Misafirim var

MAKE UP_

Baslangic:65/güncel:62,55/hedef/55
Kayıtlı Üye
15 Mart 2015
7.188
33.913
548
bıda dert mi dediğinizi duyar gibiyim ama napıyım :)
Cuma günü görümcemler kv ler yemeğe geliyo yemek sorun değil balık yicez ama TATLI görümcem mutfakta çok şey yapar bende yaparım bişeyler yaptıklarımıda iyi yaparım elim lezzetlidir ama hep aynı şeyler geçen hafta triliçe yapmış getirdi bende hem şık hem lezzetli hemde pratik bişey yapmak istiyorum bebeğim var ondan pratik bişey istiyorumve denediklerinizden tavsiye istiyorum benim fikrim;
İmam sarığı
Kadayıflı muhallebi
Sizin fikirlerinizi bekliyorum..
Nevreste m yardımına ihtiyacım var!

Firinda cikolatali Helva yapabilirsin Eger minik toprak guveclerin varsa onlari kullan ve sunumunu onda yap guzel oluyor

Kızlar kedidili bisküvi leri süte ıslatıp arasında puding koyup ustunu kedidiliyle kapatin Hindistan cevizi ne bulayın çok basit ve lezzetli tarif ha isterseniz şantiylede olur

Balık üstüne irmik helvası geliyor dondurmalı ya da kaymaklı.

Muhalllebi ; yarim paket yag. 3 fincan un. 3 fincan seker. 1 lt süt. Kivama gelince yaklasik yarim saat robotta bicakla karistirip dondurma kaselerine kakaolu yada sade koyabilirsin. Servis yaparken hindistan cevizi serpersin. Harika bi tatli oluyo tabsiye ederim. Ve cok basit

Tahin tatlılarını bende duydum ama anlamazlar öyle şeylerden biraz gösterişi seviyolar teşekkürler kızlar

Yalanci doyuran pasta diye tarif aratirsaniz bulabilirsiniz mozaik pastasini bitter cikolataya bulayip ustune findik fistik hindistan cevizi ile servis ediliyor
Tarif olculerine uymadiginizda tatli olabilir o yuzden yaparsaniz tariften bakmanizi tavsiye ederim

Kadayıflı muhallebiyi yapıyorum genelde.
Muhallebisini tabi hazır puding ve içine hazır kremşanti koyarak çırpıp, kavurduğum kadayıf üzerine döküyorum.
Yani daha bir pratik oluyor.
Lezzeti de şahane, tavsiye ederim.

Yine buna benzer diğer bir tatlım da, petibör ve yulaflı bisküviyi rondodan geçirip içine tereyağı koyarak borcamın tabanına döküp sıkı sıkı bastırıyorum.
Üzerine arzu ettiğiniz muhallebi, pudingi hazırlayıp dökebilirsiniz.
Süsleme için ya hazır soslardan ya da mevsim meyvelerinden kullanıyorum.
Zamanım çok ise limonlu pelte yapıyorum.
Görüntü bir cheesecake ama tadı halis mulis türk tatlısı.

Balıktan sonra sütlü tatlılar yenmez ki!zehirlenme olabilir.

Sutlac yap.
Sutlac biz sivaslilarda pek tatli niyetine degil masaya konulur yemekle birlikte.
Ama cogu yerde tatli olarak yeniliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…