- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Her şey misafirliğe gelen kadında bitiyor cocuk ne yapsın anadan öyle görmüş yetişmiş o nasıl bir kadın hiç mi utanmaz
Ay sinirim bozuldu senin sabrina ayrıca hayran kaldım kadını çok kere bozabilirdiniz keşke bozsaydiniz nedemek sormadan tabak yapmak çocuğa sahip çıkmamak hoş tam sivas in adeti insanlar misafir geldikleri evi sahipleniyor ve her hakkı görüyor kendinde hayret ya
Ceylinimdeceylinim sen iyi niyetli bir kissin anladigim kadariyla ama insanlar oyle degil canim sen yuz verdikce insanlar tepene cikar
biz o yüzden ev sahibi olamıyoruz bak bi komşu vardı ben kiraciyim o ev sahibi bizim evde ne zaman yemek pişse gelirdi bi tabak ikram ederdim torun okuldan gelcek kız aç derken tencere gidiyorduAynen demi. Mesafe yok hiç. Bunun kaynanası gelirdi yer içer "torunuma da koyunda o çok sever pastayi burda az yedi utandigindan" der bir tabak alır giderdi. Bunun yokluktan alakası yok. Ki öyle zor durumda insanlar değiller. Ev var araba bar 2 maaş giriyor eve daha ne olsun ?
Bunun adı fakirlik değil gorgusuzluk benim bildiğim hiç bir yoksul buyur edilmeden bir lokma almaz o gorgusuzluk zengin arkadaşlarım da hiç böyle değil ya bu kadın tam sonradan gorme
Dolaptaki tatlı gördüm dediğinde keşke o tatlıları gözüne baka baka ağzına tıkıp artık yok hepsini ben yedim deseydinizValla diyorum ya çıldırdım. Birde sevmeyince her hareketleri battı bana galiba. Mesela tatlının biri bitti hiç kalmadı iki tane ayirdim babama onu gördü dolapta tatlıdan var mi dedi yok canım başka dedim dolapta gordum diyor
Tatlım
biz o yüzden ev sahibi olamıyoruz bak bi komşu vardı ben kiraciyim o ev sahibi bizim evde ne zaman yemek pişse gelirdi bi tabak ikram ederdim torun okuldan gelcek kız aç derken tencere gidiyordu
Kapıya ayakkabı koyduğum an atcan herhalde deyip hacilamaya çalışıyordu birgün bana dediki
Kızım ne çok alışveriş yapıyorsun misafirinde hiç eksik olmuyor siz hiç bir şey sahibi olamazsiniz dedi
Biz hemen ev sahibi olduk bak ev de 5 boğaz var dedi
Kimileri de başkasında yemek yemeyi kâr sayiyor
Kadın yağlı kapı bulmuş bi dahakine kimliğini sitede nüfusumuza alcak seni teyze hep bizde yasiyon de töbe töbeAyy ayy. Oyle zengin olmaktansa böyle olmak daha iyi bence canım. Bana da öyle geliyor. Ne yerden kâr, bedavadan ne verirlerse kâr. Ne kapsam işime yarar tarzı. Birgün bu komşunun kaynanası bize geldi bizim evde de kiler var büyükçe. Un bulgur legenler halılar hep orada durur. Orada ki halıları gormus diyor ki " bir tanıdığımız var çok fakir bir haliyo verinde onlara vereyim " babannem diyor işte kim diye tanimazsin çok fakir diyor. Sonra babannem ısrar edince demiş ki verse bizim mutfağa sereyim
HahahaBinecen ustune vuracan kirbaci vuracan kirbaci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?