ama watsap çıkmıyor. Kullanmayı bilmiyor galiba. Nejla (kuzenim) sordum annem bilmez dedi. Artık Allah bilir, yaşlıca bir kadın şaşırmam.

Yok onu şakayla dedim. Yarı Alman diye. Annesi numarası var bende. Ama watsap çıkmıyor. Kullanmayı bilmiyor galiba. Nejla (kuzenim) sordum annem bilmez dedi.
Kendisi de mi annesiyle konusmuyor hic? Yani tutun doktora goturun diyecegim ama bu da ters teper koskoca kadin cocuk degil ki gel seni doktora goturelim diyin
Bilemedim ama zor isiniz

Bu unutkanlik degil bence. Onemsemiyor da olabilir. Surekli arkasini birileri toplamis bence. O da oyle gider. Rast gele yasamaya alismis. Sac kurutma makinesini kullandikran sonra o sesten hic mi rahatsiz etmiyor da oylece calisirken banyodan cikiyor. Kulaginda mi bir problem var? Evde odadan odaya giderken ya da hic mi banyoya girmedi o kurutma makinesini calisirken hic mi gormedi?

Hadi suyu buzdolabını açık bırakmayı bi yere kadar anlarım da fön makinesini nasıl açık unutuyo. Ciddi beyinsel sorunu var. Unutkanlık bu şekil olmaz.

Bence endişelenmelisiniz durum normal değil çünkü
Bir olur iki olur ama bu dalgınlık işi degil bir sorun var gibi gorjnuyor

Ne rahat insanlar var şu dünyada ya..
Direk ses tonunuzu ciddi bir şekilde ayarlayarak (hafif yükseltilebilir bile bence) söyleyin.
Kelimelerinizi falan seçmenize gerek yok. Yüzüne pat pat söyleyin ananın evinde de böyle miydin diye. Bu ne hadsizlik canım. Afedersin MANYAK.

Bence endişelenmelisiniz durum normal değil çünkü
Bir olur iki olur ama bu dalgınlık işi degil bir sorun var gibi gorjnuyor
Endişelensem ne olacak ki? Salgın var, iki haftaya ev taşıyacağız üstelik. Sorun mu bilmem de umursamıyor bence. Normal de hiçbir şeyi unutmuyor çünkü. Markette gitsek alacağı hiçbir şeyi unutmaz. Üç dil konuşuyor üstelik.

Ağlıyor canım. Kızdım geçen yok, sinir kırızı geçirir gibi ağladı. Dört beş saat ev birbirine girdi. Tam trajediydi.

Kurutmayı çalışır halde unutmuş olamaz dimi?... bence gönderin gitsin kırılan kırılsın,yoksa siz maddi manevi zarara uğrayacaksınız

27 yaşında. Ne yapsak, inanmayacaksınız ama aynı gün içinde dört defa suya açık bırakma diye uyardım, yine açık bıraktı. Aynı gün.

Söyledikleriniz gerçek ise, uyarmak ile alakali degil. Saç kurutma makinesini bile açik birakmis. Ki o ses yapiyor. Kizin ciddi rahatsizligi olabilir. Acil nörologtan randevu almasi gerekirken burda kizdan sikayetçi olup dalga geçiyorsunuz.

Umarim fakesinizdir.

Dediklerinizden gözüken - aşırı dalgınlık, unutkanlık , uyarildiginda kriz geçirme vs - psikolojik rahatsızlığı olduğunu gösteriyor bence de. Ailesine detaylıca anlatabilirsiniz belki, şimdi karşı çıkıyorsa da ailesinin yanına gittiğinde onlar ilgilenip, destek almasını sağlayabilirler.

Çünkü aptalca davranış sergiliyor haliyle siniri bozuluyor insanın. Yeri geldiğinde her şeyi hatırlayıp günlük işlerde her şeyi yarım yamalak yapıyor. Üç dili ana dili gibi konuşuyor. Banyoya dönecektim, ondan kapatmadım diyor. İşim bitmemişti diyor. Üstelik makineyi bir kez açık bırakmadı. Eşyaları kullanım alışkanlığı öyle. Dolabı açık bırakır. Evi su basacaktı neredeyse. Bizim banyo wc ayrı. Wc gitmiş su damlıyor. Her gittiğinde damlıyor. Böyle şeyleri düşünmüyor. Bizim rahatsız olmamızı da umursamıyor.

Kusura bakmayın da artık çok bunaldım. Salgın yüzünden dışarı mı çıkmayalım, evi taşıyacağız onunla bir uğraşalım onun arkasından mı gezelim? Neresi şaka onu da anlamadım. Sizin çevrenizde olmayabilir ama böyle bir insan. Kusura bakmayın size çemkirmeye hakkım yok.

Fiziksel bir rahatsızlığı olmasın, beyinde bir tümör ya da başka bir sorun. Unutkanlık deyip geçiştirilebilecek bir şey gibi gelmedi bana, bir nörolog görmeli derim. En azından bazı hastaneler online görüşmeler yapıyorlar, onlara danışabilirsiniz.

Tamamen rahatliktan muhtemelen ailesi hep ardini toparlamis o yuzden sizin eviniz ona tuhaf geliyor uyarin tabiki siz dogru olani yapiyorsunuz o tipler hem suclu hem güçlü olur siz üste çıkın yakinda gider umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…