Misafir

Alvillaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2015
1.912
8.173
158
Günaydın hanımlar hemen konuya girmek istiyorum dün anneme gittim akşam 10.30 gibi döndüm eşim aldı. Kv.ye ablasının oğlu ve eşi gelmiş akşam dönüşte eşim annemlere çıkalım dedi bende onlardan pek hoşlanmıyorum saat kaç olmuş çocuklar uyudu cikmiycam dedim.

Eşimle tartıştık yolda biraz inat ettim çıkmadım normalde görümcem gelir çikarim teyzeler gelir çikarim yada annemdeysem erken dönerim.

Misafirler gidince kv eşime demişki "Alvillaa ya selam söyle ona biri gelse hepimiz oraya gidiyoruz benim misafirim geldi O çıkmadı" demiş. Eşimle daha çok tartıştık. Ben oraya normalde hep giderim beni severler bi cikmadim diye bu yapilan doğrumu artı cikmak zorundamiyim?

Bu arada yazmayı unuttum benim misafirim gelince kv gelmesede olur o kendini mecbur hissedip geliyo ve buna benzer bi olayı bi kere daha yapmıştı hemen bi laf gönderiyo

Bu arada yazmayı unuttum benim misafirim gelince kv gelmesede olur o kendini mecbur hissedip geliyo ve buna benzer bi olayı bi kere daha yapmıştı hemen bi laf gönderiyo
Benimkide oyle. Bana her geleni mutlaka kendi evine cagiriyo mutlaka. Yada kendisi geliyo. Ama ben anlasin da yapmasin diye ona gelene asla ne giderim ne evine cagiririm. Gerci anlamiyo o ayri😁

Çocuklar olmasaydı cikabilirdiniz ama karşılıklı misafir gelince evlere gitme olayını ilk defa duydum. Misafirim varken kayinvalidemin bende işi ne.
Yoook bugün biri gelicekse akşamdan gelir kalırlar sabah kalkar işlere girişir şunu söyle yap bunu böyle yap daha annemle basbasa evimde oturamadım trip yapar cagirmaasan

Niye sürekli birileri geldiğinde birbirinize girme ihtiyacı hissediyorsunuz.mesafe koymamissiniz araya.hic hoşlanmam hoslanmam böyle ilişkilerden.bu şekilde daha çok problem yasarsiniz
Bende hoslanmam ama öyle gelişti gitmesen bir suru surat kırılmasın diye gittim bu zamana kadar

Sanirim ayni apartmanda oturuyorsunuz. Oyle bile olsa herkesin kapisi bacasi ayri,kimse kimseye gitmek zorunda degil. Iyi ki de cikmamissiniz. Simdi kendimi dusunerek yorum yapiyorum, sevdigim birileri bile gelmis olsa kayinvalideme, ben niye gitmek zorundayim ki?isim gucum olabilir evde,olmayadabilir, keyfim yoktur canim istemez vs vs. Sonucta misafir onun misafiri. Bizim de mesela isyerimizle kayinvalidemlerin evi cok yakin. Dun isyerindeydim bi baktim esimin teyzesiyle kocasi geldiler. Ben hic ugramadim. Cunku gecen hafta da gelmislerdi ve ben usulen ugramistim 1 saat oturmustum.

Kimse icin kendinizden taviz vermeyin. Bakin kayinvalideniz bile ilk firsatta size laf sokmus. Ne oldu bugune kadar gittiniz? Bir kere gitmeyince en kotu siz oluyosunuz.

Gelmesin her misafirinize zaten. Herkesin evi ayrı düzeni ayrı. Her misafire gelmesi zaten baştan hoş feğil. İsabet olur bakarsınız gelmez artık her misafirinize rahat rahat takılırsınız.

Normalde hep çıkarım zaten bu gelenlerden hoşlanmıyorum cikmak istemedim çocuklar uyudu arabada
Hmm
Çıkıp çok muhattap olmasaydın
Ben sevmedigim kuzenlerim filan gelince konuşmuyorum onlarla sevmiyorum kafa sallıyorum yetiyor

Back
X