Misafiri bırakıp hava almaya çıkmak.

Gayet yönsüz bir davranış.
İyi yapmışsınız çıkıp gitmekle, ben olsam ben de giderdim.

Sizin eşiniz ve onun eşi beraber eğlenmeye mi çıkmışlardı?

Gece 1 de nasıl evden çıkıp da kadın başına eşinin işyerine gidiyor anlamadım ben o saatte eşi ne işin var senin burada evde misafirler var demiyor mu kaldı ki eşi çalışıyorsa nasıl o saatte gezmeye gidiyorlar nereye gider insan gecenin bör körü ben anlamadım. Siz uyumuşsunuzdur zaten diye gitmiş olabilir sorunlarını çözünce birşey içip eve öyle gelmiş olabilir sonuçta sizi gündüz tüm gün bırakmamış yanınızda birisi de varmış siz niye beklediniz uyumadınız ki. Bir daha gitmezsiniz o zaman.

Ertesi günü bekleyememş mi kocasıyla tartışmak için . Terbiyesizlik etmiş bende olsam bir daha gitmem evine

• O kadar doğru konuştunuz ki benim anlatmak istediklerimi yazmışsıniz tamamen, Saygı sevgi samimiyet kalktı ortadan..
  • Konu sahibini haksız bulanlar, yarın bir gün emin olun ki kendileri yasasalar hiçte öyle tepki vermezler.
  • Ayıp kalktı ortadan, herşey normalleşti artık, Dünyaya isyan etmeye hakkımız yok aslında insanlar olarak biz mahvediyoruz.
  • Sonrada herşeye herkes isyan ediyor, Dünyanın çivisi ciktiysa içindeki insanlar kendi elleriyle mahvettiler.

Sorun neydi esiyle aralarindaki? Oyle ciddi bir durum olur ki evdeki misafiri bile gozu gormemistir bu geldi yani aklima. Problemi ogrenip oyle tavir almak lazim bence

Gitmek için keske sabahi beklemeseydiniz. Eger samimi oldugum.biri.olsa neyse ama ilk defa misairlige gittigim duzenini.bilmedigim birinin evinde asla kalamam gece mesela. Yatak.yorgan kendiniz mi serdiniz anlamadim.

Evde biri varken misafir evde bırakılıp gidilmez ki kocayla gezmeye saat kaç olursa olsun
Eşi ertesi günü bekleyebilirdi çok ayıp etmiş
Ben olsam bende gorusmezdim nerde nasıl davranması gerektiğini bilmiyor Belliki

Iyi de ertesi gun kadinla konusmadan cikip gitmissiniz. Belki cok onemli bir sebebi vardi kadinin??? Atiyorum o an aldatildigini falan ogrendi mesela. Her zamanki sorunlar yuzunden tabiki evdeki misafir birakilmaz ama gercekten onemli birseyse, verdigim ornekteki gibi, o zmaan benim de gozum misafir falan gormez vallahi. Ayrica kadinla konusmadan, sonrasinda sorunlarini halledip gezmeye gittiler herhalde diye tahminde bulunmaniz da dogru degil.

Sonradan sizden ozur diledi mi? O duruma gore davranirsiniz. Bir de sizi birakip gittiyse gece neden orada kaldiniz? Sabahi beklemeden de gidebilirdiniz taksi cagirip
2 saatlik yola taksi mi ?
Biraz mantıklı cevap verin hemen insanları yermeye çalışmayın

dejavuuuuuu
canım gebe misin sen çok sevindim çok
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
inan bana hamile haberini görünce yüzümde güller açtı işyerinde masamda hafif zıplar gibi oldum (biraz fazla coşkuluyumdur da)

Allah ım hayırlı evlat etsin sağ salim kucağına almayı nasip etsin zamanında sağlıkla sıhhatle inşallah

Konu kocamsa gece 1i geç 5 olsa giderim yanına çözerim sorunumu. Ha misafir gelecekse sırf kavga olmasın diye elimden geleni yaparım o ayrı. Siz haklısınız o haksız ama onun haksızlığını ben de yapardım çünkü hayatta önceliklerim var benim.

saat gecenin biri. uyursunuz diye düşünmüştür. başta tartışma uzun sürdüyse o saate kadar uyumuşlardır diye gelmemiştir. tabi yaptığı yanlış ama açıklaması vardır mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…