- Konu Sahibi Mutfakperisi87
-
Tavuğu nasıl yapacaksın canım?
Firinda patates biberlerle birlikte canim
Selam kizlar dogru yeremi actim konuyu bilmiorum yanlissa kusura bakmayin lütfen...
Yemege misafir davet etmek istiyorum bi menü var aklimda ama sanki biseyler eksik gibi. Sizce nasil ve yanina baska ne yapabilirim bi yardim ederseniz cok memnun olurum..
Simdiden cok tesekkürler..
Menüm:
Etli nohutlu yogurtlu corba eristeli
Tavuk
Pilav
Patates,biber
Yaprak sarmasi
Kuru patlican biber dolmasi
Yogurtlu havuc
Salata
Muhallebili kadayif
Bide börek yada lahmacun yapsammi acaba??
Sizde nasil menüm eksik bisey varmi??
Selam kizlar dogru yeremi actim konuyu bilmiorum yanlissa kusura bakmayin lütfen...
Yemege misafir davet etmek istiyorum bi menü var aklimda ama sanki biseyler eksik gibi. Sizce nasil ve yanina baska ne yapabilirim bi yardim ederseniz cok memnun olurum..
Menüm:
Tavuk
Pilav
Patates,biber
Yaprak sarmasi
Yogurtlu havuc
Salata
Muhallebili kadayif
Tavuğu nasıl yapacaksın canım?
bence fazla biletatlı varmış, böreğe gerek yok bence. lahmacun da yakışmaz bence o menüye.
ilk çorba nasıl güzel mi,karışık gibi geldi biraz...
Canım hem et hem tavuk sıkar. Etlı çorba tavuk yemeği , birde corbanda yoğurt yoğurtlu havuç muhallebıde sut ürünü. Karıştı benım midede. Anlafınmı canım bıraz daha sadeleştir meze olsun diyorsan fava yap patlıcan salatası yap iştah açıcı olarak. Lahmacun sakın yapma baslı baslına ağır. Patlıcan salatası yaparsan dolmasını yapma. Tavuğu pilav yanında çıkarabilirsin. Yemek ben olsam govec tercih ederdim. Ayran ası çorbası. Sarma. Patates ve kuru biber kızartması masada iştah avıcoların yanında durabılırı. Pilav. Tatlı senın tatlun. Ana yemekten ziyade ara sıcaklarını çeşitlendir bence tabı
Corbami karisik geldi canim??
Ben antepliyim, antepte yogurtlu corbaya et ve nohut konulur cok güzel oluyo.. :)
Menüm:
Tavuk
Pilav
Patates,biber
Yaprak sarmasi
Yogurtlu havuc
Salata
Muhallebili kadayif
hatırlıyorum seniben ilk kez duyuyorum,bir de erişte varmış içinde,ondan karışık gibi geldi dedim. kayınvalideler mi gelecek yoksa
Patlican salatasida olur cokta severim tskler.. Iste bende meze (ara sicak ) ne yapsam bilemedim ondan actim bu konuyu
tavuğu patatesli biberli yapacaksan kuru patlıcanlı biber dolmasına gerek yok bence cnm onun yerine dediğin gibi börek ya da lahmacun yapabilirsin.kaç kişi gelecekler kalabalık olacak sanırım.
İnsanlar zaten bunları yedıkce ana yemeğe yer kalmıyor. Patlat iştah acıcılarını. :))
Yok 2 kisiya biz hep böyle cok cesit yapariz canim.. Ben daha cok ara sicak olarak ne yapsam onu bilemedim :/
Yeter sanki bunlar. Cidden ne güzel şeyler düşünmüşsün..
Bizde lahmacun da yapılır.. Doyuyoruz gerçi ama neden yapılır hala bilmiyorum..
ara sıcak olarak yeterli bence cnm bak pilav var tavuk yemeğ var sarma var bi de 2 kişi geleceklermiş zaten
Öylemi diosun canim.. Zaten bunlarin hepsini benim yaramazla nasi yapicam onuda bilmiorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?