• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafire Gelme Demek

yapmicam yapmicam diyon ama dayanamiyon dimi:23:

izin verdim yap yap rahat ol, he hakaret etmeye ben basladim önce demi:27:

simdi cekemeyen anten taksin dicem ama igrenc bi espiri olucak:14::25:

Sizden izin alan yok.
Kötü içerikte yeterince belirttim zaten.
Konudan mümkün olduğunca kopmamaya çalıştım.
Konu sahibi gitti ama hala olayı tartışmaya çevirmeye devam ediyorsunuz.

Allah kimseyi doktor eline düşürmesin dediniz.
Bir doktorun kibirliliğini tüm doktorlar yapmış gibi kabul ettiniz.Genelleme yaptınız.
Hala da devam ediyorsunuz.Yetmedi mi ?

Yok, ben sizi anlıyorum, ama diğer taraftan, gerçekten bir manileri olduğu halde bile kendini "buyrun gelin, başımızın üstünde yeriniz var" demek zorunda hisseden insanlar var, bahane uydurmaktansa hakikati belirtmenin daha işe yarar olduğunu söylemeye çalışıyorum kendimce.

Ben misafiri severim. Arkadaşlarımız gelsin, onlara sofralar kurayım, saatlerce o masada yensin içilsin sohbet edilsin, ben bunu seviyorum, ama bunun ne zaman olacağına kendim karar vermek şartıyla. O üçkağıtçılığı ben de bazen yapıyorum, ama "yüzü düşük ev sahibi" olmaktan iyidir.

İnsanların sürekli "hadi size gelelim, hadi bir şeyler yapalım" gibisinden taleplerini de anlamak zor. "Ev" nedir, yaşadığın, rahat edeceğin, iş dönüşü o yorgunlukla koşa koşa gittiğin bir yer. O evde ne zaman ne yapacağına insan kendisi karar veremiyorsa bir tuhaflık var bence de. İnsan evinde rahat edemeyecekse nerede edecek?

işte canım istemedikleri halde buyrun gelin diyenler aslında haksızlığı kendileri kadar karşı tarafada yapıyorlar, misafir gerçekten istendiğini sanıp gidiyor
aslında misafir olarak arkadaş almakla akraba almak çok farklı, malum insan arkadaşlarını kendi seçiyor ;) genelde akrabalarla arkadaşlarla yakalanan frekans yakalanamıyor, o zaman gerçekten sıkıcı bayıcı oluyor bu buluşmalar

Son düzenleme:
Kizlar her meslekte olur tabiki iyisi kötüsü...

ama zaten asil konu farkliydi....fakat ben herkeside anlamaya calisiyorum...

yani bilemeyiz Kirmizidonlukiz nelerden dolayi kafaya takti bu doktorluk meselesini konu sahibinin yogun vurgulayisini!

bu arada bunlar düsüncelerim ve kimseye avukatlik degil:34:

işte canım istemedikleri halde buyrun gelin diyenler aslında haksızlığı kendileri kadar karşı tarafada yapıyorlar, misafir gerçekten istendiğini sanıp gidiyor
aslında misafir olarak arkadaş almakla akraba almak çok farklı, malum insan arkadaşlarını kendi seçiyor ;) genelde akrabalarla arkadaşlarla yakalanan frekans yakalanamıyor, o zaman gerçekten sıkıcı bayıcı oluyor bu buluşmalar

Doğrudur, işin bir de formalite kısmı var, ki o zaman adı cidden "ev oturması" oluyor. Ama bu arkadaş, akraba, mecburiyet mi keyif mi dengesini kurmak yine insanın kendi elinde olan bir şey.

cılkını çıkardınız uslubun ama
ne avam konuşmalar laflar bunlar.
son kez uyarıyorum hanımlar
konu dışı hakarete varan mesajlar yazan
ikili tartışma ortamı yaratan herkes
gereken cezayı alacaktır...

Sizden izin alan yok.
Kötü içerikte yeterince belirttim zaten.
Konudan mümkün olduğunca kopmamaya çalıştım.
Konu sahibi gitti ama hala olayı tartışmaya çevirmeye devam ediyorsunuz.

Allah kimseyi doktor eline düşürmesin dediniz.
Bir doktorun kibirliliğini tüm doktorlar yapmış gibi kabul ettiniz.Genelleme yaptınız.
Hala da devam ediyorsunuz.Yetmedi mi ?

eminim ve umarım az bir süre sonra banlanıcaksınız!

tas filan lazimmi acaba yada kirbac filan, furun furun:86::57: hani hizinizi alamadiniz ya ondan diyom, konusahibi yakininiz filanmi oluyo bileyim yani:94:

cılkını çıkardınız uslubun ama
ne avam konuşmalar laflar bunlar.
son kez uyarıyorum hanımlar
konu dışı hakarete varan mesajlar yazan
ikili tartışma ortamı yaratan herkes
gereken cezayı alacaktır...

