- Konu Sahibi Mutfakperisi87
-
Evet eristede var..
Hehe yok türkiyeden arkadaslar geldide onlari davet etmek istiyorum türkiyeye geri dönmeden.. :)
yeter cnm yeter çok fazla kişi de yok zatenAllah bağışlasın cnm senin yaramaz kız mı oğlan mı eğer kızsa biraz seni seyretsin mutfakta
onlar türkiyede bol bol yer zaten,o kadar kasma,bebişin de varmış zaten,hepsini isteseler de yiyemezler,belki diyettelerdir bile
Yok diyette olduklarini sanmiyorum hehehtsk ederim yardimlariniz iicn kizlar
Sagol canim amin insallah... erkek teyzesi seyredio beni ama saatlerce degil skildimi basiyo bagrigi
sen şişko mu demek istedin yoksa misafirlerine
anladım cnm erkek çocukları biraz daha fazla hareketli olurlar artık bi gün idare edeceksin
Öncelikle kolay gelsin hemşehrim
Bnce çorba daha hafif olabilir yoğurtluda karar kıldıysan yayla çorbası yap canım zaten bebeğinde varmış bu daha zahmetsiz
Ana yemek için; tavsiyem eğer dolma yapacaksan tavuğu sade yap biber patates koymadan.. Tavuk pilav dolma iyidir hatta pilavı bulgur yapki dolmada zaten pirinç var
Meze-salata olarak tavsiyem şöyle güzel bi karışık salata yap ek olarak yoğurtlu kabak salatası öneririm ben kabak pek sevmem ama bu salatada bayılıyorum
Tatlı olarakta balparmak yapabilirsin çok zahmetli değil o da
Bunca şeyden sonra midede yer kalmaz zaten çok yemek iyi değil
Kolay gelsin :))
Hahahaha ay cok guldum yaaayok kiz sisko degil zayiflar diyete ihtiyaclari yok yani :)))
Oo hemserimde varmis burda cok memnun oldum canim :)
Cok tsk ederim tavsiyen icin kabagi deniycem
sayende kilo alacaklar o zaman
iyi geceler
Bende canım :)
Misafirin ne zmn gelecek bilmiyorum ama bazılarını bir gece önceden yaparsan o gün rahat edersin birde tatlı yaramaz olunca ev toplamak oluyor bendede var bi tane onun için
Evet aynen bi gun onceden temizligimi yaparim, gece benim ufaklik uyuyunca sarmalarimi sarar dolmalarimi doldururum bi tek pisirmesi kalir :)
Öncelikle kolay gelsin hemşehrim
Bnce çorba daha hafif olabilir yoğurtluda karar kıldıysan yayla çorbası yap canım zaten bebeğinde varmış bu daha zahmetsiz
Ana yemek için; tavsiyem eğer dolma yapacaksan tavuğu sade yap biber patates koymadan.. Tavuk pilav dolma iyidir hatta pilavı bulgur yapki dolmada zaten pirinç var
Meze-salata olarak tavsiyem şöyle güzel bi karışık salata yap ek olarak yoğurtlu kabak salatası öneririm ben kabak pek sevmem ama bu salatada bayılıyorum
Tatlı olarakta balparmak yapabilirsin çok zahmetli değil o da
Bunca şeyden sonra midede yer kalmaz zaten çok yemek iyi değil
Kolay gelsin :))
Evet canım aynen :)
bende misafir davet etmeyi düşünüyorum 3 kişilik bir aile bu menüyü çalabilirim her an
Selam kizlar dogru yeremi actim konuyu bilmiorum yanlissa kusura bakmayin lütfen...
Yemege misafir davet etmek istiyorum bi menü var aklimda ama sanki biseyler eksik gibi. Sizce nasil ve yanina baska ne yapabilirim bi yardim ederseniz cok memnun olurum..
Simdiden cok tesekkürler..
Menüm:
Etli nohutlu yogurtlu corba eristeli
Tavuk
Pilav
Patates,biber
Yaprak sarmasi
Kuru patlican biber dolmasi
Yogurtlu havuc
Salata
Muhallebili kadayif
Bide börek yada lahmacun yapsammi acaba??
Sizde nasil menüm eksik bisey varmi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?