Misafirin pis kokusu. Heryeri yikayasim geliyor

kadın napacağını şaşırmış ve sizce çıkar mı diyor. normalde konuları okur yorum yaparsam yapar geçerim. ama burda konu sahibine haksız linç var
peki. yani ben uzun uzun bir seyler yazardim da, ugrasmayayim. siz dogru anlamissiniz diyelim.

Bu tür mesleği olanların iş kıyafeti olmalı. Eve girer girmez de yaz kış demeden duşunu alıp günlük kıyafetlerini giymeli şayet koku hassasiyeti ve etraftan şikayet varsa...

bi de 2 yaşındaki kızım içine girip saklambaç oynamak istedi ve müdahale edemedim ayıp olmasın diye. kafamın içine ağrı girdi. yataktan 2 metre uzakta yastığın kokusunu aldım abartmıyorum
Cidden mi ya? Hic mi gozu yok ev sahibi gormuyor mu bunu? Biz koy ahir dedikte burda.. valla eskiden koyr anneannemin orda kalirdik.. yorganlar yun apagir olurdu tertemiz olurdu.. ki simdi camasir makinasi var.. halin durumun iyiyse bende bu usengecligi anlamiyorum

Ben nerede direkt hayvan dedi dedim? Evet dışkı muamelesi yapıyor. Hayvan demese bile demeye getirdiğini söyledim.
Aynı şey değildir. O koku artık “her gün” uğraştıkları için kolay kolay üstlerinden çıkmaz. En basiti paltosu hep kokar.

[
Bu tür mesleği olanların iş kıyafeti olmalı. Eve girer girmez de yaz kış demeden duşunu alıp günlük kıyafetlerini giymeli şayet koku hassasiyeti ve etraftan şikayet varsa...

Zaten iş kıyafetiyle gelecek halleri yok, sabah gider üstünü orda giyer, akşam çıkarken tekrar normal kıyafetini giyerdi. İşte balıkçı botu giyinirdi. Ama yine de o koku vücuda siniyor bir kere, ayakkabıya da normal kıyafete de siniyor.

tanıdıkça üşengeçlikten çok temizlik algısıyla ilgili olduğunu anladım. kirli gelmiyor ve sürekli yıkamayı israf olarak görüyor bazıları. direkt sormadım tabi ama yaşam tarzlarından anladım. evime temizliğe yardıma gelen bayanı gönderdim oraya.kadına deterjan kullandırmamış çok gitmesin diye. halıyı sildirdiği suyla koltuk sildirmiş.boşa gitmesin diye.kusura bakmayın bi daha gitmem dedi

Ha evet temizlik algisi onemli daha oncede yazdim burda.. sana kirli gelen ona gelmiyor.. biri daha yazmisti hep aklima geliyor.. yeri sildigi bezle mutfak tezgahini silmisler gorumceleri vs.

Ha evet temizlik algisi onemli daha oncede yazdim burda.. sana kirli gelen ona gelmiyor.. biri daha yazmisti hep aklima geliyor.. yeri sildigi bezle mutfak tezgahini silmisler gorumceleri vs.
benim için nirvana bi tanıdığımın reçeli kavanozdan tabağa döktükten sonra kavanozun kenarına dökülen reçeli yalamasıydı. o evde bi daha mecbur kalmadıkça bi şey yememeye çalıştım ama maalesef mecbur kalıyorum bazen

abowwww bu benim icinde cok fena ya.. yani surekli aklima gelir benim bu durum bence.. bi hamurisi yesem acaba nerde yogurdu, ne yagi katti.. aklimda deli sorular.. cok yakinin mi
Bu sahis?

hergün bu işi yapanların üstlerine siner sonrasında da çıkmaz diyorsunuz ya hayır çıkar hergün eve gelir gelmez 2-3 kere liflenirse güzelce yıkanırsa çıkar, hayvan kokusu yine birşey değil mesleği gereği kadavralarla uğraşanlar ne yapsın ? insanların üstünden ceset kokusu çıkıyorda diğer kokular mı çıkmayacak ?

Koltuk şekliniz nasıl? Benim deri ve kadife olduğu için sirkede ilave ediyorum. Genelde pamuklu koltuklara sabun uygulanıyor. Yani çıkmazsa eğer koltuk yıkamaya verebilirsiniz.
bakın işte şu yorumun gözünü seveyim ne tatlı bir yorum.

Kendinizi ifade etme şekliniz beni çok rahatsız etti. Üslup her şeydir.

Fazlasıyla titiz bir insanım ama hayvancılıkla uğraşan insanların üstüne o kokunun sindiğini bildiğim için tolere edebilirim. Onlar da istemez bu şekilde yaşamayı ama hayat şartları bu şekilde. Ne yapsınlar?

Yorganı, yastığı ve nevresimleri makineye atın. Koltuk için de koltuk yıkamacı çağırın. Atla deve değil. Bu kadar basit halletmek. Siz burada söz konusu kişiye olan hıncınızı çıkarmak istiyorsunuz sadece.

Koltuk şekliniz nasıl? Benim deri ve kadife olduğu için sirkede ilave ediyorum. Genelde pamuklu koltuklara sabun uygulanıyor. Yani çıkmazsa eğer koltuk yıkamaya verebilirsiniz.
Zaten çok titiz(!) bir insan olduğu için denemiştir ya, bence koltukları yaksın direkt. “Hayvan(!) vs. Ahır” kokusu ancak gider :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…