- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
- Konu Sahibi aysemm1984
-
Benim tuhafıma giden konu sahibi hekim olmuş bir sürü mücadele vermiş bu evine zorla misafir olmak isteyen insanlarla başedememesi yarin meslekte sorunlu insanlarla ne yapacak ?
arkadaşım ne alakası var yahu ne kadar dar düşünüyorsun anlamıyorum. aynısını akrabalardada derdi birşey yerken hafif döksem öğrenciyken yarın iğne nasıl yapcak. yanı herkes herşeyi yapamaz.
psikologdan aşık olup depresyona girebilir o zaman görevini nasıl yapcak diyebilir miyiz. veya her polis herkesten güçlü olcak herkesi dövcek mi? Arkadaslar Allah aşkına yapmayın konu açtığıma pişman oldum. sinirim bozuldu. harcadığım vakte acıdım. malesef malesefler böyle sürer.
diğer iyi cevap yazan arkadaslarımı tenzih eder ve hepsinden tek tek özür diliyorum mesajımı sildiğim için. bu özür ban yememek için değil zaten şu olayı gördükten sonra belli bir çerçeveden dışarı çıkamayan insanlara laf anlatmakla vakit geçiremem günlerce aylarca.
tutamadım kendimi ya arkadaşlar ne alakası var hastaya bakamamakla bi araştırmaya görede en çok eşinden şiddet gören kişilerde avukatlarmış şimdi bu mesleği icra eden avukatlar kimseyi savunamazmı eşinden şiddet görürken kendini savunamadı diye yapmayın arkadaşlar bune polamik neden birbirimizi kırıyoruz sanal ortam da olsa birbirimize hakaret etme hakkına sahip değiliz
Evet ona bakilirsa her insana denilebinirir aaa bunu yapamiyorsa sunu nasil yapabilir...
yani bir insan ya 100% mükemmel olacak yada ondan birsey olmaz mi...
Tıp fakültesi doktor mezun veriyor süperkahraman değil ya. :)
Ama ortası yok bu işin bir insana ya %100 değer veriliyor ya da yerin dibine batırılıyor.
Karşımızdaki etten kemikten bir insan.Bunu unutabiliyoruz.
kızlar konuda seviye falan kalmamış..nedir bu yaa..doktor ve ya değil bizi ne ilgilendirir...arkadaş bi sorunu hakkında konu açmış..fikir vermek isteyen yazar,diğeri okur geçer..sanal bir platformda kimsenin kimseye kendisini ispat etmersine gerek yok( ağlanacak haldeyiz yaaa...konu sahibi misaifrlerden bu kadar rahatsız oluyorsan ;uygun bi dille müsait olmadığını söyleyebilirsin..ben de yeni evliyim çok gelmek isteyen oluyo ama keyfim yoksa .işim varsa ne bilim o gün misafir istemiyorsam kibarca kabul etmiyorum..eğitimli bi insansınız bi de doktorsunuz sosyal iletişiminiz iyidir..kendinizi ifade edebilirsiniz ..
adresini verme semtini söyle sana ptt ile postahaneye öss kitabı yollacağım hazırlan sonra kazan (tabi kazanabilrsin) sonra tıp kazandım de övün. övünki insanlara yardımcı olcam diye.
tamam mı söz ve söz sana öss kitabı yollucam. yeterki hasetin gitsin. Hay Allah'ım ya.
not: dediğimde çok ciddiyim yollayıp posta kağdınıda tarattırım foruma resim olarak koycam sırf sen kazan diye. Bye Bye
HATTA EŞİMDE BANA DOKTORUM "SENİN HASTANIM İYİLEŞTİR BENİ DER"AMA SİZİN GİBİLER YÜZÜNDEN DAHA TEDAVİYE CEVAP VEREMEDİ :) HE ÖSS'YE HAZIRLANIRSAN ÖNCE CÜMLE BİLGİSİNDEN BAŞLA MALUM KURDUGUN CÜMLEYİ TÜRKÇEDEN TÜRKÇEYE ÇEVİRİ YAPIYORUZ.
