- 28 Mart 2013
- 12.835
- 17.406
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Sinirlenmekte cok haklisiniz,annesi icin bisey diyemem,terbiyesizlik yapmis, ama bana nedense cocuk, onlarda olmayan seyleri merak ve heves ediyor gibi geldi, yataga yatmasi falan, nedense uzuldum o yuzden
???Hahaha
Hojuma gitti
he oyle mi, pardon, ay o zaman ne desem bilemedim, ben de asiri sinirlenirdim, Allah yardimciniz olsunYoksulluk deyince yanlış anladiniz :)
Onlar yoksuluz deyip böyle yaşamayı alışkanlık haline getirdiler. Yoksa kızın yatağıda var odası da. Belki nevresim ilgisini çekmiştir diyeceğim sıradan mor pembe çizgili nevresim. :)
Bizim mahallemizde de var bi tane oyle. Ay gorgusuz bir kiz ama nasil gorgusuz.bize geliyorlar annesiyle. Her yeri karistirip o ne bu ne biz de alalim bundan bize verse ize vs. Ayyyy cildiririm. Gecende bagiriverdim. Ne arsiz cocuk bu ya diye. Ha simdi diceksiniz ki cocuk bu ne olcak sanki karistirsa... ne cocuklar gordum ben ya. Terbiyesinden yerinden kalkmiyor. Veriorsun da almiyor. Ama diorum ya suc yesttistirendeBu yapıdaki çocuklar genelde kendi evlerinde çok baskı altında yetişen çocuklardır yani sürekli azarlanana tembihlenen . Onların annesi kendi evlerinde ellerini bişeye sürdürmez bozulmasın dağılmasın uğraştırmasın die ama başkalarının evlerinde pek rahat davranırlar yapma etme demez salar çayıra çocukları sonuçta kendi evi dağılmıo kendi evi pislenmio çocuklarda napsın kendi evlerinde yapamadıklarını başkasının evinde yapıo hazır yapma etme dien annede yok. Tavsiyem güzel dille uyarın konuşmaktan zarar gelmez yine devam ederlerse babanızında rahatsız olduğunu söleyin
Muhtemelen beceremiyor yapmayi. Bogazina da duskun olunca isi arsizliga burdu demek.Dolabı açıp bir şeyler almış. Dolaptan tatlı almış atmış ağzına. Annem diyor.
Ben başkasının dolabını kesinlikle acmam. Allahım sen koru boylesinden
Vallahi okurken sizin misafirler bize gelmiş gibi gerildim.Ha aklınızda kalmasın diye söylüyorum o dolabı karıştıran o kesin çünkü başka biri yoktu yapacak. Çocukların 3 tanesi okuldaydi sonradan geldi diğer ikisi kucakta..
Ve ilk vukuati değil bu daha önce de taki kutumu ele geçirip altın kolyenin zincirini koparmıştı.
Aynen :)Vallahi okurken sizin misafirler bize gelmiş gibi gerildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?