Depresyona girer. Geçen az kızdım nasıl ağlıyor...valla o zaman musluğun başına not yazıp böyle eşşek kadar tabir ettiğimiz harflerle koyucaksınız hatta isme özel X MUSLUĞU KAPAT gibi.İnsan yorulur bu ne böyle.Hiç normal değil.
Yalnız bu yazdıklarınız normal değil. Suyu açık bırakmak, saç kurutma makinesini açık bırakmak banyodan çıkarken sesi duymaz mı bir insan? Biran önce evden göndermeye bakın
Ciddi bir rahatsizligi var , annesi de bisey demedigine gore sakliyorlar hepinizdenYok yahu. 27 yaşında kız. Geçen salak mı, niye böyle yapıyorsun diye kızdım, ama artık yorulduk, gerçekten sinirlendim, nasıl ağlıyor. Küsmüş. Suçlu oldum.
Bakin almanlar o kadar disiplinlidir ki normal bir alman mumkun degil o suyu acik birakmaz , disini fircalarken de suyu kapatir kullanacagi zaman acarŞaka değil yarı Alman kendi.
Yok onu şakayla dedim. Yarı Alman diye. Annesi numarası var bende. Ama watsap çıkmıyor. Kullanmayı bilmiyor galiba. Nejla (kuzenim) sordum annem bilmez dedi. Artık Allah bilir, yaşlıca bir kadın şaşırmam.Bakin almanlar o kadar disiplinlidir ki normal bir alman mumkun degil o suyu acik birakmaz , disini fircalarken de suyu kapatir kullanacagi zaman acar
Kuzeninizin alman vs olmasiyla alakali degil durumu , mental bir hastaligi var
Bir onceki yorumumda da yazdim whatsapdan arayin annesini konusun
Kendisi de mi annesiyle konusmuyor hic? Yani tutun doktora goturun diyecegim ama bu da ters teper koskoca kadin cocuk degil ki gel seni doktora goturelim diyinYok onu şakayla dedim. Yarı Alman diye. Annesi numarası var bende. Ama watsap çıkmıyor. Kullanmayı bilmiyor galiba. Nejla (kuzenim) sordum annem bilmez dedi.
Hadi suyu buzdolabını açık bırakmayı bi yere kadar anlarım da fön makinesini nasıl açık unutuyo. Ciddi beyinsel sorunu var. Unutkanlık bu şekil olmaz.selam arkadaşalr, kısa bir şey soracağım. Kuzenim mecburi durumlardan dolayı üç haftadır bizde kalıyor. Almanyaya gidecekti ama izin alamadı henüz. Sorun şu ki biraz unutkan, dalgın, aklı havada. Baktığını görmüyor, uyarsak anlamıyor. Banyoya gidiyor suyu açık bırakıyor, unuttum diyor. İki hafatdır belki günde üç defa aynı konuyla ilgili uyardım. Buzdolabının kapağını açık bırakır, sabaha kadar açık kaldı, peynirler falan hep bozdu. saç kurutma makinesini unuttu geçen, makineden bir koku yayıldı da öyle anladık banyo da olmadığını, hepimizin ödü koptu.
Kulağa tuhaf geliyor ama böyle. Yazarken bile fena oluyorum. Salak mı desem, ne desem bilmiyorum ki, her gün uyar uyar. Artık alınmaya başladı, sanki haklıymış gibi. Hep aynı şeyleri söylüyorsunuz, nasıl ev burası diye annesine telefonda anlatıyor.
İzin vermiyorlar daha bilen bilir, birkaç hafta daha biz de. Sonunda birimizi öldürecek. Nasıl uyarmalı ne yapmalı?
Bence endişelenmelisiniz durum normal değil çünküselam arkadaşalr, kısa bir şey soracağım. Kuzenim mecburi durumlardan dolayı üç haftadır bizde kalıyor. Almanyaya gidecekti ama izin alamadı henüz. Sorun şu ki biraz unutkan, dalgın, aklı havada. Baktığını görmüyor, uyarsak anlamıyor. Banyoya gidiyor suyu açık bırakıyor, unuttum diyor. İki hafatdır belki günde üç defa aynı konuyla ilgili uyardım. Buzdolabının kapağını açık bırakır, sabaha kadar açık kaldı, peynirler falan hep bozdu. saç kurutma makinesini unuttu geçen, makineden bir koku yayıldı da öyle anladık banyo da olmadığını, hepimizin ödü koptu.
Kulağa tuhaf geliyor ama böyle. Yazarken bile fena oluyorum. Salak mı desem, ne desem bilmiyorum ki, her gün uyar uyar. Artık alınmaya başladı, sanki haklıymış gibi. Hep aynı şeyleri söylüyorsunuz, nasıl ev burası diye annesine telefonda anlatıyor.
İzin vermiyorlar daha bilen bilir, birkaç hafta daha biz de. Sonunda birimizi öldürecek. Nasıl uyarmalı ne yapmalı?
Endişelensem ne olacak ki? Salgın var, iki haftaya ev taşıyacağız üstelik. Sorun mu bilmem de umursamıyor bence. Normal de hiçbir şeyi unutmuyor çünkü. Markette gitsek alacağı hiçbir şeyi unutmaz. Üç dil konuşuyor üstelik.Bence endişelenmelisiniz durum normal değil çünkü
Bir olur iki olur ama bu dalgınlık işi degil bir sorun var gibi gorjnuyor
Ağlıyor canım. Kızdım geçen yok, sinir kırızı geçirir gibi ağladı. Dört beş saat ev birbirine girdi. Tam trajediydi.Ne rahat insanlar var şu dünyada ya..
Direk ses tonunuzu ciddi bir şekilde ayarlayarak (hafif yükseltilebilir bile bence) söyleyin.
Kelimelerinizi falan seçmenize gerek yok. Yüzüne pat pat söyleyin ananın evinde de böyle miydin diye. Bu ne hadsizlik canım. Afedersin MANYAK.
27 yaşında. Ne yapsak, inanmayacaksınız ama aynı gün içinde dört defa suya açık bırakma diye uyardım, yine açık bıraktı. Aynı gün.
Çünkü aptalca davranış sergiliyor haliyle siniri bozuluyor insanın. Yeri geldiğinde her şeyi hatırlayıp günlük işlerde her şeyi yarım yamalak yapıyor. Üç dili ana dili gibi konuşuyor. Banyoya dönecektim, ondan kapatmadım diyor. İşim bitmemişti diyor. Üstelik makineyi bir kez açık bırakmadı. Eşyaları kullanım alışkanlığı öyle. Dolabı açık bırakır. Evi su basacaktı neredeyse. Bizim banyo wc ayrı. Wc gitmiş su damlıyor. Her gittiğinde damlıyor. Böyle şeyleri düşünmüyor. Bizim rahatsız olmamızı da umursamıyor.Söyledikleriniz gerçek ise, uyarmak ile alakali degil. Saç kurutma makinesini bile açik birakmis. Ki o ses yapiyor. Kizin ciddi rahatsizligi olabilir. Acil nörologtan randevu almasi gerekirken burda kizdan sikayetçi olup dalga geçiyorsunuz.
Umarim fakesinizdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?