Misafir

Çıkmadıysan çıkmadın. Çıkmak zorunda da değilsin. Kafana takma, hatta iyi yaptım diye düşün rahatla. Suçluluk da hissetme.

Seni çok iyi anlıyorum benim de kaynanam her misafirime gelmek ister bizi de çağırır zaten bazen yalnız görüşmek istediğim misafirlerim oluyor cagirmasan trip cagirsam ben bişey anlamıyorum eşinin bu konuda yanında olman önemli ben çıkmam deyince eşim karışmaz şükür

Çocuk uyuyor deseydin
Sen karşılama komitesi misin her misafirde çıkacaksın gideceksin tövbe ya neler duyacağım

Bu kaynanalarında nesli tükenicek ama biz göremicez. Bi sonra ki nesil kayınvalideler sosyal medya hesabından kafa kaldıramıcaklar:) ozamn gelinler rahat edicek :)

Neden sürekli birbirinizin misafirlerinize ortak olma ihtiyacı hissediyorsunuz? Herkes kendi misafirini kendisi agırlasın.. laf göndermekte nedir ?

Gelmesin daha iyi

Lakin Nasıl gidecekmişsiniz çocuklar ne olacakmış

Eşin gidince misafirlere de diyecekti X de gelmek isterdi ama çocuklar uyudu o onlarla evde kaldı size de bolca selam söyledi

Oldu ve bitti

Özetle sıkıntı Kv değil bu işi kıvıramayan ve hemen dolduruşa gelen eşin

Gelmesin daha iyi

Lakin Nasıl gidecekmişsiniz çocuklar ne olacakmış

Eşin gidince misafirlere de diyecekti X de gelmek isterdi ama çocuklar uyudu o onlarla evde kaldı size de bolca selam söyledi

Oldu ve bitti

Özetle sıkıntı Kv değil bu işi kıvıramayan ve hemen dolduruşa gelen eşin
Onada kızdım zaten aynı dediginiz gibi yapabilirdi ama kv de sessiz kalabilirdi selam yollamasina gerek yoktu

Günaydın hanımlar hemen konuya girmek istiyorum dün anneme gittim akşam 10.30 gibi döndüm eşim aldı. Kv.ye ablasının oğlu ve eşi gelmiş akşam dönüşte eşim annemlere çıkalım dedi bende onlardan pek hoşlanmıyorum saat kaç olmuş çocuklar uyudu cikmiycam dedim.

Eşimle tartıştık yolda biraz inat ettim çıkmadım normalde görümcem gelir çikarim teyzeler gelir çikarim yada annemdeysem erken dönerim.

Misafirler gidince kv eşime demişki "Alvillaa ya selam söyle ona biri gelse hepimiz oraya gidiyoruz benim misafirim geldi O çıkmadı" demiş. Eşimle daha çok tartıştık. Ben oraya normalde hep giderim beni severler bi cikmadim diye bu yapilan doğrumu artı cikmak zorundamiyim?
Kv gelen misafirden sanane sana gelen misafirden ona ne neden birbirinize misafir gelince gelmek veya sizin gelmenizi istiyo
ay bu kv ler illaki takacak bişy buluyolar belalar resmen

Çok önem verir gider orasida onun eviymiş onun misafiriymis😑
Beklemediğim yerden vuruldum 😆 böyle durumlarda safa yatıp ay düşünemedim bir dahaki sefer daha dikkatli olmaya çalışırım deyip dikkat etmemek günü kurtarıcı bir çare olabilir belki 😬

Gidebilirdiniz madem eşiniz sizin ailenize karşı da aynı davranışı yapıyor yarım saat oturup kalkardınız böyle şeylerden evin huzuru kaçacağına gidip görmek daha mantıklı. Bu arada eltim de evine kim gelirse kv yi çağırıyor(eşi yüzünden yoksa kendi istemiyor zaten kim ister 🤪) ama ben tam tersi bence çok saçma orası ayrı ama eşim bazı misafirler bize gelince (dayısı falan) annemleride çağıralım diyince çağırıyorum nadiren oluyor bu her misafirde değil.

İşte yaptığın iyilik görevin sayılır bi kere sallarsın senden kötüsü olmaz örneği. Çıkmayın kendi misafirleriniz gelince de kayınvalidenizi çağırmayın ne gerek var tüm sosyal hayatınız içiçe geçiriyorsunuz

Gelin kaynanadan birine misafir gelince diğerinin de katılmak zorunda olması/katılmak istemesi/istemediği halde katılması/katılmadığı için kavga çıkması farklı şehirde oturmak için en büyük şükür sebebi 🤮

Back
X