• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafirin geç saate kadar oturması

Aklıma benim koca tarafı geldi. Kaynanam kayınbabamı çağırmıştım. Kaynanamın kız kardeşi ile kocası da geldi. 🤬 adam geldi ama kimseyle de konuşmuyor. Oturdu son ses dizi izliyor. Benim bebek küçük ertesi gün işe gitcem. Herkes kalkalım diyor adam dizim bitmeden gitmeyecem dedi ya. Seninkiler de aynı. Sıfır anlayış cahil cühela takımı. İlla kovulacak mısın kalk git evine ya. Adam bir de beşte dönecekmiş eve.
Misafire oturmasında televizyon izleyen insandan nefret ederim!

Aklıma benim koca tarafı geldi. Kaynanam kayınbabamı çağırmıştım. Kaynanamın kız kardeşi ile kocası da geldi. 🤬 adam geldi ama kimseyle de konuşmuyor. Oturdu son ses dizi izliyor. Benim bebek küçük ertesi gün işe gitcem. Herkes kalkalım diyor adam dizim bitmeden gitmeyecem dedi ya. Seninkiler de aynı. Sıfır anlayış cahil cühela takımı. İlla kovulacak mısın kalk git evine ya. Adam bir de beşte dönecekmiş eve.
Misafir oturmasında televizyon izleyen insandan nefret ederim. Gelme kardeşim istemiyorsan, kötü enerjili gicik 😒

Evliliğimin ilk yıllarında bişey diyemezdim ben de ama yıllanmış evliliğin verdiği yetkiyle konuşuyorum,sabah ben yola gideceğim der yatardım ama tripli değil gayet hadi ben sizi öpeyimli falan.

misafirlikten çıkmış ama bu durum ayıp yanı ben söylerdim sabah erken kalkacağız diye yanı aynısını yengem yapardı ona da söylüyordum hergun bızdelerdı hergun gece 2lere kadar yüzsüzlük

Yatak odana çekilip uyumaliydın. Veya 12 ye yakın eczane olur market olur birsey alacağız sizi de bırakalım diyip yolcu etmeliydiniz. Tekrar olursa bizim dışarıda işimiz var sizi de bırakalım diyin. Ben öyle yapıyorum.

Yola gideceğimin akşamında misafir kabul etmem.

Müsait değilim yarın yolculuk yapacağım der konuyu kapatırım. Özür mözür dilemem. Mahçup konuşmam. Net ve direkt söylerim.
Yola 12 de cıkınca gitseler de giderdim ben. Sorun zaten o kadar saat yarın işim olacağını bile bile durmaları. Gerçi işimiz olsun olmasın bence zaten yapılan ayıp da benim misafir kabul etmem sorun değil onların kalıp gitmemesi anormal 🥲

Arkadaşlar merhaba ben 8 aylık evliyim. Daha önce eşimin halasında yemege davet edilmiştik bende ilk kez evime onları yemege davet ettim. Onlar gelmek istediler daha doğrusu bende yemege gelmelerini rica ettim. Öncelikle saat akşam 6 konustuk fakat akşam 20:00 de geldiler. Zaten söylenilen saatte gelmemeleri sinirimi bozdu cünkü tüm günümü ve yemeklerimi onlara göre ayarladım. Gelelim konuya akşam yemek yenildi içildi çaylar içildi. Her şey buraya kadar normal gece 23.00 oldu artık saat çay hala içiyorduk çay faslı bitti oturuyoruz derken saat gece 00.00 oldu gitmediler. Yarın uzak bir yola anneme gidecegimi biliyorlardı ve işimin uzun olacağını buna rağmen gece 03:30 oldu eger eşimin halasının kızı kalkalım anne demese daha sabaha kadar otururdum dedi. Üstelik eşi denen adam koltuguma yayılıp gece 1 den beri horul horul uyudu ne kaldıran oldu ne bir şey. Hatta adam tuvalete kalktı geri uyumaya gitti. Eşimle biz birbirimize baktık eşimin bir şey söyleyip göndermesini istedim fakat kovalamak da istemedi bende saygımdan bir şey demedim ama sinirimden lavaboda ağladım. Eşim arabayla onları bırakacağı için bu kadar rahatlardı çünkü evlerimiz yakın değil ve eşimin de onları bırakıp eve geri geleceğini düşünüp anlayıs da göstermediler eşim sabah 5 te eve gelecek yanii. Benim gözümden uyku akıyor. Siz olsanız benim yerimde ne yapardınız ben sizce sessiz kalmalı mıydım yoksa sesimi cıkarıp tartısmalı mıydım
Ya bekarken benim de bir arkadaşım vardı. Ben çok yoğun çalışırdım, işim zihnen çok yorucu bir işti, kendisi çalışmıyordu. Gece yataklara geçtiğimizde sohbet ederdik ama bazen aşırı yorgun olurdum, o anlatırken dalardim uykuya, yarı uyanık yarı uykulu dinlerdim onu . Bana uyuyorum diye gıcık olurdu, erkenden yatacaksan ben bir daha gelmiyim derdi. Şimdi olsa gelme valla derdim, kibarca elimde olmadığını söyler, hadi anlat derdim,. Gençlik biraz da aptallık 😀😀

