Misafirin densizligi.

Yoksulluk deyince yanlış anladiniz :)
Onlar yoksuluz deyip böyle yaşamayı alışkanlık haline getirdiler. Yoksa kızın yatağıda var odası da. Belki nevresim ilgisini çekmiştir diyeceğim sıradan mor pembe çizgili nevresim. :)
Sinirlenmekte cok haklisiniz,annesi icin bisey diyemem,terbiyesizlik yapmis, ama bana nedense cocuk, onlarda olmayan seyleri merak ve heves ediyor gibi geldi, yataga yatmasi falan, nedense uzuldum o yuzden

he oyle mi, pardon, ay o zaman ne desem bilemedim, ben de asiri sinirlenirdim, Allah yardimciniz olsun

Ben acık ve net bir sekilde KOVARIM...
Bi daha da gelemezler. Itin bilmemneresine sokarak kovarim hem de. Baya bildigin atarliyimdir yani.

Ama suc cocukta degilki analari olcak meymenetisizde.

Bu yapıdaki çocuklar genelde kendi evlerinde çok baskı altında yetişen çocuklardır yani sürekli azarlanana tembihlenen . Onların annesi kendi evlerinde ellerini bişeye sürdürmez bozulmasın dağılmasın uğraştırmasın die ama başkalarının evlerinde pek rahat davranırlar yapma etme demez salar çayıra çocukları sonuçta kendi evi dağılmıo kendi evi pislenmio çocuklarda napsın kendi evlerinde yapamadıklarını başkasının evinde yapıo hazır yapma etme dien annede yok. Tavsiyem güzel dille uyarın konuşmaktan zarar gelmez yine devam ederlerse babanızında rahatsız olduğunu söleyin

Bizim mahallemizde de var bi tane oyle. Ay gorgusuz bir kiz ama nasil gorgusuz.bize geliyorlar annesiyle. Her yeri karistirip o ne bu ne biz de alalim bundan bize verse ize vs. Ayyyy cildiririm. Gecende bagiriverdim. Ne arsiz cocuk bu ya diye. Ha simdi diceksiniz ki cocuk bu ne olcak sanki karistirsa... ne cocuklar gordum ben ya. Terbiyesinden yerinden kalkmiyor. Veriorsun da almiyor. Ama diorum ya suc yesttistirende

Ayy içim şişti valla ben olsam şu halimle erken doğum yapardım. O derece sinir oldum. Annene söyle bi daha bu yüzsüz edepsiz kadını evinize sokmasin. Kendini uyanık sanıyor köylü kurnazi

evde kürek yokmuydu ????? agzinin uzerine yapistiriverseydiniz !!!
boyle seviyesizlige ,terbiyesizlige katlamazdim ben . yine sabrinizi takdir ettim .
misafir dahi olsa bu kadar musamahayi hakketmemisler , dagdan mi geldiler desem ayilara haksizlik !

Dolabı açıp bir şeyler almış. Dolaptan tatlı almış atmış ağzına. Annem diyor.
Ben başkasının dolabını kesinlikle acmam. Allahım sen koru boylesinden
Muhtemelen beceremiyor yapmayi. Bogazina da duskun olunca isi arsizliga burdu demek.
Cok kotu cidden.

Biz de de bar buna benzer bir tane. Zor oluyor cidden. Mutfaga gidip gidip birseyler atiyor gizli sakli agzina. Onun yerine ben utaniyorum valla.

gecenlerde bende boyle bi piskinle karsilastim ,
normalde esim araba ile goturur gidilecek yerlere ama okulda oldugu icin o gun dolmusa binmek zorunda kaldim ...
baktim kadinin biri iki cocugu ile 3koltugu isgal etmis bi vaziyette oturuyor, bebegim kucagimda saga sola savrulur vaziyette yanina yaklastim
-cocugu kucaginiza alirmisiniz , dedi
kadin -ama kalkmiyor cocuk ,kucagima alinca agliyor ,diyiverdi (cocuk dedigi 1bucuk 2 yasinda bi bebek )
- olur mu ama ,ben bebegimle ayaktayim ! dedim gerilerek
kadin hala israrla -kalmiyor ,agliyor , diye israr ediyor......
onlerden bi bayan sinirle seslendi "ayio degil mi yaptiginiz ,hanimefendi bebegi ile ayakta hala diretiyorsunuz "diye.... bende o bayana seslendim "1koltuk ucreti odeyip 3koltuk isgal etmeleri yetmiyor gibi bi de piskin piskin cocugu kaldirmamakta diretiyor, bana sabir ,ihtiyaci olana akil ver Allahim "dedim.
kadin aldi bebegi kucagina ve yer acti , ne hikmettir ki bebegin cit i bile cikmadi.
boyle insanlari gordukce insanliktan soguyorum,
boyle hareketler tepkisiz birakildiginda illa ki devami geliyor,
gereken tavri ve cevabi vermenizi tavsiye ederim

Vallahi okurken sizin misafirler bize gelmiş gibi gerildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…