- 2 Temmuz 2013
- 4.170
- 8.832
- 358
Neden ısrarla kokluyorsunuz, yıkayın kaldırın işte.
evlendiler bile buna ragmenBir üye vardı, sevgilisi kalkınca koltuğu kokluyordu. O aklıma geldi
Niye böyle bir şey yapıyordu ya?Bir üye vardı, sevgilisi kalkınca koltuğu kokluyordu. O aklıma geldi
Evlendiklerini bilmiyordum,ne çabukevlendiler bile buna ragmenkonu sahibi de evine bir kez gelmis adami dert ediyor ahsjshsj
Hatırlamıyorum tam, sevgilisinin temizliğinden şüphe ediyordu sanırım, hafızamdan o kısmı silmişim .Niye böyle bir şey yapıyordu ya?
adam kokuyormus, bir de tuvalette tam temizlenip temizlenmediginden emin degilmis, adam koltuktan kalkinca koku geliyormus o da koklamis. mideniz firar ettiyse cok sorryNiye böyle bir şey yapıyordu ya?
Hahahahahadam kokuyormus, bir de tuvalette tam temizlenip temizlenmediginden emin degilmis, adam koltuktan kalkinca koku geliyormus o da koklamis. mideniz firar ettiyse cok sorry
uye hala burada ya gorurse uzulmesini istemem belki adam duzelmistir ama hepimizin aklinda kaldi maalesefHahahahah
Ay bir de evlendi mi taharetlenemeyen adamla? Pes!
Allah'ım burası çok güzel ya, bayıldım ben.
Kimyasal kirlilik konusunda çok haklısınız. Dünyayı titiz ev hanımları kirletiyor.
Şuna öyle bir kahkaha attım ki, kahve burnumdan fışkırdı masayaNeden ısrarla kokluyorsunuz, yıkayın kaldırın işte.
Yani olabilir yapın temizliğinizi susun bence bu kadar kırıcı olmaya gerek yokEve gelir gelmez bi koku sardi ve bu kişi akraba. Ne kokusu çıkaramadım. 1 gece yattilarda. Sonra onlar gidince temizlik yaparken adamın oturduğu yere bile o kokunun sindigini fark ettim. Yorgan bile kokmuş. Zaten titiz bi insanım. Sinirlendim çok. Sanki hayvanvs kokusu gibi. Zatrn çiftçi adam. Cocuk bile yorgan tarla gibi kokuyor dedi. Ama tarla kokusu bu denli kötü olmaz. Bu bildiğin ahir kokusu gibi bi sey. Koltuğu sabunlu bez ile sildim. Sizce kokusu cikarmi? Yorganıda yikayacagim.
Hayvancılıkla uğraşanların kokması evet normal zira ben yeni taşındım şu evin komple temizliğiyle biri uğraşırken kendimi koklayıp öff bu ne dedim :) ki her gün yıkanırım yaz kış. Fakat çiftçiyim diye en azından gittiğin misafirliğe yıkanıp gitmelisin. Benim dayımda köyde yaşar hayvancılıkla uğraşır ha hayvancılıkla uğraşmasa temiz midir? Asla. Çünkü gereğinden fazla pisler tabaklarıi bardakları, yorganları... Koltuklar da yazın 8 tane ölü sinek görmüştüm asdfgyh hiç süpürmez üzerine otururlar. Bardaklara sus tutup koyarlar leke içindedir. Banyoya girdiğim de sabun bile bulamazsın şampuan dışında demek ki bu insan sabunlanmıyor diyorsun e haliyle duşa da girsen koku geçmez üzerinden tabi.. Böylelerine pis terbiyesizlik değildir aksine onların yaptığı büyük saygısızlıktır. Doğal olarak çocukları da öyle kuzenim şehirde okula başlayacak annesi bizde kalmasını istedi zaten anlaşabildiğimiz bi kız değil ama yine de hadi neyse gelsin dedik. Yemin ederim odanın kokusu ayrı bir gezegen gibi. Midem kolay kolay bulanmaz benim öyle kokuyla falan işte bu kokuda midem dışına çıktı gram abartmıyorum. Yastığa baktım yağdan görünmedi ikinci gün. Yıkanmıyorlar kısacasıEve gelir gelmez bi koku sardi ve bu kişi akraba. Ne kokusu çıkaramadım. 1 gece yattilarda. Sonra onlar gidince temizlik yaparken adamın oturduğu yere bile o kokunun sindigini fark ettim. Yorgan bile kokmuş. Zaten titiz bi insanım. Sinirlendim çok. Sanki hayvanvs kokusu gibi. Zatrn çiftçi adam. Cocuk bile yorgan tarla gibi kokuyor dedi. Ama tarla kokusu bu denli kötü olmaz. Bu bildiğin ahir kokusu gibi bi sey. Koltuğu sabunlu bez ile sildim. Sizce kokusu cikarmi? Yorganıda yikayacagim.
