- 10 Nisan 2014
- 43.719
- 116.246
- 798
sen öyle san.tüm yıl aynı montu yıkamadan giyenler tonla var.hatta nevresimleri eskimesin diye sık yıkamayanlar da var.ama kendi evleri kendi montları bananeeAyakkabi mont canta yikama huyu bendede var ama herkes yapiyodur diye dusunuyodum zaten
Hayvan dememiş de hayvan kokuyor demiş. Adam yorganına dışkılamış gibi mübalağayla kokuyu betimlemesi sinirlendim demesi sinir bozucu. Koku siner de tuvaletini bırakmadı ya bu adam, ne biçim iştir bu. Bıraksa bile çözümü vardır; rahatsızlık durumunda sıkıntı yok fakat evi yaksa geçmeyecekmiş gibi tavırlar nedir?konu sahibi misafire nerede hayvan demiş ve nerede misafire dışkı gibi bahsetmiş gösterir misiniz?
canım temiz insan her zaman kişisel hijyenine dikkat eder tam tuvaletini yaparken biri kalp krizi geçirdiği için hastanelik oluyorsa doktor zaten bu ne pismiş demez ama kendisini yıkamayan tüyleri 50 cm saç olmuşların muayeneye gittiğini düşünsene kişisel hiyjenine dikkat edenler 2 gün yıkanmayınca baymaz ama pis olanların yanında 1 saat durulmazdoktorlar hele ki acil doktorları hemşireleri gıkları çıkmadan ne pis ne kokan hastalara bakıyorlar.hem de bir sefer değil binlerce kez.lavman yapmalarına bile yardımcı oluyorlar.kendimiz de 3 gün yıkanmaya fırsat bulamammışken eniden rahatsızlanıp acillik olabiliriz.büyük konuşmamak da lazım bu temizlik vs konusunda
Ya ciddi misinsen öyle san.tüm yıl aynı montu yıkamadan giyenler tonla var.hatta nevresimleri eskimesin diye sık yıkamayanlar da var.ama kendi evleri kendi montları bananee
geçen bi nevresim gördüm yarabbi kusacaktım insan onun içinde nasıl uyur aklım almadı. bazı insanlar cidden pis yapacak bir şey yok. nevresimin sahibinin el ve diş yıkama alışkanlığı da yok zaten. ama akraba napıcaksınsen öyle san.tüm yıl aynı montu yıkamadan giyenler tonla var.hatta nevresimleri eskimesin diye sık yıkamayanlar da var.ama kendi evleri kendi montları bananee
Sizce koku cikar miaçabilir zaten ama niyet çözüm bulmak değil ki? Deterjan sorsa söyleyelim ne diyelim adama biz de mi iğrenç diyelim.
kadın hayvan kokusu gibi demiş adama hayvan dememiş abartmayın yaİşte bu. Bana göre direk misafire ard niyetle söylenen bişey. Benzetme değil
kim dogal karsiladi? contextten bu kadar uzaklasmak cidden marifet ister. kimse tiksinme falan demedi konu sahibine, sadece bu konudaki amac ne? bizden ne istiyor yani deterjan onerisi mi, ev kokusu mu, misafir bir daha gelirse ne yapacak o mu? nedir bu konunun amaci?Tiksinmeyip doğal karşılayanlar gidip bir el atıversin olmadı
xoxo
Hayvan dememiş hayvan kokuyor demiş. Adam yorganına dışkılamış gibi mübalağayla kokuyu betimlemesi sinirlendim demesi sinir bozucu. Koku siner de tuvaletini bırakmadı ya bu adam, ne biçim iştir bu. Bıraksa bile çözümü vardır; rahatsızlık durumunda sıkıntı yok fakat evi yaksa geçmeyecekmiş gibi tavırlar nedir?
sizler demin misafire hayvan dedi dışkı muamelesi yaptı dediniz ama ...İşte bu. Bana göre direk misafire ard niyetle söylenen bişey. Benzetme değil
az önce tekrar koklamistim yorgani emin oldum tarla bitki gibi bi koku
Neden celallendiniz ki? Konuya muhalif olan onca insan üstüne alınmamış.x o x o yazmışım oraya... Çok ciddiye almışsınız anlaşılan.kim dogal karsiladi? contextten bu kadar uzaklasmak cidden marifet ister. kimse tiksinme falan demedi konu sahibine, sadece bu konudaki amac ne? bizden ne istiyor yani deterjan onerisi mi, ev kokusu mu, misafir bir daha gelirse ne yapacak o mu? nedir bu konunun amaci?
