- Konu Sahibi aysemm1984
he canım ya merak ettim bi bakayım dedim ama insanın başına ne gelirse meraktan gelirmiş..
gel cnm biz en iyisi gidelim kendi konumuza...![]()
evet canim ben simdi 2011 haziranda tup yaptiracaklardayim......
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
he canım ya merak ettim bi bakayım dedim ama insanın başına ne gelirse meraktan gelirmiş..
gel cnm biz en iyisi gidelim kendi konumuza...![]()
yapmicam yapmicam diyon ama dayanamiyon dimi
izin verdim yap yap rahat ol, he hakaret etmeye ben basladim önce demi
simdi cekemeyen anten taksin dicem ama igrenc bi espiri olucak![]()
Yok, ben sizi anlıyorum, ama diğer taraftan, gerçekten bir manileri olduğu halde bile kendini "buyrun gelin, başımızın üstünde yeriniz var" demek zorunda hisseden insanlar var, bahane uydurmaktansa hakikati belirtmenin daha işe yarar olduğunu söylemeye çalışıyorum kendimce.
Ben misafiri severim. Arkadaşlarımız gelsin, onlara sofralar kurayım, saatlerce o masada yensin içilsin sohbet edilsin, ben bunu seviyorum, ama bunun ne zaman olacağına kendim karar vermek şartıyla. O üçkağıtçılığı ben de bazen yapıyorum, ama "yüzü düşük ev sahibi" olmaktan iyidir.
İnsanların sürekli "hadi size gelelim, hadi bir şeyler yapalım" gibisinden taleplerini de anlamak zor. "Ev" nedir, yaşadığın, rahat edeceğin, iş dönüşü o yorgunlukla koşa koşa gittiğin bir yer. O evde ne zaman ne yapacağına insan kendisi karar veremiyorsa bir tuhaflık var bence de. İnsan evinde rahat edemeyecekse nerede edecek?
yapmicam yapmicam diyon ama dayanamiyon dimi
Izin verdim yap yap rahat ol, he hakaret etmeye ben basladim önce demi
Simdi cekemeyen anten taksin dicem ama igrenc bi espiri olucak![]()
içerik boşaltılmış![]()
işte canım istemedikleri halde buyrun gelin diyenler aslında haksızlığı kendileri kadar karşı tarafada yapıyorlar, misafir gerçekten istendiğini sanıp gidiyor
aslında misafir olarak arkadaş almakla akraba almak çok farklı, malum insan arkadaşlarını kendi seçiyorgenelde akrabalarla arkadaşlarla yakalanan frekans yakalanamıyor, o zaman gerçekten sıkıcı bayıcı oluyor bu buluşmalar
ceza ne ?
ban mı süreli mi süresiz mi
ceza ne ?
ban mı süreli mi süresiz mi
Sizden izin alan yok.
Kötü içerikte yeterince belirttim zaten.
Konudan mümkün olduğunca kopmamaya çalıştım.
Konu sahibi gitti ama hala olayı tartışmaya çevirmeye devam ediyorsunuz.
Allah kimseyi doktor eline düşürmesin dediniz.
Bir doktorun kibirliliğini tüm doktorlar yapmış gibi kabul ettiniz.Genelleme yaptınız.
Hala da devam ediyorsunuz.Yetmedi mi ?
eminim ve umarım az bir süre sonra banlanıcaksınız!
cılkını çıkardınız uslubun ama
ne avam konuşmalar laflar bunlar.
son kez uyarıyorum hanımlar
konu dışı hakarete varan mesajlar yazan
ikili tartışma ortamı yaratan herkes
gereken cezayı alacaktır...
O zaman neden hala bekleniyor ki?
15 sayfadır bu yapılıyor zaten.
Konu sahibi gitti.
Konu aldı başını gitti.