Misafirin densizligi.

Çok yüz vermişsiniz bence.KPıyı açmayın birdaha geldiğinde.Tepkinizi verin olay anında

Ayyy senin yerinde olsam o dakikada kovalardım anasida soylemiyosa bisey.bide kendiside çok gicikmis.ayı kadar kızmış emekleyen bebek hareketleri.ay sinir oldum ne gerizekali insanlar cahiller.bende sinir olurum annesi laf etmezse çocuğuna.bidaha selam bile serme derim aclar

Siz tamamen haklisiniz, bu dediklerinizi beş yaşındaki çocuk dahi yapmaz... Mülkiyet kavramı vardır çünkü başkasının eşyası izinsiz alınmaz bilirz normal şartlarda.... Allah sabır versin ne diyeyim....

mulkiyet kavrami cocuga anlatilmazsa ilerde vok buyuk sorunlar yasanabilir

eziyet resmen yahu. görüşmeyin üstelik kibarca yapmaya da uğraşmayın, kafam kaldırmıyor net.
böyle sohbet mi olur, emeğe yazık, masrafa yazık. senin pis mi temiz mi belli olmayan parmaklarınla soframı niye mıncıklatıyım.
ben böyle kaç kişiyle görüşmeyi bıraktım. resmen sinir savaşı.
"çocuklarınızı terbiye etmeye çalışmayın. zira zaten size benzeyecekler. kendinizi terbiye edin yeter."

Kabahat annende kızlarını büyütmüş , ne diye küçük çocuklu
kadınla muhabbete dalar , ben şahsen çekemem öyle biriyle samimi arkadaşda olmam , samimi olduğum küçük çocuğu olmayacak , belli yaştan sonra elalemin çocuğuna terbiye veremem arkansından da takip edemem , çünkü insanın ancak kendi çocuğuna tahamülü kalıyor belli yaştan sonra

Allah sabır versin ben oıkurken yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…