Misafirin pis kokusu. Heryeri yikayasim geliyor

Ya ben de onu diyom. Niye dert ediyon konu açıyon git temizle geçer yani noldu kıyamet mi koptu

Yav beni bi sen anlıyon ceyo bi sen tercüman oluyon

Ya o değil de şimdi linçleneceğim galiba. Ama yine de yazacağım. Konu sahibinden bağımsız şahsi fikrim bu.
Tamam, hayvancılıkla uğraşıyor olabilir kişi. Yatılı olarak gidildiğine göre uzak bir mesafe herhalde değil mi? Siz bir yere gitmeden evvel duşunuzu alıp üstünüzü değişmez misiniz? Ahıra girip çıktım, gübreyle uğraştım, haliyle sinmiş olabilir diye akıl edebilir insan. Başka bir eve misafirliğe gidiliyor sonuçta. Bir su dökünüp üstünü değişip evden öyle çıksa o kadar kokmazdı bence.
Ben köyde çalışırken bana bile siniyordu koku. Çocuklar da ahıra girip çıktıkları için onlara, onlardan da sınıfa, sınıftan da bize işte. Mesaiden sonra biri direkt bir yere çağırsa gitmiyordum. Eve uğrayıp üstümü değişip öyle gidiyordum.
Uzun lafı kısası kokmak biraz da insanın kendi elinde, çok da romantize etmeye gerek yok.

adamda zaten banyo yapmayı bilmiyordu hayvancılıkla uğraşanlar da bu koku hep olur banyo yapın istersenizin nezaketi yok açık açık desin daha iyi

Ya bu ülkenin bazı gerçekleri var maalesef. Herkes makul, anlayışlı, akılcı değil. Üzgünüm kızlar ama bu böyle.
Babaannem doğduğunda ebe, öldüğünde de imam yıkar derdi bazı tiplere. Cidden var yani.

Yav beni bi sen anlıyon ceyo bi sen tercüman oluyon
insan ev ahalisi dışında alışık olmadığı insanların yattığı yatağı yorganı bir daha kullanamaz yıkamadan bundan doğal ne var ki ben misafir olunca ev sahipleri de yıkıyordur.e evime hiç mi misafir almayacağım elbette alacağım.gidince de yıkayacağım ayoll.yıkıyorum da şu an.mesela benim kız hasta 3 gündür banyo yapmadı.o bile kokuyor şu an ne yapayım evden mi atayım çocuğu?az iyileşsin onu da çitileyeceğimm

Hatta samimi olduklarina saka yollu takilir annem gel sana bi kese yapayim diye, yani yapmisligi bile var otel+spa hizmeti

Yok konu aç en makbulü bu HANFENDİ

çoğu kişi linçlemiş ama ben de koku konusunda çok hassasım. kötü kokan yerde duramıyorum. ve evet insanlar temizliğe biraz dikkat etmeli. yazın elime dev bir deodorant alıp sıkasım geliyor çoğu kişinin üstüne. bi de ben roll on kullanmıyorum zararlı ben kokmuyorım diyorlar. ya hu senin kokun da benim burnuma ve ruhuma zararlı onu napcaz. bi de kendine kokmuyorsun dememek için tırnaklarımı yiyesim geliyor

Hiç zerre kokmayan insanlarda var bizzat biliyorum..Ama çok titiz onlarda

Aynı şey mi elini yıkamayan kayınvalideyle, misafir gelen çiftçi adamın kokusu? Sapla samanı karıştırmayalım. Adamdan afedersiniz dışkı gibi bahsetmiş resmen, sinirlenmişmiş. Koku konusunda rahatsız olabilirler bunda bir sıkıntı yok, ama bu nasıl üsluptur, mübalağadır. Benim anne tarafımdan dayım köyde bağ, bahçe hayvancılıkla uğraşıyor, onlar da geldiklerinde ağır kokuyorlar, artık sinmiş üstlerine ve kanıksamışlar da ben hissediyorum;ama ne dert ederim ne rencide ederim. Zaten her misafir gittiğinde temizliğimi yaparım, nevresimlerini 60’da yıkarım ben. Ne koku kalır ne bir şey. Yazdım zaten benim halılarım koltuklarım yeri geldi dışkı ve idrar oldu yaşlı bakarken; ama yıkattırdım, geçti gitti. Yine kalmadı. Ben adamla empati yapınca üzüldüm sadece. Bana fazlasıyla antipatik geldi.

Hiç zerre kokmayan insanlarda var bizzat biliyorum..Ama çok titiz onlarda
Ya Blue Hanım, ahırla uğraşan insanların evine kıyafetine koku sinmesi normal.
Ama ahırdan çıktığın gibi arabaya atlayıp misafirliğe gidersen buram buram kokarsın.
Benim anlatmak istediğim, bir banyo etse, temiz kıyafetler giyip çıksan az koku olsa bile yine de o kadar yayılmaz yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…