Mide: ee biz kalkalimgeçen bi nevresim gördüm yarabbi kusacaktım insan onun içinde nasıl uyur aklım almadı. bazı insanlar cidden pis yapacak bir şey yok. nevresimin sahibinin el ve diş yıkama alışkanlığı da yok zaten. ama akraba napıcaksın
kim dogal karsiladi? contextten bu kadar uzaklasmak cidden marifet ister. kimse tiksinme falan demedi konu sahibine, sadece bu konudaki amac ne? bizden ne istiyor yani deterjan onerisi mi, ev kokusu mu, misafir bir daha gelirse ne yapacak o mu? nedir bu konunun amaci?
kadın napacağını şaşırmış ve sizce çıkar mı diyor. normalde konuları okur yorum yaparsam yapar geçerim. ama burda konu sahibine haksız linç varBu bildiğin ahir kokusu gibi bi sey. Koltuğu sabunlu bez ile sildim. Sizce kokusu cikarmi? Yorganıda yikayacagim.
Benim babam balıkçıydı, haliyle balık kokardı hep. Eve gelip 1 saat duş alırdı, annem kıyafetlerini sirkeyle bol deterjanla yıkardı ki geçsin ama yine de elinde olmadan kokuyordu. İşten sonra bir yere davetli olsa mecburen öyle gelirdi, çağıran kişi de bunu bilirdi. ( Genellikle akşam 7-8 de işten çıkardı ve bir yere gidilecekse duşa vakti olmazdı) Ne yani şimdi benim babam pis miydi? Allah aşkına kabul etmeyin ozaman, ne kadar kötü kalplisiniz ya. Bu adam hayvanla uğraşıyor, belki gelmeden duş alacak vakti olmadı. Yada aldı ama kıyafetine sinmişti.Eve gelir gelmez bi koku sardi ve bu kişi akraba. Ne kokusu çıkaramadım. 1 gece yattilarda. Sonra onlar gidince temizlik yaparken adamın oturduğu yere bile o kokunun sindigini fark ettim. Yorgan bile kokmuş. Zaten titiz bi insanım. Sinirlendim çok. Sanki hayvanvs kokusu gibi. Zatrn çiftçi adam. Cocuk bile yorgan tarla gibi kokuyor dedi. Ama tarla kokusu bu denli kötü olmaz. Bu bildiğin ahir kokusu gibi bi sey. Koltuğu sabunlu bez ile sildim. Sizce kokusu cikarmi? Yorganıda yikayacagim.
el yıkamayan kayınvalideyle ortamı gereği zor işle meşgul olan birinin yıkanmadan üstünü değiştirmeden gelen misafir aynıdırAynı şey mi elini yıkamayan kayınvalideyle, misafir gelen çiftçi adamın kokusu? Sapla samanı karıştırmayalım. Adamdan afedersiniz dışkı gibi bahsetmiş resmen, sinirlenmişmiş. Koku konusunda rahatsız olabilirler bunda bir sıkıntı yok, ama bu nasıl üsluptur, mübalağadır. Benim anne tarafımdan dayım köyde bağ, bahçe hayvancılıkla uğraşıyor, onlar da geldiklerinde ağır kokuyorlar, artık sinmiş üstlerine ve kanıksamışlar da ben hissediyorum;ama ne dert ederim ne rencide ederim. Zaten her misafir gittiğinde temizliğimi yaparım, nevresimlerini 60’da yıkarım ben. Ne koku kalır ne bir şey. Yazdım zaten benim halılarım koltuklarım yeri geldi dışkı ve idrar oldu yaşlı bakarken; ama yıkattırdım, geçti gitti. Yine kalmadı. Ben adamla empati yapınca üzüldüm sadece. Bana fazlasıyla antipatik geldi.
xoxo anlami opucuk degil mi ben mi yanlis biliyorum? tamam ben de sizi opeyim o zaman da yani cidden soru sordumNeden celallendiniz ki? Konuya muhalif olan onca insan üstüne alınmamış.x o x o yazmışım oraya... Çok ciddiye almışsınız anlaşılan.
bi de 2 yaşındaki kızım içine girip saklambaç oynamak istedi ve müdahale edemedim ayıp olmasın diye. kafamın içine ağrı girdi. yataktan 2 metre uzakta yastığın kokusunu aldım abartmıyorumMide: ee biz kalkalim
Konuda çok sinirlendim vs demeseydi, derdi sadece kirlenen koltuğun nasıl temizleneceği olsaydı bu şekilde yazmazdı.kadın napacağını şaşırmış ve sizce çıkar mı diyor. normalde konuları okur yorum yaparsam yapar geçerim. ama burda konu sahibine haksız linç var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?