cok sagolun arkadaslar gercekten yardımcı oldunuz gorumcem beni laf etti komşularıda kendini laf ediyor gorumce bizim evde oturuyor herkes bana evini kokuttu oturacak  hali kalmadı diyor ben bunu bile acıga vuramam ettigi kendine diyorum soyledikleriniz benim için cok önemliydi lutfen benim gibi olanlar varsa bizimle paylassın insana terap gibi geliyor cok teçekkürler

lmaz:madem beğenmiyorlar,pis buluyorlar niye geliyorlar gelmesinler.
lmaz:madem beğenmiyorlar,pis buluyorlar niye geliyorlar gelmesinler. 

dağılır, dökülür, toplanır, silinir.. Bu süreç hiç bitmez. Ama gelecekler gidecekler konuşacaklar diye de kendi düzeninden rahatından ödün verme, her dakka temizlik yapılmaz. O ev senin, orada sen ve ailen yaşıyorsunuz. Başkası anca gelir görür konuşur. Varsın konuşsun, konuştu da noldu? herkesin nisptene dağınık ya da pis olduğu dönemler olur. Normaldir. Bunu ağzına sakız edip dedikodusunu yapan normal değildir. Uzak dur zaten öyle tiplerden.
 dağılır, dökülür, toplanır, silinir.. Bu süreç hiç bitmez. Ama gelecekler gidecekler konuşacaklar diye de kendi düzeninden rahatından ödün verme, her dakka temizlik yapılmaz. O ev senin, orada sen ve ailen yaşıyorsunuz. Başkası anca gelir görür konuşur. Varsın konuşsun, konuştu da noldu? herkesin nisptene dağınık ya da pis olduğu dönemler olur. Normaldir. Bunu ağzına sakız edip dedikodusunu yapan normal değildir. Uzak dur zaten öyle tiplerden.