Misafiri bırakıp hava almaya çıkmak.

DuyguUtcu

BarışTuna
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
1.664
363
173
Kızlar merhaba. Eşimin kuzeni aylardır beni evine davet ediyor yatılı olarak. Bize 2 saat mesafede bi yerde oturuyorlar. Küçük bebeğimi alıp gittim 1 gece kalmak üzere. Eşlerimiz Yok, 3 kadınız Evde. Saat gece 1 ve kuzen hanım kocasına sinirlenip o saatte beni bırakıp eşine gitti saatlerce gelmedi. Anladığım kadarıyla gece gezmesine gitmişler sorunu çözünce. Çok bozuldum, onca işimi bırakıp 2 saat yola gittim bebeğimle beraber ama böyle bir muamele ile karşılaştım. Gidene kadar da şöyle eğleneceğiz, böyle oturacağız diye yalvarmıştı. Evdeki diğer kadın da 5 yıllık kız arkadaşı. Tanımadığım insanla bırakıp gezmeye gitti yani. Bir daha konuşmayı düşünmüyorum. Kahvaltı bile etmeden aldım çocuğumu çıktım. Siz ne düşünüyorsunuz?

Sonradan sizden ozur diledi mi? O duruma gore davranirsiniz. Bir de sizi birakip gittiyse gece neden orada kaldiniz? Sabahi beklemeden de gidebilirdiniz taksi cagirip

Belki eşiyle gerçekten sorun yaşadı neden durumu kişiselleştiriyorsunuz.arkadasina güvenmeseydi zaten o hanımıda davet etmezdi.ben olsam eşimin kuzeni benimde kuzenim sayılır gelmesini bekler meselesini çözmeye çalışır veya dinlemek isterdim.alinmazdim onu anlamaya çalışırdım.keyfi bıraktığını sanmiyorum

Eşi nerede peki anlamadım. Bi gece beklese kocası kaçıyor muymuş? Ergen gibi davranmış ben olsam adımımı atmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…