Misafirin pis kokusu. Heryeri yikayasim geliyor

adam kokuyormus, bir de tuvalette tam temizlenip temizlenmediginden emin degilmis, adam koltuktan kalkinca koku geliyormus o da koklamis. mideniz firar ettiyse cok sorry
Hahahahah
Ay bir de evlendi mi taharetlenemeyen adamla? Pes!
Allah'ım burası çok güzel ya, bayıldım ben.

Bol bol yikayip sileceksin ya da yikanmasi icin vereceksin biyere. Eve bir daha davet etmezdim ben olsam. Annem yatili misafirlere mutlaka dus aldirirdi, oyle yatirirdi. Cook kokan birini ben banyoya sokarsam o banyodan tiksinirim, camasir suyu baya bi tuketmek zorunda kalirim.

Yani olabilir yapın temizliğinizi susun bence bu kadar kırıcı olmaya gerek yok

Hayvancılıkla uğraşanların kokması evet normal zira ben yeni taşındım şu evin komple temizliğiyle biri uğraşırken kendimi koklayıp öff bu ne dedim :) ki her gün yıkanırım yaz kış. Fakat çiftçiyim diye en azından gittiğin misafirliğe yıkanıp gitmelisin. Benim dayımda köyde yaşar hayvancılıkla uğraşır ha hayvancılıkla uğraşmasa temiz midir? Asla. Çünkü gereğinden fazla pisler tabaklarıi bardakları, yorganları... Koltuklar da yazın 8 tane ölü sinek görmüştüm asdfgyh hiç süpürmez üzerine otururlar. Bardaklara sus tutup koyarlar leke içindedir. Banyoya girdiğim de sabun bile bulamazsın şampuan dışında demek ki bu insan sabunlanmıyor diyorsun e haliyle duşa da girsen koku geçmez üzerinden tabi.. Böylelerine pis terbiyesizlik değildir aksine onların yaptığı büyük saygısızlıktır. Doğal olarak çocukları da öyle kuzenim şehirde okula başlayacak annesi bizde kalmasını istedi zaten anlaşabildiğimiz bi kız değil ama yine de hadi neyse gelsin dedik. Yemin ederim odanın kokusu ayrı bir gezegen gibi. Midem kolay kolay bulanmaz benim öyle kokuyla falan işte bu kokuda midem dışına çıktı gram abartmıyorum. Yastığa baktım yağdan görünmedi ikinci gün. Yıkanmıyorlar kısacası Bir de bu onun okul ve sosyal hayatını da etkileyecek annesini kibar bir dille söyledik bunu tabi ki söylenmesi gerektiği şekilde meğersem adamlar o kadar memnunmuş ki halinden. Benim kız yıkanıyor da 7 günde bir demesin mii! Ben anneme dedim yurda versinler anne ev bitlenecek durduk yere :) İşin özü şu yaptığın işle alakası yoktur temizliğin. O an kokarsın haklı olarak yıkanınca geçer tabi kese yapıyorsan :) O yüzden haklısın :)

O değil de bir taraftan Survıvor izlediğim için yazdıklarımı okudum hep kelime eksikliği var dikkat eksikliğimden dolayı Türkçemi kaybetmişim

Konu sahibinin kokudan rahatsız olması olağan ama üslubu çirkin. Misafiri aşağılar gibi.
Benim dedemlerde hayvancılıkla uğraşıyorlardı. Çankırı’nın bir köyünde kerpiç bir evleri vardı. Aşağıda ahır vardı. Üzerlerine ağır bir koku sinerdi. Ama sonuçta kazançlarını bu şekilde idare ettiriyorlar. Onları aşağılamak yerine Rabbim bize başka imkanlar vermiş diye şükrettim.
Bende koku konusunda hassasım. Özellikle evime temizliğe gelen kadınlardan ter kokusu alırsam kabul etmiyorum. Kimisinin teni ağır kokuyor. Yediği içtiğiyle alakalı. Çok şükür toplu taşıma da kullanmıyorum. Bir kaç kere boğuluyordum. Türk insanı olarak temizliğe hijyene pek önem veren bir millet değiliz. Camilerin, mescitlerin çoğu kötü kokuyor. Islak ayakla halıya basıyor insanlar ikaz edilmesine rağmen. Keza bazen Avm tuvaletlerinde kusacak gibi oluyorum. Çocukluktan itibaren nasıl bulmak istiyorsan, öyle bırak diye yetiştirilmeliyiz.

Kokuya odaklandıkça normalden daha fazla duymuş olabilirsiniz.

Yok ki zaten,herkesin başına gelebilecek bir durum bu.Özellikle bahçeli evlerde daha çok oluyor.

Yüzden fazla dairenin olduğu bir blokta 11. katta oturuyorum, 1 seneden fazladır karıncalarla yaşıyorum. Geçinip gidiyoruz. Zannımca taşınırken bizimle berabr geldiler başka açıklaması olamaz yani :)

Aynen öyle yıkanmakla alakalı bir durum. Benim dayım da öyle hiç yıkanmaz hayvancılığı bahane bile etmezler beğenmeyen gelmesin benim evime ben memnunum pisliğimle der hatta Banyo da sabun yok dışarı da yok. Vücutlarına sabun değmiyor sadece suyu döküp çıkıyor oda haftada bir gün. Ben o yüzden gitmem evlerine çünkü gereğinden fazla bizi hasta edecek seviye de pis hem kendileri hem evleri böyle söyleyince hoş görünmüyor lakin aslında onların yaptığı ayıp maalesef. Neyse ki işlerinden dolayı yılda bi kez anca gelirler bize kalmaz giderler Bazı insanlar pisliği çok sever bizimkiler de o hesap. Burnu kokuya alışıyor onların ama buda normal değil bana göre elbette sen içinde yaşadığın içinde alışırsın ama gittiğin yerde insanların bu kokuyu alacağını düşünmelisin misal biz köyde yaşamayı bırakın spor salonuna gittiğimiz de veya bahçeyle uğraştığımız da bile koktuğumuzu, kirlendiğimizi düşünüp gidip yıkanıyoruz misafirliğe gidiyorsan gitmeden yıkanmalısın. Gerçekten bazı kokular 5 dk den fazla katlanılamıyor. Dayımın kızı artık vücuda sabun sürmeye sürmeye vücudu çok ayrı bir koku oluşturmuştu kendi çapında aşırı ağırdı. Şimdi bu kız üniversiteye gidecek yurtta kalacak bunu ailesi biz bir şey demez uyarmazsak zaten kalbi kırılacak çünkü mutlaka bi söyleyen olacak. O yüzden aşırı ağır kokuları normalleştirmek normal değil bana göre :)

Uslubu sıkıntılı olmasa banlanmazdı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…