- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nereden haberi oluyor misafirinizdenYoook bugün biri gelicekse akşamdan gelir kalırlar sabah kalkar işlere girişir şunu söyle yap bunu böyle yap daha annemle basbasa evimde oturamadım trip yapar cagirmaasan
Yüz almislar biraz cok icli disli olmayin mesafeli olun derim.Bu arada yazmayı unuttum benim misafirim gelince kv gelmesede olur o kendini mecbur hissedip geliyo ve buna benzer bi olayı bi kere daha yapmıştı hemen bi laf gönderiyo
Oğlunu dolduran kv modeli....En tehlikelelisi
Çok önem verir gider orasida onun eviymiş onun misafiriymisEşiniz babanızın misafirlerini karşılamaya gider mi?
Onada kızdım zaten aynı dediginiz gibi yapabilirdi ama kv de sessiz kalabilirdi selam yollamasina gerek yoktuGelmesin daha iyi
Lakin Nasıl gidecekmişsiniz çocuklar ne olacakmış
Eşin gidince misafirlere de diyecekti X de gelmek isterdi ama çocuklar uyudu o onlarla evde kaldı size de bolca selam söyledi
Oldu ve bitti
Özetle sıkıntı Kv değil bu işi kıvıramayan ve hemen dolduruşa gelen eşin
Aynı sokakta evimiz birbirimizi görüyoruz cama,balkona çıkınca illa haberi oluyo yada bazen kimse olmuyo oğlumu dışarda görürse ona soruyo bugün size kim geldiNereden haberi oluyor misafirinizden
KesinlikleBu kaynanalarında nesli tükenicek ama biz göremicez. Bi sonra ki nesil kayınvalideler sosyal medya hesabından kafa kaldıramıcaklar:) ozamn gelinler rahat edicek :)
Kv gelen misafirden sanane sana gelen misafirden ona ne neden birbirinize misafir gelince gelmek veya sizin gelmenizi istiyoGünaydın hanımlar hemen konuya girmek istiyorum dün anneme gittim akşam 10.30 gibi döndüm eşim aldı. Kv.ye ablasının oğlu ve eşi gelmiş akşam dönüşte eşim annemlere çıkalım dedi bende onlardan pek hoşlanmıyorum saat kaç olmuş çocuklar uyudu cikmiycam dedim.
Eşimle tartıştık yolda biraz inat ettim çıkmadım normalde görümcem gelir çikarim teyzeler gelir çikarim yada annemdeysem erken dönerim.
Misafirler gidince kv eşime demişki "Alvillaa ya selam söyle ona biri gelse hepimiz oraya gidiyoruz benim misafirim geldi O çıkmadı" demiş. Eşimle daha çok tartıştık. Ben oraya normalde hep giderim beni severler bi cikmadim diye bu yapilan doğrumu artı cikmak zorundamiyim?
Beklemediğim yerden vuruldumÇok önem verir gider orasida onun eviymiş onun misafiriymis![]()