- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.085
- 548
peki. yani ben uzun uzun bir seyler yazardim da, ugrasmayayim. siz dogru anlamissiniz diyelim.kadın napacağını şaşırmış ve sizce çıkar mı diyor. normalde konuları okur yorum yaparsam yapar geçerim. ama burda konu sahibine haksız linç var
Bu tür mesleği olanların iş kıyafeti olmalı. Eve girer girmez de yaz kış demeden duşunu alıp günlük kıyafetlerini giymeli şayet koku hassasiyeti ve etraftan şikayet varsa...Benim babam balıkçıydı, haliyle balık kokardı hep. Eve gelip 1 saat duş alırdı, annem kıyafetlerini sirkeyle bol deterjanla yıkardı ki geçsin ama yine de elinde olmadan kokuyordu. İşten sonra bir yere davetli olsa mecburen öyle gelirdi, çağıran kişi de bunu bilirdi. ( Genellikle akşam 7-8 de işten çıkardı ve bir yere gidilecekse duşa vakti olmazdı) Ne yani şimdi benim babam pis miydi? Allah aşkına kabul etmeyin ozaman, ne kadar kötü kalplisiniz ya. Bu adam hayvanla uğraşıyor, belki gelmeden duş alacak vakti olmadı. Yada aldı ama kıyafetine sinmişti.
Cidden mi ya? Hic mi gozu yok ev sahibi gormuyor mu bunu? Biz koy ahir dedikte burda.. valla eskiden koyr anneannemin orda kalirdik.. yorganlar yun apagir olurdu tertemiz olurdu.. ki simdi camasir makinasi var.. halin durumun iyiyse bende bu usengecligi anlamiyorumbi de 2 yaşındaki kızım içine girip saklambaç oynamak istedi ve müdahale edemedim ayıp olmasın diye. kafamın içine ağrı girdi. yataktan 2 metre uzakta yastığın kokusunu aldım abartmıyorum
Ben nerede direkt hayvan dedi dedim? Evet dışkı muamelesi yapıyor. Hayvan demese bile demeye getirdiğini söyledim.sizler demin misafire hayvan dedi dışkı muamelesi yaptı dediniz ama ...
ayrıca
koku geçmediği için nasıl çıkar diye soruyor hatta abarttığı düşünülmesin diye çocuk bile kokuyor diyor demiş
hayvanların kokusu olur o kokunun sindiğinden bahsetmiş adama hayvan veya hayvan gibi kokuyorsun dememiş gerçekten alemsiniz yani
Aynı şey değildir. O koku artık “her gün” uğraştıkları için kolay kolay üstlerinden çıkmaz. En basiti paltosu hep kokar.el yıkamayan kayınvalideyle ortamı gereği zor işle meşgul olan birinin yıkanmadan üstünü değiştirmeden gelen misafir aynıdır
konu sahibinin anne babası yaşlılıktan alt kaçırsa o da yapar temizler hangimiz temizlemeyiz ki ? zaten bu yapmamız gereken birşey ama gelen misafirin yaydığı kokuyu temizlemek başka ikisi birbiriyle aynı mı gerçekten :)
benim babam sabun imaalatçısı , sabun bakın sabun. yapılırken kazan dairesinde veya kalıplara dökülürken öyle bir koku siner ki o sabun kokusu ciğerinizi yakar aşırı sabun kokusu ,sabunun burnunuza kaçtığını düşünün öyle yakar
babam imaalahtanesinde eve gelmeden yıkanır öyle eve gelir . düşünecek olursak sabun ? temizlik kokusu
herşeyin fazlası sıkıntı
Bu tür mesleği olanların iş kıyafeti olmalı. Eve girer girmez de yaz kış demeden duşunu alıp günlük kıyafetlerini giymeli şayet koku hassasiyeti ve etraftan şikayet varsa...
tanıdıkça üşengeçlikten çok temizlik algısıyla ilgili olduğunu anladım. kirli gelmiyor ve sürekli yıkamayı israf olarak görüyor bazıları. direkt sormadım tabi ama yaşam tarzlarından anladım. evime temizliğe yardıma gelen bayanı gönderdim oraya.kadına deterjan kullandırmamış çok gitmesin diye. halıyı sildirdiği suyla koltuk sildirmiş.boşa gitmesin diye.kusura bakmayın bi daha gitmem dediCidden mi ya? Hic mi gozu yok ev sahibi gormuyor mu bunu? Biz koy ahir dedikte burda.. valla eskiden kiye anneannemin orda kalirdik.. yorganlar yun apagir olurdu tertemiz olurdu.. ki simdi camasir makinasi var.. halin durumun iyiyse bende bu usengecligi anlamiyorum
Ha evet temizlik algisi onemli daha oncede yazdim burda.. sana kirli gelen ona gelmiyor.. biri daha yazmisti hep aklima geliyor.. yeri sildigi bezle mutfak tezgahini silmisler gorumceleri vs.tanıdıkça üşengeçlikten çok temizlik algısıyla ilgili olduğunu anladım. kirli gelmiyor ve sürekli yıkamayı israf olarak görüyor bazıları. direkt sormadım tabi ama yaşam tarzlarından anladım. evime temizliğe yardıma gelen bayanı gönderdim oraya.kadına deterjan kullandırmamış çok gitmesin diye. halıyı sildirdiği suyla koltuk sildirmiş.boşa gitmesin diye.kusura bakmayın bi daha gitmem dedi
benim için nirvana bi tanıdığımın reçeli kavanozdan tabağa döktükten sonra kavanozun kenarına dökülen reçeli yalamasıydı. o evde bi daha mecbur kalmadıkça bi şey yememeye çalıştım ama maalesef mecbur kalıyorum bazenHa evet temizlik algisi onemli daha oncede yazdim burda.. sana kirli gelen ona gelmiyor.. biri daha yazmisti hep aklima geliyor.. yeri sildigi bezle mutfak tezgahini silmisler gorumceleri vs.
benim için nirvana bi tanıdığımın reçeli kavanozdan tabağa döktükten sonra kavanozun kenarına dökülen reçeli yalamasıydı. o evde bi daha mecbur kalmadıkça bi şey yememeye çalıştım ama maalesef mecbur kalıyorum bazen
bakın işte şu yorumun gözünü seveyim ne tatlı bir yorum.Koltuk şekliniz nasıl? Benim deri ve kadife olduğu için sirkede ilave ediyorum. Genelde pamuklu koltuklara sabun uygulanıyor. Yani çıkmazsa eğer koltuk yıkamaya verebilirsiniz.
maalesef eşimin tarafındanabowwww bu benim icinde cok fena ya.. yani surekli aklima gelir benim bu durum bence.. bi hamurisi yesem acaba nerde yogurdu, ne yagi katti.. aklimda deli sorular.. cok yakinin mi
Bu sahis?
Çok fena karışmış bellibakın işte şu yorumun gözünü seveyim ne tatlı bir yorum.
Ya eltin ya gorumcendir ya da kvmaalesef eşimin tarafından
yani de kim olacak başkaYa eltin ya gorumcendir ya da kvbutun secenekleri yazdim mumkun mertebe yemeye icmeye gitmezsin, tiksine tiksine nereye kadar.
Zaten çok titiz(!) bir insan olduğu için denemiştir ya, bence koltukları yaksın direkt. “Hayvan(!) vs. Ahır” kokusu ancak gider :)Koltuk şekliniz nasıl? Benim deri ve kadife olduğu için sirkede ilave ediyorum. Genelde pamuklu koltuklara sabun uygulanıyor. Yani çıkmazsa eğer koltuk yıkamaya verebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?