biz normalde 12de uyuyoruz yatak açalım mı size de deseydin keske belki utanırlardı
Bunlar zaten kalmaya gelmiş "e iyi bari kalalım madem" derlerdi bi de sanki konu sahibi ısrar etmiş gibi utanacak adam o koltukta horul horul uyumaz😀

Arkadaşlar merhaba ben 8 aylık evliyim. Daha önce eşimin halasında yemege davet edilmiştik bende ilk kez evime onları yemege davet ettim. Onlar gelmek istediler daha doğrusu bende yemege gelmelerini rica ettim. Öncelikle saat akşam 6 konustuk fakat akşam 20:00 de geldiler. Zaten söylenilen saatte gelmemeleri sinirimi bozdu cünkü tüm günümü ve yemeklerimi onlara göre ayarladım. Gelelim konuya akşam yemek yenildi içildi çaylar içildi. Her şey buraya kadar normal gece 23.00 oldu artık saat çay hala içiyorduk çay faslı bitti oturuyoruz derken saat gece 00.00 oldu gitmediler. Yarın uzak bir yola anneme gidecegimi biliyorlardı ve işimin uzun olacağını buna rağmen gece 03:30 oldu eger eşimin halasının kızı kalkalım anne demese daha sabaha kadar otururdum dedi. Üstelik eşi denen adam koltuguma yayılıp gece 1 den beri horul horul uyudu ne kaldıran oldu ne bir şey. Hatta adam tuvalete kalktı geri uyumaya gitti. Eşimle biz birbirimize baktık eşimin bir şey söyleyip göndermesini istedim fakat kovalamak da istemedi bende saygımdan bir şey demedim ama sinirimden lavaboda ağladım. Eşim arabayla onları bırakacağı için bu kadar rahatlardı çünkü evlerimiz yakın değil ve eşimin de onları bırakıp eve geri geleceğini düşünüp anlayıs da göstermediler eşim sabah 5 te eve gelecek yanii. Benim gözümden uyku akıyor. Siz olsanız benim yerimde ne yapardınız ben sizce sessiz kalmalı mıydım yoksa sesimi cıkarıp tartısmalı mıydım
pijamamı giyer esneye esneye otururdum

Ufak tefek kibarca sinyaller verebilirsiniz. Esnemek gibi mesela :D

ay çok görgüsüzce
keşke '' biz yarın sabah uzun yola gideceğiz şu saatte '' deseydi eşiniz

Herkesin kendi çevresinden örnekler vermesi ne kadar da hoş olmuş, okumak çok keyif verdi ve bu tarz insanların azımsanamayacak çoğunlukta olduğunu öğrenmiş olduk. KK da 3 bayandan birinin böyle akrabası varmış.
Konu sahibi tabi ki bir daha evinize almayın ama bu tarz başka akrabasıyla karşılaşırsanız ayağa kalkıp bizim yatma saatimiz geldi, kocam sizi bıraksın, hadi hayatım. deyip kalkmalarını beklersiniz. Hem kimse kırılmamış olur hem de erken gitmek için bir çözüm olur.

Back
X