- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.560
- 598
Yani artık çok normal gelmiyor mu böyle cevaplar.Toplum olarak tuhaflaştik etrafımızda kimseyi istemiyoruz.
Ne esimize, ne ailesine, ne misafire saygımız, hürmetimiz kalmadı.
Ne konuşsunlar istiyoruz ne gelip gitsinler istiyoruz.
Kocişi bulduk ya gerisi boş.Kociş yanımızda olsun yeter ailesi,çevresi kim.
Misafire karşı da aynı.Ay misafir gelecek evimi p.k götürüyor, ne pişircem been şimdik? Ay bir de kalacaklarmış olamaz şimdi onları evden nasıl kaçırtacam fikir verin kızlarrrr. ..
Eeee ısrar kıyamet bebekli kadını eve davet ederler yüzüne bakmaz gece yarısı Kocişe doğru koşarlar çünkü Kociş kaçıyor illa o gece kavga edecek ve aşk tazeleyecek. .
Sonra konu sahibine ne var bunda sende pek alıngansın denecek.
Gerçekten okuduğum cevapları gördükçe toplum olarak nereye gidiyoruz diyorum.
Pes yani...
Konu sahibi bu arada tepkinde haklısın.
- O kadar doğru konuştunuz ki benim anlatmak istediklerimi yazmışsıniz tamamen, Saygı sevgi samimiyet kalktı ortadan..
- Konu sahibini haksız bulanlar, yarın bir gün emin olun ki kendileri yasasalar hiçte öyle tepki vermezler.
- Ayıp kalktı ortadan, herşey normalleşti artık, Dünyaya isyan etmeye hakkımız yok aslında insanlar olarak biz mahvediyoruz.
- Sonrada herşeye herkes isyan ediyor, Dünyanın çivisi ciktiysa içindeki insanlar kendi elleriyle mahvettiler.
2 saatlik yola taksi mi ?Sonradan sizden ozur diledi mi? O duruma gore davranirsiniz. Bir de sizi birakip gittiyse gece neden orada kaldiniz? Sabahi beklemeden de gidebilirdiniz taksi cagirip
Herkesin cevabi da mantigi da kendine,neden karisiyorsunuz?2 saatlik yola taksi mi ?
Biraz mantıklı cevap verin hemen insanları yermeye çalışmayın
dejavuuuuuuGece 1 de nasıl evden çıkıp da kadın başına eşinin işyerine gidiyor anlamadım ben o saatte eşi ne işin var senin burada evde misafirler var demiyor mu kaldı ki eşi çalışıyorsa nasıl o saatte gezmeye gidiyorlar nereye gider insan gecenin bör körü ben anlamadım. Siz uyumuşsunuzdur zaten diye gitmiş olabilir sorunlarını çözünce birşey içip eve öyle gelmiş olabilir sonuçta sizi gündüz tüm gün bırakmamış yanınızda birisi de varmış siz niye beklediniz uyumadınız ki. Bir daha gitmezsiniz o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?