Misafire çağırmalı mıyım sizce ?

Pirayeeeee

..
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
1.297
3.424
358
Kızlar ben eşimin memleketine gelin geldim.
Eşimde burada memur.
Çalıştığı iş yerinde bi asistanı birde aynı kadrodan bayan arkadaşı var.
Bugün bana onları niye yemeğe çağırmıyorsun ayıp oluyor dedi.
Bende asıl onların bizi çağırması Lazım ben buraya dışarıdan geldim sonuçta dedim.
Bu arada ikisi de bekar.
Benim mi çağırmam lazım ?
Ha hiç çagırmasam da olur da ben burada yalnızım eşimin ailesi dışında arkadasım yok.
Öyle bi yakınlıkta göremedim düşünüp bi kahve içilmeye dahi cagrılmadığım bilemedim size danışıyım dedim.

Çağırmazdım, çağırmadım diye ayıp da olmazdı.
Eşim zaten şunu-bunu çağır da demezdi.

Aralarında iyi bir arkadaşlık varsa elbette çağrılır ya da karşı taraf çağrılmayı bekleyebilir ama onun dışında sırf aynı iş yerinde çalışıyorlar diye gerek yok.

Ben cagirirdim.
Ne olurki cagirsan. Hem belki kafan uyuşur güzel bir arkadaşlik dogar.
Cok takilma bu konulara... onlar cagirmasi gerek filan fişman... ne alaka.

:halay: Kızlar maşallah hiç bişeyi unutmuyorsunuz
Evet misafir ağırlamayı zaten sevmiyorum .

Bencede gereksiz zaten hiç öyle bişey aklımdan geçmiyordu eşim deyince durup bi düşündüm.

Bu arada ikisi de bayan bi arkadaş sormuş.

Yani aslında yalnızlıktan sıkılıyorum bazen ama bazende Yeni insanlarla tanışıp anlaşmaya Bile üşeniyorum. :KK14:

Ben cagirirdim.
Ne olurki cagirsan. Hem belki kafan uyuşur güzel bir arkadaşlik dogar.
Cok takilma bu konulara... onlar cagirmasi gerek filan fişman... ne alaka.

Yani ilk o çağırsın da degıl zaten eşime öyle dedim ama ben o yakınlığı alamadım onlardan o yüzden biraz da bunu bahane ediyorum .
Eşim ayıp oluyo fln diyince ne alaka tarzı bi savunmaydı .

Kucuk bir sehir mi?Ben olsam cagirirdim.Ne olacak ki?Almanya ya tasindik biz esimin tum arladaslarini cagirdim evli bekar farketmez.Iclerinden iyi anlastiklarimla da gorusuyoruz.cunku esim benim gorusmek istemedigim insanlari eve cagirmak istemez.Cevre Kolay edinilmiyor.hicbir yerde insanlar kollarini sonuna kadar sizin icin acmiyor maalesef.Ben yeniyim onlar gelsin, onlar cagirsin diye bekleyince olmuyor.yasadim ve yasiyorum ondan boyle soyluyorum.
Haa senin de dedigin gibi yakinlik gormediklerimle bir kik gorustum kafam sarmadi gorusmuyorum.o kadar yani.

:halay: Kızlar maşallah hiç bişeyi unutmuyorsunuz
Evet misafir ağırlamayı zaten sevmiyorum .

Bencede gereksiz zaten hiç öyle bişey aklımdan geçmiyordu eşim deyince durup bi düşündüm.

Bu arada ikisi de bayan bi arkadaş sormuş.

Yani aslında yalnızlıktan sıkılıyorum bazen ama bazende Yeni insanlarla tanışıp anlaşmaya Bile üşeniyorum. :KK14:
Mavi saçlardan hatırladım

Kucuk bir sehir mi?Ben olsam cagirirdim.Ne olacak ki?Almanya ya tasindik biz esimin tum arladaslarini cagirdim evli bekar farketmez.Iclerinden iyo anlastiklarimla da gorusuyoruz.Vunku esim benim gorusmek istemedigim insanlari eve cagirmak istemez.Cevre Kolay edinilmiyor.hicbir yerde insanlar kollarini sonuna kadar sizin icin acmiyor maalesef.Ben yeniyim onlar gelsin, onlar cagirsin diye bekleyince olmuyor.yasadim ve yasiyorum ondan boyle soyluyorum.
Sorun bekar olmaları degıl zaten .
Bekar oldukları için mi ben alayım demek istedim.
Yani benim konularım genel de zaten bu yönde ben gidiyim alıyım pek sevmiyorum sanırım.
Yalnızlıktan sıkılıyorum , ama hayatıma birilerini sokmayı da pek istemiyorum.
Karışık işte kafam saçma sapan böyle .

Yani benim konularım genel de zaten bu yönde ben gidiyim alıyım pek sevmiyorum sanırım.

Misafir agirlamayi sevmiyorsan yemege degil de bir aksam kahve icmeye cagirirsin. Yanina hazir birseyler alirsin yeter.
Mecbur degilsin onlarin da bekledigini sanmiyorum ama esinin yakin arkadaslariysa senin kaynasmani istemis olabilir.

Evet olabilir insanin ruh hali her zaman ayni olmaz.Ama mecburda degilsin aslinda onlari almaya.Hazir degilsen degilsindir.

Back
X