Misafirin densizligi.

Cocuklu misafir agirlamak demek böyle seylere hazır olmak demektir tabiki her cocuk bu kadar terbiyesiz olmuyor ama genelde sıkıntı çıkarıyorlar.
Okadarda samimi olmadığınız ve huyunu bildiginiz insani eve yine cagirip kapıyı kilitlemeyip sadece kapatmanız filan .. sizdede hata var ve yapacak tek şey bir daha cagırmamak.
Biz eşimle canavar cocugu olan birine oturmaya gitmiştik ve 2. Sefer cagırdıklarinda gitmedik evimede davet etmedim hiç muhattap olmadım daha ugrasamam kimsenin velediyle

Malesef öle

Odama kimseyi sokmam! Gercekten kimseyi!!! Annemede tembih ettim gelen misafir odama girmeye kalksa ... O odaya girmeyin lütfen der.
En uyuz oldugum sey yemin ederim...
Orasi sonucta evli bir ciftin degilse bile bir yatak odasi ... Oyun odasi/sakli sigara icme odasi degil!

Bence kizin kolundan tuttugun gibi odandan kapi disari edicektin! Görgüsüzler ...

Valla bu tipleri cok iyi bilirim.Ses cikarmadikca nasil faydalansam nasilsa ses etmiyorlar nasil somursem diye harekete gecen sonradan gorme kendini uyanik zanneden insanciklardir.Benim en merak ettigim konu,annen bu duruma ne diyor?O bu duruma nasil tepki veriyor?Ve komsular nasil tepki veriyorlar?Ona gore sunu yap yada yapma yada annene soyle uygun bir dille anlatsin diyecegim ama suan hicbir sey bilmiyorum.Cunku annen rahatsiz olsa yada rahatsiz oldugunu bilse kadini uyarir "canim ortadan yeme tabaga koyucaz hep beraber yiyelim bak servis kasigiyla yenilmez ben servis edecegim " gibisinden..Ama annen ailen ona bu samimiyeti kendi ellerinizle vermissiniz resmen..x ablanin bunlar kizabilir yerine konuyu sakaya vurarak herkesin icinde "canim zaten tum makyaj malzemelerimi bozmussun hicbirseyimi yerinde bulamiyorum bari ojelerimi rahat birak ablacigim cunku ben bazen cok sinirlenirim boyle seylere anladin mi kuzum" deseydin..Bahane bulma.Istemedigini rahatsiz oldugunu belirt.Gorgusuzluklerini yuzlerine vur alttan allttan.Mesela ortadan yenmez,servis kasigiyla yenmez hadi yiyorsun yedigin kasigi nasil karisitiriyosun abla cok igrenc ya de herkesin icinde.Yada mutfaga girdiginde kizina krem santi yedirdiginde ya abla onu ben bilerek hazirladim kardeslerime hazirlayacaktim onlara yapmadim sizler masadakileri yersiniz diye lutfen izin alin sormadan dokunmayin lutfen ya diye sinirlen hafiften.Baska yolu yok yuzlerine vur uyari seklinde.Anlamazlarsa acikca belirt.Annenlede konus o def etsin olmazsa cunku en cok annenden yuz buluyordur..

Amann allahim korkuncc korkunnccc sanki korku filmi anlatiyosunuz ben asla tahamul edemem boyle seylere kesin orda aglardim gecen banada oldu boyle benzer bisey ama bu kadari fazla yani oha bi cuzdaninizi karistirmadigi kalmis bu ne pervasizlik

Tesekkurler hanımlar .
Vallahi annem bende beter. Neyse çocuk, yapacak bir şey yok, dedikodusunu etme gunah, boşver demek ki bizi samimi goruyor . dan başka bir şey söylemedi .
Daha cagirmayalim diyorum bakalım.
Diğer komşular da aynı şeyleri düşünüyor. Kadın gitti kocasının yanına kızı yan odadaydi hepsi söyledi ne garipler bunlar diye.
Kız laf dinliyor garip garip huyları var hepsi fark etmiş...
Daha çağırmayalim dedim anneme başını yana egiyor

Ben gidip bi kızımı öpeyim yaw.
Çocuğum yokken anlayışla karşılayabiliyordum.Hani olabilir çocuktur falan diyebiliyordum.
Ama ne zaman çocuk yetiştirmeye başladım,o zaman tamamen ebeveynlerin gerizekalı oldukları için,çocuklarının da gerizekalı olduğuna kanaat getirdim..
TERBİYESİZ çocuk yetiştirmek gerçekten büyük özveri,yetenek. Şimdi düşünüyorum da ben bi yere gittiğim zaman ev sahibi çılgına dönmüyor,e peki bana gelen olduğu zaman ben niye çılgına dönüyorum? Yani demem o ki olağan bir durum değilmiş çocukların ortalığı savaş alanına çevirmesi. Yatak odasına kadar girip çekmeceleri karıştırması.

Ben senin varyaaa....
Ay sabah sabah kuduz oldum delirdim.
Iyyy salataya agzini degdirip karistir felan.
Bende yogurt salatasi yaparim havuclu, ustunu frlan susleyip.
Kafayi yedim bir degil iki degil uc degil bes degil yaaa.
Neler yapmislar.
O kizi koseye cekip cok kotu kizardim.
Benim dolabimi kimse karistiramaz.
Benim olsunmuymus. He senin olsun.
Gel bak senin icin daha farkli bisey vardi aklimda, onu veriyim ben sana, bi kenara gelsene sen.

Ne demek bu yaa.
Oturup aglardim orda bildigin ben.
O kadin benim evime ASLA tekrar giremez.
Defolsun gitsin.

Birçoğumuz böyle yetişti.

Aman ayıp olmasıncılardandık.

Şimdi evliyim. En yakın arkadaşım ve eşi ile aynı apartmanda kapı komşusuyuz. Ne biz onlara ne onlar bize çat kapı gelmezler.

Müsait olmadığımızda, yorgun hissettiğimizde rahatlıkla söyleyebiliyoruz. Çalışan insanlarız en nihayetinde.

Yeni nesilden umutluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…