Misafirin pis kokusu. Heryeri yikayasim geliyor

Hayvan demiş direk adamlara. Hayır kabul etmeseydin en baştan

Hayironu demedim ama herkes birinin dedikodusunu yapmak icin aciyor konularini
Ahahah bir de misafirin arkasından konuştu diye linç yemiş kadın sanki burdaki konuların ortak noktası arkadan konuşma değil çiftçi olanlar hayvan bakanlar alınganlık yapmış anladığım kadarıyla. Sen yıkanıyorsan alınma

Ay burda okuyoruz ayni mahalledekiler kalmaya yatiya geliyorlar o yuzden uzaktandir diyemedim
doktorlar hele ki acil doktorları hemşireleri gıkları çıkmadan ne pis ne kokan hastalara bakıyorlar.hem de bir sefer değil binlerce kez.lavman yapmalarına bile yardımcı oluyorlar.kendimiz de 3 gün yıkanmaya fırsat bulamammışken eniden rahatsızlanıp acillik olabiliriz.büyük konuşmamak da lazım bu temizlik vs konusunda

kokudan rahatsız olabilirsiniz ama insanları temizlik bilmiyor diye yargılamanızı abartı buldum. adam çiftçiymiş, bütün gün ahırın, tezeğin, tarlanın içinde olunca ister istemez kokunun sinmesi normal.
sürekli tek bir parfümü kullandığımızda da kullanmadığımız günde dahi tenimize sinen kokusu yayılır. aynısı sürekli hayvanın, tarlanın içinde olan insan için de geçerli.

ne abarttınız ne insan aşkınız tuttu ya hu sanki kadın gidip adama seni lağım kokulu pislik kalk defol evimden demiş gibi! hayret yani. kk nın nerde kime yükseleceği belli olmuyor. burda bdv konularının hepsi arkadan konuşma zaten

Hayvan kokuyorlar demiş. Ama sadece çiftçi oldukları için değil hakaret olarak da söylediğini düşünüyorum; ben öyle bir enerji aldım. Bilemiyorum ya sevmedim tutumunu.

Hıııı belli olmuyor.

Ahahahhaha hatta bir ahahhahahahahajja daha hatta toptan bir ahahahhahahahahwhwhhwhw

Beklenmedik durumda ok ama onceden biliniyorsA biraz dikkat edilse daha iyi. Ya iste herkesin temizlik anlayisida bir degil, sorun burdan kaynaklaniyor. Insaniz tiksinedebiliriz birinin ter kokusundan agiz kokusundan.

Bu dediğim kadın torun torba sahibi yaşı var ama insan hiç mi kokmaz hiç kokmuyor..Temizlik önemli .

Ama herkes birileri hakkinda konu aciyor.. ayni sey kocasindan kv deden cocugundan dert yananlar vs.

Niye takmis herkes konu acilmasina? Konu sahibi bunu dert etmis
açabilir zaten ama niyet çözüm bulmak değil ki? Deterjan sorsa söyleyelim ne diyelim adama biz de mi iğrenç diyelim.

Beklenmedik durumda ok ama onceden biliniyorsA biraz dikkat edilse daha iyi. Ya iste herkesin temizlik anlayisida bir degil, sorun burdan kaynaklaniyor. Insaniz tiksinedebiliriz birinin ter kokusundan agiz kokusundan.
bend e koku hassasiyeti olan ve takıntılı kıyafet kumaş temizliği olan insanım.ayakkabılarımı bile yıkarım 15 günde bir.çocuğun montunu her haftasonu yıkarım.botuna çantasına kadar yıkarım .ama başka insanlardan bu denli temizlik beklemem rahatsız olmam aşırı bir koku kir vs yoksa.yoksa hayat yaşanmaz olur.ne otobüse binebiliriz ne sokakta bir banka oturabiliriz ne hastanede bekleme yerinde oturabiliriz.öz bakımları az çok olsun insanların yeterli benim için.evim dışındakilere karışmam fazla.

İşte konu sahibi gökten zembille inmiş bi kendi temiz kendi huylanıyo. Geri kalan herkes kokuyo

konu sahibi misafire nerede hayvan demiş ve nerede misafire dışkı gibi bahsetmiş gösterir misiniz?

Ayakkabi mont canta yikama huyu bendede var ama herkes yapiyodur diye dusunuyodum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…