öRNEK: "kimseye misafirliğe gitmeye çekinir olduk."
Doktor Hanım KAÇAR :)
doktor hanım önce kendi yazdıklarınıza bir baksanız diyorumhani yazım hatası dolu cümleleriniz bu haldeyken bu tip bir öneride bulunmanız bana komik geldi belirteyim dedim
koyu siyah yazılı yerlere dikkat !
gelmek isteyen misafirlerinizede ''bugün çok yoğunum başka zaman gelin '' dersiniz olur biter..
işte farkımız bu benim yaptığım yazım hatası onunkisi türkçeden türkçeye çeviri yapsan zor anlaşılıyor. aramızdaki fark senınle belli oldu. siz benim doktor olmamı kıskananlar hasetinizde çatlayın biricğim az sonra gelir. bye bye :76: ben konu dışına çıkana cevap verdim sen ne karışıyorsun. kadınlar hep böyle kıskansın bizimkine gelince bu topici okutcam ben sofrayı hazırlıcam sen bunları oku diyeceğim. biraz size gülsün ne kadar kıskanıldığımı kadınlar tarafından bile görsün. giğer arkadasları tenzih ederim.
DOKTOR AYŞE.... DEN SAYGILAR.... HERKESE MUTLU SAĞLIKLI GÜZEL AKŞAMLAR GECELER
işte farkımız bu benim yaptığım yazım hatası onunkisi türkçeden türkçeye çeviri yapsan zor anlaşılıyor. aramızdaki fark senınle belli oldu. siz benim doktor olmamı kıskananlar hasetinizde çatlayın biricğim az sonra gelir. bye bye :76: ben konu dışına çıkana cevap verdim sen ne karışıyorsun. kadınlar hep böyle kıskansın bizimkine gelince bu topici okutcam ben sofrayı hazırlıcam sen bunları oku diyeceğim. biraz size gülsün ne kadar kıskanıldığımı kadınlar tarafından bile görsün. giğer arkadasları tenzih ederim.
DOKTOR AYŞE.... DEN SAYGILAR.... HERKESE MUTLU SAĞLIKLI GÜZEL AKŞAMLAR GECELER
yazdigim sozlerde beni hakli cikarip tekrar seviyenizi gosterdiniz..sizin bu durumunuza psikolojide "yansitma" diyoruz..kisi kendinde olan rahatsizlik duydugu ozellikleri baskalarinda da hep varmis gibi digerlerini suclamasina yansitma denir..ne kadar egitimde alsaniz kendinize guvenininz yok ve kiskanaclik duygusunu yenememissiniz cevrenizdeki insanlari ve butun kadinlari alttarafi bir saglik ocaginda doktor oldugunuz icin kiskanclikla sucladiginiza gore sanirim ayni zamanda kendinizi boyle tatmin edip ustelik sizi esime okutacam oda gorsun ne kadar kisknaildigimi diyecek kadar kuculdunuz..sizi psikologa gorunmenizi bir tavsiye ederim ve insallah esiniz size yardimci olabilir bu asagilik duygusunu yenmenizde..
bu arada uzulmeyin misafirler sizi tanidikca ayagini kesecektir evinizden
kıskançlığı bende anlamış değilim. özeldede çalıştım qualificationlarım çok iyiydi fakat ufak bir semtte insanlara şu hastenein bu bölümüne git diye yönlendirmek daha çok hoşuma gidiyor çünkü büyük hastanahede kimse kimseye yarımcı olmuyor. doktor olduğumu söylerim her zaman zor şartlarda kazanıp zor şartlarda okuduğum için evet DOKTORUM.
hep aynı sıkıcı muhabbetler oluyor malesef geçmiş anlatılıyor ben kimseyi tanımıyorum filan. İnsanlara göre devlet memurunun ne sınavı olurmuş sabah şu saat akşam şu saat diyorlar. bilmezler tıpta uznmanlık sınavını neyse artık 1-2 hafta daha sabretcem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?