- Konu Sahibi yalnizkus_
Yemekleri, tatlıları tuzluları kim yapıyor? Davet etttiği gün işim var de çık sabahtan. Kendi evi ise kendisi hizmet etsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama hazırlayan için vakit ve emek istiyor. Öğün değil ama sanki AŞ evi gibi sürekli misafire ikram etmek hem yorucu hem sinir bozucu.Meyve, çerez, kahve öğün değil ki bunlar.
Uzun kaldıkları içinde ikram edilenler normal.
Gündüz gelip 11'e kadar kalmaları sorun.
Size ne kadar zamanda geliyorlar?
Çok sık değilse idare edilinebilir.
Ekonomi bakanını ve sağlık bakanını arıyorum ama açmıyorAllah bana da böyle dert versin. Derde bak ülke bitmiş batmış insanların anne babaları evlatları ölüyor.
WhatsApptan yazEkonomi bakanını ve sağlık bakanını arıyorum ama açmıyor
Görüldü yedimWhatsApptan yaz
Dışarıda da dinlenebilirsin. Geniş koltuklari olan bir kafeye git, siparişini ver, aç laptopundan/telefonundan sevdiğin filmi yayıl izle:)Eskiden evden çıkmayı severdim ama son zamanlarda evimi, evimde yalnız vakit geçirmeyi özlüyorum ama her zaman mümkün olmuyor malesef.
Meyve, çerez, kahve lafını edecek kadar zaman ve emek isteyen şeyler değil "bence".Ama hazırlayan için vakit ve emek istiyor. Öğün değil ama sanki AŞ evi gibi sürekli misafire ikram etmek hem yorucu hem sinir bozucu.
Sorunda bu aslında. Gidip gelmeler çok sık yapılıyor. Annemlerin tek sosyal faaliyetleri ev ziyareti.Meyve, çerez, kahve öğün değil ki bunlar.
Uzun kaldıkları içinde ikram edilenler normal.
Gündüz gelip 11'e kadar kalmaları sorun.
Size ne kadar zamanda geliyorlar?
Çok sık değilse idare edilinebilir.
O samimiyet var aslında aramızda ama en küçükleri benim o sebeple benden bekliyorlar.o kadar uzun saatler oturabilen misafirlerin kalkıp yardım etmesi gerekir. bu samimiyet varsa çaylarını kendileri de alabilirler.
benim de annemin kuzenleri toplanır gelir, ilk çayları ben veririm, sonrasında çayı biten gider alır.
Sabaha asla kalamazlar annemin bir de o takıntısı var. Onlar gider gitmez her taraf toparlanır temizlenir.Misafire neden meyve ikram ediliyor biri anlatabilir mi bana ya?
İkram güzel şey de sürekli sürekli sürekli bir şeyler, ev sahibi açısından da baksam misafir açısından da baksam çok saçma.
Yemek, çay, çay boş olmaz yanına bir şeyler.
Çok uzun oturulacaksa hadi bi de kahve.
Her şeye yer buluyorum da şu meyveyi anlayamıyorum.
Makina varken elde yıkamayı hiç anlamıyorum.
1-2 saat sonra ra bitecek tekrar dolduracaksın.
Hadi sabaha kalsın.
Elde yıkayınca ne oluyor?
Tabiki annemle birlikte yapıyoruz. Yemeği o yapsa tatlı ile tuzluyu ben yapıyorum. Konuda o kısmı belirtmeyi unuttum. Aslında her şeyi yazsam konu uzar da uzar.Yemekleri, tatlıları tuzluları kim yapıyor? Davet etttiği gün işim var de çık sabahtan. Kendi evi ise kendisi hizmet etsin.
Ben de asla o şekilde beslenmiyorum o yüzden abartılı geliyor birazda.Bana çok abarti geldi. Böyle bir misafir agirlama hayatimda gordugum şey değil. Kendim de bu şekilde yapmıyorum, ugrasmam zaten.
Gunduzden gelip gece yarisina kadar oturdugu yerden yiyip icmekte garip, hic bir akrabamda o kadar oturmadim, bizde de kimse o şekilde oturmaz kimse. En samimi oldugum kuzenimde otururum ama o kadar da hizmet beklemem.
Ben kendim evde gece yarilarina kadar bir şeyler yemiyorum ve 5 ögün. Bu ne boyle agzi boş duramiyor mu bu insanlarino kadar yesem ve ustune o kadar cay içsem patlarim. Kabus gibiler.
Evet her hafta sabit bir gün.İzin gününüz her hafta sabit mi ?
Ah o kadar haklısınız kiAnnen madem kendi evi kendi ağırlayıversin madem misafiri erkek oğluşları olsa o bir günde kimseyi çağırmaz dinlendirirlerdi sürekli evdeyse bir zahmet kendisi ilgilensin misafirleriyle anneniz kolayı bulmuş kız çocuğunu dışarda çalışsın evde sömür ne güzel valla
Sorunda bu aslında. Gidip gelmeler çok sık yapılıyor. Annemlerin tek sosyal faaliyetleri ev ziyareti.
O samimiyet var aslında aramızda ama en küçükleri benim o sebeple benden bekliyorlar.
Sabaha asla kalamazlar annemin bir de o takıntısı var. Onlar gider gitmez her taraf toparlanır temizlenir.
Tabiki annemle birlikte yapıyoruz. Yemeği o yapsa tatlı ile tuzluyu ben yapıyorum. Konuda o kısmı belirtmeyi unuttum. Aslında her şeyi yazsam konu uzar da uzar.
Ben de asla o şekilde beslenmiyorum o yüzden abartılı geliyor birazda.
Evet her hafta sabit bir gün.
Ah o kadar haklısınız ki
Bekarken baba evinde bende bu durumdan çok şikayetçiydim. Önce yemek hazırla sofra kur kaldır çay faslına geç bardak hazırla kuru pasta bisküvi gibi şeyler koy topla meyve tabağı hazırla sonra kahve ikram et. Artık gözlerim doluyordu. Anne of artık yeter dediğimde gözleriyle döverdi beniHiç sevmiyorum hizmet etmeyi..