Esimin kuzenine kucagimda bebekle kalmaya gitmem gittiysem cok cok samimiyimdir.beni birakip gitmesinede cok alinmazdim sebebini ogrenirdim.
Cok iyi yapmissin misafire saygszlikKızlar merhaba. Eşimin kuzeni aylardır beni evine davet ediyor yatılı olarak. Bize 2 saat mesafede bi yerde oturuyorlar. Küçük bebeğimi alıp gittim 1 gece kalmak üzere. Eşlerimiz Yok, 3 kadınız Evde. Saat gece 1 ve kuzen hanım kocasına sinirlenip o saatte beni bırakıp eşine gitti saatlerce gelmedi. Anladığım kadarıyla gece gezmesine gitmişler sorunu çözünce. Çok bozuldum, onca işimi bırakıp 2 saat yola gittim bebeğimle beraber ama böyle bir muamele ile karşılaştım. Gidene kadar da şöyle eğleneceğiz, böyle oturacağız diye yalvarmıştı. Evdeki diğer kadın da 5 yıllık kız arkadaşı. Tanımadığım insanla bırakıp gezmeye gitti yani. Bir daha konuşmayı düşünmüyorum. Kahvaltı bile etmeden aldım çocuğumu çıktım. Siz ne düşünüyorsunuz?
Iyi yapmissin.Kızlar merhaba. Eşimin kuzeni aylardır beni evine davet ediyor yatılı olarak. Bize 2 saat mesafede bi yerde oturuyorlar. Küçük bebeğimi alıp gittim 1 gece kalmak üzere. Eşlerimiz Yok, 3 kadınız Evde. Saat gece 1 ve kuzen hanım kocasına sinirlenip o saatte beni bırakıp eşine gitti saatlerce gelmedi. Anladığım kadarıyla gece gezmesine gitmişler sorunu çözünce. Çok bozuldum, onca işimi bırakıp 2 saat yola gittim bebeğimle beraber ama böyle bir muamele ile karşılaştım. Gidene kadar da şöyle eğleneceğiz, böyle oturacağız diye yalvarmıştı. Evdeki diğer kadın da 5 yıllık kız arkadaşı. Tanımadığım insanla bırakıp gezmeye gitti yani. Bir daha konuşmayı düşünmüyorum. Kahvaltı bile etmeden aldım çocuğumu çıktım. Siz ne düşünüyorsunuz?
Konu sahibi nasıl alınganlık yapmış oldu şimdi ya?
oturuyosunuz belli ki kocamla kavga ettim diyip konuşmaya gidiyo evden, sizi tedirgin ediyo, ondan sonra da evde olduğunuzu bile bile eğlenmeye gidiyo, sonra da konu sahibi alıngan oluyor öyle mi?
Kusura bakmasın ama yeni tanıştığım biriyle beni zorla davet ettiği evinde bırakıp eğlenmeye gidemez bi zahmet bi gece de oturuverseymiş evde.
Ben olsam görüşmezdim bi daha, sorarsa da eğlencen mi geldi? beni davet ettiğine göre derdim.
Gece 1 de gitmiş siz de yatsaydınız keşke ki bence öyle olduğunu düşünüp rahat davranmıştır. Sabah kahvaltı bile etmeden çıkmak ayıp olmuş bana göre bir daha gitmezdiniz olur biterdi bu kadar sert tepkiye gerek yoktu bence
Anlamadığım kadının kocası nerdeydi ki kadın yanına gitti gece 1 de?
Ayrı mi yaşıyorlar?
Marketleri var, geç saate kadar açık gitti ve gelmesi saatler sürdü.
E belki tartıştılar saatlerce. Ben kocamla saatlerce tartışabilirim mesela
Aynen sanki oldu kocasizliktanIyi yapmissin, ben de olsam ben de giderdim. Kocisi kacmiyordu yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?