Misafirime ne yapsam yardim lütfen

Öncelikle kolay gelsin hemşehrim

Bnce çorba daha hafif olabilir yoğurtluda karar kıldıysan yayla çorbası yap canım zaten bebeğinde varmış bu daha zahmetsiz

Ana yemek için; tavsiyem eğer dolma yapacaksan tavuğu sade yap biber patates koymadan.. Tavuk pilav dolma iyidir hatta pilavı bulgur yapki dolmada zaten pirinç var

Meze-salata olarak tavsiyem şöyle güzel bi karışık salata yap ek olarak yoğurtlu kabak salatası öneririm ben kabak pek sevmem ama bu salatada bayılıyorum

Tatlı olarakta balparmak yapabilirsin çok zahmetli değil o da

Bunca şeyden sonra midede yer kalmaz zaten çok yemek iyi değil

Kolay gelsin :))

Oo hemserimde varmis burda cok memnun oldum canim :)
Cok tsk ederim tavsiyen icin kabagi deniycem

Son düzenleme:
Bende canım :)

Misafirin ne zmn gelecek bilmiyorum ama bazılarını bir gece önceden yaparsan o gün rahat edersin birde tatlı yaramaz olunca ev toplamak oluyor bendede var bi tane onun için

Evet aynen bi gun onceden temizligimi yaparim, gece benim ufaklik uyuyunca sarmalarimi sarar dolmalarimi doldururum bi tek pisirmesi kalir :)

Canım bence bu yemeklere çorba ağır olmuş gibi geldi bence kırmızı mercimek çorbası yap limon sıkıp içmesi ne guzel olur

Oo hemerimde varmis burda cok memnun oldum canim :)
Cok tsk ederim tavsiyen icin kabagi deniycem

Bence kuru patlıcan biber dolması yapma
Ortada sarma,salata,yoğurtlu havuç olsun bir de turşu çıkar derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…