Misafir ve yemek :()

Hayatim bunlari ben biliomda.. konu sahibinin para harcayacak durumu yoksa ole anladim cunku.. evdede yeterince malzeme yoksa sunu yap bunu yap demek anlamsiz :)

Yoksa ben gozleme katmer filan yapmasi taraftariyim.. yanina syran biraz yesillik. Hem ucuz hem doyurucu olur

Kurufasulye pilav kesin olur bu gidisle.

Sanirim misafirler uzak bir sehirden falan geliyor yoksa ogle yemegi 10 kisi ne alaka diye dusundum.

Burada 10 patates yaklaşık 6-7 lira

Konu sahibi yok diyor

Yok iken hala şunu al bunu al diyoruz
yooken reddetmeliydi 5 6 patates alıp hadi börek yapamadı un alıp yanına mink puf böreği yapabilr birde kek oh miis bu menü taş patlasın 20 tl bu da yoksa mahcup olamamka adına bir bahane edip kabul etmeyecekti

Burada 10 patates yaklaşık 6-7 lira

Konu sahibi yok diyor

Yok iken hala şunu al bunu al diyoruz
Burdada 10 patates 4 TL arada çok fark yok
Ben gidip alışveriş yapsın demedim evdekiler bizi ayın 1 ine kadar idare eder diye alışveriş yapmamistim demis
Evdekilerle idare et dedim
Git şunu al demedim
Patates varsa bu olur un yufka ne varsa su olur dedim 10 kişiye 10 tane doğrama gerek yok 5 taneyle yap ortaya koy demek istedim

Bende öyle diyorum zaten gidip alışveriş yapmasına gerek yok elinde bunlar varsa bundan suda olur ağır yemeğe gerek yok diyorum aslında

10 kişi diye korkulmasin öğlen menüsü olduğundan. Makarna yapsa yine olur

bu tek teyzem ve tebaasi ,4 kiz 1 gelin 12 torun. Daha fazla oldugumuz zamanlar da olur diger teyzelerim de gelirse. O yuzden hep gunduz erkekler yokken buluşuruz bizden bunalıyorlar.
ben de bunalırım açıkcası :)
alıskın olmadıgım için fenalık basar bana da :)

Hayatim dogru dion.. icten olsun yeterki ama evde 10 kisilik birsey olmadigini soledi galiba.. yani yoktan var edemeyecegine gore..

A bu o mu

O zaman bizimle kafa buluyordur
O canım şuan baktım da . Ama kafa bulmuyordur ya bence neden böyle birşey yapsın ki ? O kardeşe parayı harcadı ya o zamanda paranın kalmadığını yazmıştı zaten şimdi de aynı durum mevcut

O canım şuan baktım da . Ama kafa bulmuyordur ya bence neden böyle birşey yapsın ki ? O kardeşe parayı harcadı ya o zamanda paranın kalmadığını yazmıştı zaten şimdi de aynı durum mevcut

Olabilir de orada çok yedirdin dendi ya burada da olmaz yedirmen lazım derler diye düşünüp sosyal deney mi yapıyor acaba dedim

Bir de çocuğu vardı burada iki kişiyiz yazmış normalde yeter demiştim yazmış
O Zaman da 50 tl ile ay sonunu Nasıl bulacağım diyordu

Öğlen oldu zaten misafir gelip gitmek üzeredir bence . Ayrıca ben milletin geçmiş konularına bakmazdım bana ne oluyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…