- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.812
- 798
- Konu Sahibi Zeynep feray
-
Hayatim bunlari ben biliomda.. konu sahibinin para harcayacak durumu yoksa ole anladim cunku.. evdede yeterince malzeme yoksa sunu yap bunu yap demek anlamsiz :)Yanına börek ve kek olur mesela
3yufkayi sigara böreğinden kalin sekilde dilimler böler börek çıkarır kalın sarar içine hiç birşey koymasa yine olur çıtır çıtır yoğurtlu sodalı sosla pişirir
Aynı şehirde olsak börek kek yapar götürürdüm valla
yooken reddetmeliydi 5 6 patates alıp hadi börek yapamadı un alıp yanına mink puf böreği yapabilr birde kek oh miis bu menü taş patlasın 20 tl bu da yoksa mahcup olamamka adına bir bahane edip kabul etmeyecektiBurada 10 patates yaklaşık 6-7 lira
Konu sahibi yok diyor
Yok iken hala şunu al bunu al diyoruz
Aa bu o mu :)Konu sahibinin eşinin kardeşi gelmişti 4 günde 500 tl harcamış tı o kişi mi ben mi yanlış hatırladım
Galiba dur bakayım biAa bu o mu :)
Burdada 10 patates 4 TL arada çok fark yokBurada 10 patates yaklaşık 6-7 lira
Konu sahibi yok diyor
Yok iken hala şunu al bunu al diyoruz
Hayatim bunlari ben biliomda.. konu sahibinin para harcayacak durumu yoksa ole anladim cunku.. evdede yeterince malzeme yoksa sunu yap bunu yap demek anlamsiz :)
Yoksa ben gozleme katmer filan yapmasi taraftariyim.. yanina syran biraz yesillik. Hem ucuz hem doyurucu olur
ben de bunalırım açıkcası :)bu tek teyzem ve tebaasi ,4 kiz 1 gelin 12 torun. Daha fazla oldugumuz zamanlar da olur diger teyzelerim de gelirse. O yuzden hep gunduz erkekler yokken buluşuruz bizden bunalıyorlar.
Hayatim dogru dion.. icten olsun yeterki ama evde 10 kisilik birsey olmadigini soledi galiba.. yani yoktan var edemeyecegine gore..Burdada 10 patates 4 TL arada çok fark yok
Ben gidip alışveriş yapsın demedim evdekiler bizi ayın 1 ine kadar idare eder diye alışveriş yapmamistim demis
Evdekilere idare et dedim
Git şunu al demedim
Patates varsa bu olur un yufka ne varsa su olur dedim 10 kişiye 10 tane doğrama gerek yok 5 taneyle yap ortaya koy demek istedim
Bende öyle diyorum zaten gidip alışveriş yapmasına gerek yok elinde bunlar varsa bundan suda olur ağır yemeğe gerek yok diyorum aslında
10 kişi diye korkulmasin öğlen menüsü olduğundan. Makarna yapsa yine olur
Konu sahibinin eşinin kardeşi gelmişti 4 günde 500 tl harcamış tı o kişi mi ben mi yanlış hatırladım
O zmn bizimle dalga gecio galiba : (Evet o aynı konu sahibi
O canım şuan baktım da . Ama kafa bulmuyordur ya bence neden böyle birşey yapsın ki ? O kardeşe parayı harcadı ya o zamanda paranın kalmadığını yazmıştı zaten şimdi de aynı durum mevcutA bu o mu
O zaman bizimle kafa buluyordur
Yok bence dalga geçmiyor neden dalga geçsin kiO zmn bizimle dalga gecio galiba : (
O canım şuan baktım da . Ama kafa bulmuyordur ya bence neden böyle birşey yapsın ki ? O kardeşe parayı harcadı ya o zamanda paranın kalmadığını yazmıştı zaten şimdi de aynı durum mevcut
Öğlen oldu zaten misafir gelip gitmek üzeredir bence . Ayrıca ben milletin geçmiş konularına bakmazdım bana neOlabilir de orada çok yedirdin dendi ya burada da olmaz yedirmen lazım derler diye düşünüp sosyal deney mi yapıyor acaba dedim
Bir de çocuğu vardı burada iki kişiyiz yazmış normalde yeter demiştim yazmış
O Zaman da 50 tl ile ay sonunu Nasıl bulacağım diyordu
Evet o aynı konu sahibi
Geçen hafta 4 günlük bir misafire 500 tl harcadı evet parası yokParası bitmiş demek ki plansız şekilde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?