Misafirin densizligi.

Teşekkürler hanımlar :)
Annemde hoşnut değil durumdan. Ama ben nasıl bir şey söyleyemem annem benden daha beter

Dolabı açıp bir şeyler almış. Dolaptan tatlı almış atmış ağzına. Annem diyor.
Ben başkasının dolabını kesinlikle acmam. Allahım sen koru boylesinden
Her şey misafirliğe gelen kadında bitiyor cocuk ne yapsın anadan öyle görmüş yetişmiş o nasıl bir kadın hiç mi utanmaz

Ayy deli oldum okurken.
Terbiyesizlik. .
Görüşmetin gitsin, onlar utanmıyo böyle davranmaya siz mi utanacaksınız görüşmemeye..valla azarlayın geçin

Çok sabirliymissiniz. Kadını yaptığı hiç bir şeyde uyarmamissiniz ki vazgeçsin. Ben olsam görüşmeyi keserdim eve zorla girecek hali yok ya

Ay sinirim bozuldu senin sabrina ayrıca hayran kaldım kadını çok kere bozabilirdiniz keşke bozsaydiniz nedemek sormadan tabak yapmak çocuğa sahip çıkmamak hoş tam sivas in adeti insanlar misafir geldikleri evi sahipleniyor ve her hakkı görüyor kendinde hayret ya

Aynen demi. Mesafe yok hiç. Bunun kaynanası gelirdi yer içer "torunuma da koyunda o çok sever pastayi burda az yedi utandigindan" der bir tabak alır giderdi. Bunun yokluktan alakası yok. Ki öyle zor durumda insanlar değiller. Ev var araba bar 2 maaş giriyor eve daha ne olsun ?

Aynen öyle oluyor vallahi.
Biri kıyafetini ister biri sürekli borç ister biri evden çıkmaz. Hep su yumuşak yuzlululten oluyor. Düşünüyorum da eğer böyle biri olmasaydim sanırım çoğu sıkıntım olmayacaktı. Hep birileri bir şey istiyor, katiyen cekinmiyorlar. Sürekli kullanmak istiyorlar beni. Biraz sert olsam keşke
Ceylinimdeceylinim sen iyi niyetli bir kissin anladigim kadariyla ama insanlar oyle degil canim sen yuz verdikce insanlar tepene cikar

Tatlım
biz o yüzden ev sahibi olamıyoruz bak bi komşu vardı ben kiraciyim o ev sahibi bizim evde ne zaman yemek pişse gelirdi bi tabak ikram ederdim torun okuldan gelcek kız aç derken tencere gidiyordu
Kapıya ayakkabı koyduğum an atcan herhalde deyip hacilamaya çalışıyordu birgün bana dediki
Kızım ne çok alışveriş yapıyorsun misafirinde hiç eksik olmuyor siz hiç bir şey sahibi olamazsiniz dedi
Biz hemen ev sahibi olduk bak ev de 5 boğaz var dedi
Kimileri de başkasında yemek yemeyi kâr sayiyor

Aynen aynen.
Hani şöyle anlatayım sürekli bahane olarak kullanıyorlar bunu ve çok itici geliyor bu bana. Daha kötü durumda ki akrabalarımız tanidiklarimiz var inanın çocuklar anneleri gelin demeden masaya bile yaklaşmazlar .
Tamamen yetiştirilme tarzı. Anneleri d3 ayni
Bunun adı fakirlik değil gorgusuzluk benim bildiğim hiç bir yoksul buyur edilmeden bir lokma almaz o gorgusuzluk zengin arkadaşlarım da hiç böyle değil ya bu kadın tam sonradan gorme

Dolaptaki tatlı gördüm dediğinde keşke o tatlıları gözüne baka baka ağzına tıkıp artık yok hepsini ben yedim deseydiniz

Ayy ayy. Oyle zengin olmaktansa böyle olmak daha iyi bence canım. Bana da öyle geliyor. Ne yerden kâr, bedavadan ne verirlerse kâr. Ne kapsam işime yarar tarzı. Birgün bu komşunun kaynanası bize geldi bizim evde de kiler var büyükçe. Un bulgur legenler halılar hep orada durur. Orada ki halıları gormus diyor ki " bir tanıdığımız var çok fakir bir haliyo verinde onlara vereyim " babannem diyor işte kim diye tanimazsin çok fakir diyor. Sonra babannem ısrar edince demiş ki verse bizim mutfağa sereyim

Kadın yağlı kapı bulmuş bi dahakine kimliğini sitede nüfusumuza alcak seni teyze hep bizde yasiyon de töbe töbe

Sinirlenmekte cok haklisiniz,annesi icin bisey diyemem,terbiyesizlik yapmis, ama bana nedense cocuk, onlarda olmayan seyleri merak ve heves ediyor gibi geldi, yataga yatmasi falan, nedense uzuldum o yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…