Misafire çağırmalı mıyım sizce ?

Onlar size gelsin
Alsinlar hediyelerini çiçek boceklerini hayirli olsun diye bir kahveye gelmek istediklerini iletsinler.sonra sizi yemege cagirsinlar. En son siz davet edersiniz icinize sinen insanlar olurlarsa.

Kızlar ben eşimin memleketine gelin geldim.
Eşimde burada memur.
Çalıştığı iş yerinde bi asistanı birde aynı kadrodan bayan arkadaşı var.
Bugün bana onları niye yemeğe çağırmıyorsun ayıp oluyor dedi.
Bende asıl onların bizi çağırması Lazım ben buraya dışarıdan geldim sonuçta dedim.
Bu arada ikisi de bekar.
Benim mi çağırmam lazım ?
Ha hiç çagırmasam da olur da ben burada yalnızım eşimin ailesi dışında arkadasım yok.
Öyle bi yakınlıkta göremedim düşünüp bi kahve içilmeye dahi cagrılmadığım bilemedim size danışıyım dedim.

Ben önceden kız-oğlan arkadaş olabilir diye düşünürdüm, ama şimdi öyle düşünmüyorum. Gençken falan oluyor da yaş ilerleyince başkalaşıyor sanki bu durum. (Ya da ben evlendikten sonra yaşam tarzımıza göre düşüncelerim değişti, bilemiyorum)

Çok gereksiz bir düşünce bence eşinizinki. Ne demeye ayıp olacakmış ki? Hem kimki onlar da yemeğe falan çağıracakmışmışsınız. Dediğiniz gibi oraya giden sizsiniz, madem o kadar ayıp oluyor onlar çağırsın önce bi zahmet. Eşimin herhangi bir bekar kadın arkadaşını evime yemeğe çağırmadım, çağırmam da. Ha nolur bekar karışık bir grup olur amenna.

Kızlar ben eşimin memleketine gelin geldim.
Eşimde burada memur.
Çalıştığı iş yerinde bi asistanı birde aynı kadrodan bayan arkadaşı var.
Bugün bana onları niye yemeğe çağırmıyorsun ayıp oluyor dedi.
Bende asıl onların bizi çağırması Lazım ben buraya dışarıdan geldim sonuçta dedim.
Bu arada ikisi de bekar.
Benim mi çağırmam lazım ?
Ha hiç çagırmasam da olur da ben burada yalnızım eşimin ailesi dışında arkadasım yok.
Öyle bi yakınlıkta göremedim düşünüp bi kahve içilmeye dahi cagrılmadığım bilemedim size danışıyım dedim.
benim eşim asla evli olmıyan bşr erkegi eve almaz. bekarsada dişarda görüşür. iş arkdaşını eve cagirmak ne alaka madem cift bile değiler

Back
X