O zaman neden hala bekleniyor ki?
15 sayfadır bu yapılıyor zaten.
Konu sahibi gitti.
Konu aldı başını gitti.

tamam arkadaşlar hepimiz ban yiyeceğiz bu gidişle ..
moderatör uyardı ..
konu dışı tartışma yapanlara ceza verecekmiş
kırmızı sende sakin ol tamam bitti artıkk

:5::5::5::5:

O zaman neden hala bekleniyor ki?
15 sayfadır bu yapılıyor zaten.
Konu sahibi gitti.
Konu aldı başını gitti.

takdir edersiniz ki yöneticiler de birer insan vakit ayırması gereken ailesi,
yapmak zorunda oldukları işleri hafta sonu planları var
7/24 burda olamazlar ama konu yönetime tarafımdan bildirildi
en kısa sürede müdahale edilecektir şüpheniz olmasın

yazmım ders çalışım işleri yapayım dedim yine yazdım. bazı arkdaslar fake demiş. fake olsa terbiyesiz bir konu hakkında mi açmışım cinsellik göğüs ayak bacak dudak vb hayır sadece aile hayatı ile ilgili açtım.

veya burda sizin aile hayatınızla ilgili bir soru mu sordum siz kocanızla diye başlayan da fake olsun ? sadece kendi hayatımdan bir örnek verdim ve tavsiye istedim. tavsiye istediğim konu ne cinsellik ne de bir erkeksi veya kadınsı durum. sadece MİSAFİR.

Mesajımı sildim çünkü ufak 1-2 tavsiye alırım diye üye olup konu açtım iş ispata kadar geldi. bakın güzel ve saygıdeğer arkdaslar ban yerim önemli değil dediğim gibi bu topic hariç başka topic açmayacağım vede mesaj yazmayacaktım zaten. sadece akrabaya nasıl hayır denir arkadasa nasıl hayır denir evli insanlardan yardım almak için açtım. konu çok basit sade ve masumane niye bu kadar büyüdü.

biz türkler olarak acımayı seven ve gerçekten acıyan insanlarız nasıl mı? deseydim ki işsizim kocamda arada çalışıyor kaynanamla yaşıyorum ben inanıyorum gerçekten bana burda aman doktormuş diyen insan "yazık üzüldüm diye başlayan ve güzel bir tavsiye verip konuyu bitircekti" ve içten samimi yapacaktı türk milleti olarak üzülmeyi kendimize empoze etmişiz. ama doktorum evim kendimin vs. diye başlayınca kıskanıyoruz.

2 lise arkadası dusunun bırı öss de yuksek diğeri düşük yapsın yüksek yapan düşük yapana cidden üzülüyor aynı puanı yapınca seviniyor ama kendinden yüksek yapınca kıskançlık başlıyor.

masumane bir konu ne hale geldi. evet tv de dayak nyiyen kadınlara hepimiz üzülüyoruz ama bir gerçek var iyi durumda olan kadınları kıskanıyoruz. acaba düşüncemiz herkes kötü olsun mu ? nedir bu çekememezlik veya kıskançlık anlamıyorum. evet bende sinirlenip kötü şeyler yazmış olabilirm. özürde dilerim. he doktorlar kibirli kötü davranıyor diyen arkadaslara tavsiyeler

1-)e- devletten şifre al ve o doktoru hastahaneyi adını yazarak şikayet et. şikayet sonrası o doktora müfettiş hasta rolunde gider ve raporunu yazar

Benim tuhafıma giden konu sahibi hekim olmuş bir sürü mücadele vermiş bu evine zorla misafir olmak isteyen insanlarla başedememesi yarin meslekte sorunlu insanlarla ne yapacak ?

ARTIK devletimiz insanına vatandaşına önem veriyor... Benden bu kadar. değerli vaktinizi yüzünü bile görmediğiniz ayşe için veya fatma için veya diğer üyelerle sidik yarışı yaparak geçirmeyin. cevap yazmamamın nedeni konu olmuş 15 sayfa 20 30 olmasın diye. veya kısır döngü var hep aynı kişiler arasında neden mi başka biri mesja yazmak istese bu ne ya diyip bu kadar sayfayı okuyup mesaj yazması demek buda en az 1 saat yapar.

evet bugun yalnızız inşallah ve hiç kimse güzel pazar gününğ burda cevap yazarak kaybetmesn bu konuya çunku konu değil artık. herkese hayatında bol kazançlar ve sağlıklı uzun ömürler diliyorum. forumda bu topici sadece okuyacağım bu topic bitince bir daha girmeyeceğim.

kaçmamım sebebi şu : laf yetiştirmek sanaldan sadece ve sadece zaman kaybıdıır. sen bana cevap yaz ben sana dalaşmanın anlamı yok. bilgi paylaşmaksa farklı öneriler olcaksa hay hay. fakat benim babam senin babanı döver sıktı artık.

:63:

Back
X