O değil de bir taraftan Survıvor izlediğim için yazdıklarımı okudum hep kelime eksikliği var dikkat eksikliğimden dolayı Türkçemi kaybetmişimHayvancılıkla uğraşanların kokması evet normal zira ben yeni taşındım şu evin komple temizliğiyle biri uğraşırken kendimi koklayıp öff bu ne dedim :) ki her gün yıkanırım yaz kış. Fakat çiftçiyim diye en azından gittiğin misafirliğe yıkanıp gitmelisin. Benim dayımda köyde yaşar hayvancılıkla uğraşır ha hayvancılıkla uğraşmasa temiz midir? Asla. Çünkü gereğinden fazla pisler tabaklarıi bardakları, yorganları... Koltuklar da yazın 8 tane ölü sinek görmüştüm asdfgyh hiç süpürmez üzerine otururlar. Bardaklara sus tutup koyarlar leke içindedir. Banyoya girdiğim de sabun bile bulamazsın şampuan dışında demek ki bu insan sabunlanmıyor diyorsun e haliyle duşa da girsen koku geçmez üzerinden tabi.. Böylelerine pis terbiyesizlik değildir aksine onların yaptığı büyük saygısızlıktır. Doğal olarak çocukları da öyle kuzenim şehirde okula başlayacak annesi bizde kalmasını istedi zaten anlaşabildiğimiz bi kız değil ama yine de hadi neyse gelsin dedik. Yemin ederim odanın kokusu ayrı bir gezegen gibi. Midem kolay kolay bulanmaz benim öyle kokuyla falan işte bu kokuda midem dışına çıktı gram abartmıyorum. Yastığa baktım yağdan görünmedi ikinci gün. Yıkanmıyorlar kısacasıBir de bu onun okul ve sosyal hayatını da etkileyecek annesini kibar bir dille söyledik bunu tabi ki söylenmesi gerektiği şekilde meğersem adamlar o kadar memnunmuş ki halinden. Benim kız yıkanıyor da 7 günde bir demesin mii! Ben anneme dedim yurda versinler anne ev bitlenecek durduk yere :) İşin özü şu yaptığın işle alakası yoktur temizliğin. O an kokarsın haklı olarak yıkanınca geçer tabi kese yapıyorsan :) O yüzden haklısın :)
Yok ki zaten,herkesin başına gelebilecek bir durum bu.Özellikle bahçeli evlerde daha çok oluyor.
Bizde çiftçilikle uğraşıyoruz ve ayriyeten besicilikte yapıyoruz. Yazın her gün tarlaya gidip geliyorum, tarla kokusu nedir? Onu halen anlamadımÇünkü hiç öyle bir koku alamadım 5 senedir. Ben ahıra girmiyorum ama eşim ve ailesi giriyor, üstlerine kokusu siniyor evet ama eve çıkmadan aşağıda garaj var orada üstlerini çıkarıyorlar eşim her gün duş alıyor hiç yatakta, yorganda öyle bir koku almadım. Demek ki akrabanız temizliğe çok dikkat etmiyor olabilir ama yapacak birşey yok maalesef güzelce yıkayın. Bizimde çevremizde genelde bu işle uğraşanlar var gerçekten bazılarına sarılınca çok kokuyolar ama dediğim gibi yapacak birşey yok.
Bizde çiftçilikle uğraşıyoruz ve ayriyeten besicilikte yapıyoruz. Yazın her gün tarlaya gidip geliyorum, tarla kokusu nedir? Onu halen anlamadımÇünkü hiç öyle bir koku alamadım 5 senedir. Ben ahıra girmiyorum ama eşim ve ailesi giriyor, üstlerine kokusu siniyor evet ama eve çıkmadan aşağıda garaj var orada üstlerini çıkarıyorlar eşim her gün duş alıyor hiç yatakta, yorganda öyle bir koku almadım. Demek ki akrabanız temizliğe çok dikkat etmiyor olabilir ama yapacak birşey yok maalesef güzelce yıkayın. Bizimde çevremizde genelde bu işle uğraşanlar var gerçekten bazılarına sarılınca çok kokuyolar ama dediğim gibi yapacak birşey yok.
Uslubu sıkıntılı olmasa banlanmazdı sanırımcalcicim burada konuların en uzmanı sensin şıp diye buluyorsun şimdi sen buldurtma bana zibilyon tane konu var bdv de eltim şunu dedi kaynanam tuvaletden sonra el yıkamadı görümcem böyle yaptı kocam yıkanmıyor sevgilim diş fırçalamıyor konusu :)
arkasından konuştu dediğiniz şeyde adam işi gereği kokulu bir işle uğraşıyor dokunduğu herşey kokmuş nasıl çıkarabilirim demiş yahuleş adam nefret ederim çiftçilerden tüm çiftçiler kokar zaten demiş gibi davranıyorsunuz
ne alaka yaa. adamın suratına bir sey dememis yapmamıs burada anonim bir sekilde konu acmıs. daha ne yapsın pardon. demek ki siz de kokuyorsunuz.Önce bi kalbindeki kiri temizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?