- Konu Sahibi yalnizkus_
Tabaklar sürekli yenileniyor içeriği mühim değil. Ve sayısı fazla oldukları içinde epey uğraştırıyor. Konuda yazdıklarım dışında ikramlarda oluyor ya da ekstra bir istek, aniden hatırlanan herhangi birşey. Hepsini hatırlayıp yazmam mümkün değil ama tüm günümün bunlarla geçtiğine emin olabilirsiniz :)Çay tamam ama meyve ve çerez nasıl devamlı yenileniyor orasını anlamadim açıkçasi.
Bu insan ne kadar meyve yiyebilir ki devamlı tabağı yenileniyor
Servisi tek başına yapması sıkıntı orası için birşey diyemiyorum.
Yendiği kadar artık :)O kadar şey gerçekten yeniyor mu
Bir araya gelince iştah açılıyor sanırım :)o değilde peşpeşe mide nasıl alıyor onları.
Özelden mutlaka atıyorumEvinizin adresini alayım![]()

Haklısınız aslında kalsak mi diye soran da olmadı ve ya annem kalın diye ısrarcı olmadı. Kendi tercihleriydi.Sorun annenizde deil misafirde.
Misafir yemek yer cay icer meyvesini yer kalkar valla o kadar uzun oturdumu bende yapardjm herhalde sehpalar bos olunca benimde bir tuhafima gidiyo![]()
Ah o kadar kolay olsaydı keşke. Üzerine terbiyesizlik, saygısızlık la itham edilmemle kalırım eve dönünce yine aynı şeylere maruz kalırım.Neden o tatil gününde evde oturuyorsunuz birkaç kez annenizi yalnız bırakın bakalım o kadar ikram yapabiliyor mu?
Mesai saatlerimden daha uzun saatler oturdukları için öyle bir sansimda olmuyor malesef.Hatta çoğu zaman benim mesaimin bitisine yakın geliyorlar.Arkadaşlar yazmış çoğunu anneniz siz hizmet edin diye özellikle izin gününüzde çağırıyor. Madem öyle çağırdığı bir hafta ben bu hafta izinli değilim işler çokmuş diyin işe gider gibi gidin yakın bi arkadaşınıza yatın uyuyun :)
Annenize hizmet zor gelsin belki o zaman çağırmaz.