Misafirin pis kokusu. Heryeri yikayasim geliyor

Ayakkabi mont canta yikama huyu bendede var ama herkes yapiyodur diye dusunuyodum zaten
sen öyle san.tüm yıl aynı montu yıkamadan giyenler tonla var.hatta nevresimleri eskimesin diye sık yıkamayanlar da var.ama kendi evleri kendi montları bananee

konu sahibi misafire nerede hayvan demiş ve nerede misafire dışkı gibi bahsetmiş gösterir misiniz?
Hayvan dememiş de hayvan kokuyor demiş. Adam yorganına dışkılamış gibi mübalağayla kokuyu betimlemesi sinirlendim demesi sinir bozucu. Koku siner de tuvaletini bırakmadı ya bu adam, ne biçim iştir bu. Bıraksa bile çözümü vardır; rahatsızlık durumunda sıkıntı yok fakat evi yaksa geçmeyecekmiş gibi tavırlar nedir?

canım temiz insan her zaman kişisel hijyenine dikkat eder tam tuvaletini yaparken biri kalp krizi geçirdiği için hastanelik oluyorsa doktor zaten bu ne pismiş demez ama kendisini yıkamayan tüyleri 50 cm saç olmuşların muayeneye gittiğini düşünsene kişisel hiyjenine dikkat edenler 2 gün yıkanmayınca baymaz ama pis olanların yanında 1 saat durulmaz
o yüzden sağlıkçılar adına çok üzülüyorum ben allah yardımcıları olsun

sen öyle san.tüm yıl aynı montu yıkamadan giyenler tonla var.hatta nevresimleri eskimesin diye sık yıkamayanlar da var.ama kendi evleri kendi montları bananee
Ya ciddi misin nevresim bu yankirlenince yikanir, eskimesin derken valla daha neler sasirtir beni diyorum ama her gun yeni bisey yaziliyir boyle

geçen bi nevresim gördüm yarabbi kusacaktım insan onun içinde nasıl uyur aklım almadı. bazı insanlar cidden pis yapacak bir şey yok. nevresimin sahibinin el ve diş yıkama alışkanlığı da yok zaten. ama akraba napıcaksın

Tiksinmeyip doğal karşılayanlar gidip bir el atıversin olmadı
xoxo
kim dogal karsiladi? contextten bu kadar uzaklasmak cidden marifet ister. kimse tiksinme falan demedi konu sahibine, sadece bu konudaki amac ne? bizden ne istiyor yani deterjan onerisi mi, ev kokusu mu, misafir bir daha gelirse ne yapacak o mu? nedir bu konunun amaci?

İşte bu. Bana göre direk misafire ard niyetle söylenen bişey. Benzetme değil
sizler demin misafire hayvan dedi dışkı muamelesi yaptı dediniz ama ...
ayrıca
koku geçmediği için nasıl çıkar diye soruyor hatta abarttığı düşünülmesin diye çocuk bile kokuyor diyor demiş

hayvanların kokusu olur o kokunun sindiğinden bahsetmiş adama hayvan veya hayvan gibi kokuyorsun dememiş gerçekten alemsiniz yani
az önce tekrar koklamistim yorgani emin oldum tarla bitki gibi bi koku

Hayvancılıkla uğraşırsa kokar çok normal
Benim köyüm bundan 10 sene önce bildiğin ahır gibi kokuyodu
Hayvancılık çok olduğundan
Köy kokuyodu diyorum bak yani
Hatta babaannem omosunu calgonunu eksik etmediği halde o çamaşırlar serildiği an kokmaya başlardı
Bunun pislikle alakası olduğunu sanmıyorum
Mis gibi kokmasıda çok temiz olduğu anlamına gelmiyor malum kimyasal kirlilik oluyor
Temizim diye böyle saçma hallere girmeye gerek yok yani elbette çıkar kokusu

Neden celallendiniz ki? Konuya muhalif olan onca insan üstüne alınmamış.x o x o yazmışım oraya... Çok ciddiye almışsınız anlaşılan.

Bu bildiğin ahir kokusu gibi bi sey. Koltuğu sabunlu bez ile sildim. Sizce kokusu cikarmi? Yorganıda yikayacagim.
kadın napacağını şaşırmış ve sizce çıkar mı diyor. normalde konuları okur yorum yaparsam yapar geçerim. ama burda konu sahibine haksız linç var

Benim babam balıkçıydı, haliyle balık kokardı hep. Eve gelip 1 saat duş alırdı, annem kıyafetlerini sirkeyle bol deterjanla yıkardı ki geçsin ama yine de elinde olmadan kokuyordu. İşten sonra bir yere davetli olsa mecburen öyle gelirdi, çağıran kişi de bunu bilirdi. ( Genellikle akşam 7-8 de işten çıkardı ve bir yere gidilecekse duşa vakti olmazdı) Ne yani şimdi benim babam pis miydi? Allah aşkına kabul etmeyin ozaman, ne kadar kötü kalplisiniz ya. Bu adam hayvanla uğraşıyor, belki gelmeden duş alacak vakti olmadı. Yada aldı ama kıyafetine sinmişti.

el yıkamayan kayınvalideyle ortamı gereği zor işle meşgul olan birinin yıkanmadan üstünü değiştirmeden gelen misafir aynıdır
konu sahibinin anne babası yaşlılıktan alt kaçırsa o da yapar temizler hangimiz temizlemeyiz ki ? zaten bu yapmamız gereken birşey ama gelen misafirin yaydığı kokuyu temizlemek başka ikisi birbiriyle aynı mı gerçekten :)

benim babam sabun imaalatçısı , sabun bakın sabun. yapılırken kazan dairesinde veya kalıplara dökülürken öyle bir koku siner ki o sabun kokusu ciğerinizi yakar aşırı sabun kokusu ,sabunun burnunuza kaçtığını düşünün öyle yakar
babam imaalathanesinden eve gelmeden yıkanır öyle eve gelir . düşünecek olursak sabun ? temizlik kokusu
herşeyin fazlası sıkıntı

Neden celallendiniz ki? Konuya muhalif olan onca insan üstüne alınmamış.x o x o yazmışım oraya... Çok ciddiye almışsınız anlaşılan.
xoxo anlami opucuk degil mi ben mi yanlis biliyorum? tamam ben de sizi opeyim o zaman da yani cidden soru sordum kimse dogal karsilamadi, tiksinmem demedi. sadece usluptan rahatsiz olduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…