Misafirime ne yapsam yardim lütfen

Mutfakperisi87

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2012
347
35
318
Almanya
Selam kizlar dogru yeremi actim konuyu bilmiorum yanlissa kusura bakmayin lütfen...
Yemege misafir davet etmek istiyorum bi menü var aklimda ama sanki biseyler eksik gibi. Sizce nasil ve yanina baska ne yapabilirim bi yardim ederseniz cok memnun olurum..
Simdiden cok tesekkürler..

Menüm:
Etli nohutlu yogurtlu corba eristeli
Tavuk
Pilav
Patates,biber
Yaprak sarmasi
Kuru patlican biber dolmasi
Yogurtlu havuc
Salata
Muhallebili kadayif
Bide börek yada lahmacun yapsammi acaba??
Sizde nasil menüm eksik bisey varmi??

Canım hem et hem tavuk sıkar. Etlı çorba tavuk yemeği , birde corbanda yoğurt yoğurtlu havuç muhallebıde sut ürünü. Karıştı benım midede. Anlafınmı canım bıraz daha sadeleştir meze olsun diyorsan fava yap patlıcan salatası yap iştah açıcı olarak. Lahmacun sakın yapma baslı baslına ağır. Patlıcan salatası yaparsan dolmasını yapma. Tavuğu pilav yanında çıkarabilirsin. Yemek ben olsam govec tercih ederdim. Ayran ası çorbası. Sarma. Patates ve kuru biber kızartması masada iştah avıcoların yanında durabılırı. Pilav. Tatlı senın tatlun. Ana yemekten ziyade ara sıcaklarını çeşitlendir bence tabı

bence fazla bile tatlı varmış, böreğe gerek yok bence. lahmacun da yakışmaz bence o menüye.
ilk çorba nasıl güzel mi,karışık gibi geldi biraz...

Patlican salatasida olur cokta severim tskler.. Iste bende meze (ara sicak ) ne yapsam bilemedim ondan actim bu konuyu

tavuğu patatesli biberli yapacaksan kuru patlıcanlı biber dolmasına gerek yok bence cnm onun yerine dediğin gibi börek ya da lahmacun yapabilirsin.kaç kişi gelecekler kalabalık olacak sanırım.

İnsanlar zaten bunları yedıkce ana yemeğe yer kalmıyor. Patlat iştah acıcılarını. :))

Haha aynen
Corbayi önden veririm sonra tabak hazirlarim herkeze tavuk patates pilav sarma dolma koyarim tabaklarina..
Masada sadece salata olmasin iatiyorum anladinmi canim o yüzden meze tarzi biseyler istiyorum tabaklarina alsinlar diye.. :))

Tatli tarifide verebilirsiniz tabi söyle kolay biseyler , kadayif cabuk yapilio diye onu sectim kücük bebegim var cünkü bide okadar yemek yapacagim tatliyla fazla ugrasmak istemiorum.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…