Misafirin pis kokusu. Heryeri yikayasim geliyor

Benim kuzenimin eşi de veteriner,gün içerisinde civar çiftlikleri geziyorlar.Abla kıyafetlerini yıkarken oğürüyorum falan diyor hep.
Bizde kendi makineye atar yıkar Allahtan agjkk Çamaşır sepeti vs ayrı banyoda çıkarır duşunu alır ki her şeyi mentollü banyoyuda bir güzel yıkar çıkar. Ona rağmen burnum aşırı hassas saçında falan nadirde olsa geliyor o koku oda hassas olduğum için dahada ayrı dikkat eder çiftlikte duş alır bırde gelir evde alır ama ben öğürmeyi ilk gittiğimde yaşadım adhjk hele tohumlama ve doğurtmada ohoo bayılcaktım onları diyemiyorum afhjk ama köy konusunda daha ağır insanlar kokar dedem bize geldiğinde hamama giderlerdi torun vs geldiğinde aynı koku olurdu

Konu sahibesinin anlatımı hoş karşılanmamış lakin köyde tarla veya hayvanlarla uğraşanların üzerine mutlaka koku siner, şimdilerde genelde kimyasal gübre kullanılsa da hayvan dışkısından şerbetleme yapılır tarlalara, o da üstünüze siner, bazıları sabahın kör karanlığından akşamın zifirine kadar çalıştığından eve dönerken bile takatleri kalmaz yıkanmaz, misafir gelen adam da yıkanmamış olabilir.
Bazı insanlarda kokulara hassas olabilir, ki rahmetlik dedem emekliliğinde boş kalmamak için kendine iş edinmişti, hayvan derilerini tabaklardı, hayvan derisi çok ağır kokar, dedem yardım istediğinde babam dahi dayanamazdı o kokuya, pis kokuyor derdi, deri başına ücret alırım deyip ben yardıma giderdim, işin içinde olunca kokuya alışıyorsunuz ve koku sizi rahatsız etmiyor ama başkası için ağır kokudur bu tip kokular.

Ben de eşimin kıyafetlerini defalarca üst üste yikadığımı bilirim,çıkarıyorum makineden kurutuyorum yine tereyağ,peynir gibi kokuyor pantolonlar.Ay Allah'ım ya.

50 beğenmedim 2 kızgın olmuş. Konu sahibi neden banlandi acaba?

Bencede normal insan dus alir her gun titizim filan demem hayatta ama dus derken vucudu yikasan 2 dk yeter. Cocuklar neyse ama buyukler icin rahatsiz edici
Ben her gün duş alamıyorum.
Saçlarım çok kurutsam bile genelde faranjit olurum. Vücudumu bile 2 dakika sabunlayıp çıkacak gücü kendimde bulamıyorum
yaz aylarında her gün almaya özen gösteriririm ama bu mevsimde benim için vucudumu bile 2 dakika ovalamak büyük mesele haline gelebiliyor.
Haftada 3 gün anca

Geldi mi günde 2 kez yıkananlar? Ben de spor yapan bir insanım. Hergun 2 kere duş alabilirim. Ama spor yapmadığım zaman kış aylarında 2-3 günde bir banyo yapıyorum.
Valla her gün yaz harici ben de yapamam.
Aksam 8 de evde oluyorum anca.
Yemek, kızım, eşim, çay muhabbeti derken anca yatmaya vakit kalıyor ajfnjahbaf

Ben de eşimin kıyafetlerini defalarca üst üste yikadığımı bilirim,çıkarıyorum makineden kurutuyorum yine tereyağ,peynir gibi kokuyor pantolonlar.Ay Allah'ım ya.
Defalarca yıkıyorsanız koku gidiyordur ama sizde koku hassasiyeti oluşmuştur, kıyafetler temiz de olsa burnunuza peynir kokusu geliyordur.
Annemin de koku hassasiyeti vardı, koku olmasa dahi kokuyor derdi, zamanla artık psikolojik mi yoksa cidden biz koku almadığımız halde o aldığı için mi bilmiyorum vücudu alerjik reaksiyon gösterip kabarmaya başlamıştı.

Evet aşırı hassasım bu konuda,özellikle yumurta kokusu beni mahvediyor.Evde kimsenin alamadığı kokuları ben alıyorum mesela.

Herkesin normali baska tabii. Haftada 2 kez sac yikamak normaldir.

Adamın hayvanları mı var? Yanlarına girip çıkınca o koku tenlerine siniyor köy yerinde, normal bu kadar fevri olmayın, ne kadar temiz olsalarda siner, bu kaçınılmaz bir şey.

Adama da kalbim acıdı ya, arkasından böyle söyleyen forumlara girip konu açan bir ev sahibi. Sizin gibi akraba, eş, dost Rabbim uzak tutsun

Evet cidden ağırdı Mune Hanım. Öyle ki migrenim tetikleniyordu. Benim için oldukça zorlu bir tecrübeydi valla.
Her gün kokluyordum bir de, düşünün. Kk'nın titiz hatunları, burnum düşmüştü ayol.

Teşekkür ederim. Gerçekten merak ettiğim için sormuştum. Çünkü bazen ilk gelen yorumlar ne minvaldeyse sonrakiler de o doğrultuda oluyor. Şahsen ben bunu sevmiyorum. Fikir çeşitliliği ve farklı yönlerden bakmak daha güzel geliyor. Ben konu sahibiyle daha çok empati kurdum diye benim de kişiliğime laf edilmiş mesela. Belki koku hassasiyetim çok olduğundan olayı daha farklı yorumladım.

Yani insanın üzerine sinen kokular olabilir iş vs nedeniyle. Ama adamın gelmeden önce bunun için duş alıp almadığı veya biraz da olsa özen gösterip göstermediği anlaşılır. Konudaki amca muhtemelen direkt gelmiş sallamadan, o yüzden konu sahibesi bu derece kızmış gibi hissettim.

Benzer durumu ben de tam buluşmadan önce bir ton soğan yiyip dişlerini fırçalamaya zahmet etmeyen bir arkadaşımla yaşadım. 3 gün falan arabam soğan koktu. Bence azıcık da olsa özenmiş olsaydı bu kadar delirmezdi konu sahibesi.

Vallahi üslup herşeydir.Bir insana "sen bu konudan ne anlarsın mal" da diyebilirsiniz " sizi bu konu hakkında yorum yapacak yeterli bilgi düzeyinde görmüyorum lütfen fikirlerinizi kendinize saklayın" da diyebilirsiniz ..Üslup budur.Adam kadını hem aldatmış hem şiddet göstermiş ise genelde boşanması en mantıklısıdir.Hic kimse mutlu evliliği ile ilgili konu açmıyor konular bu yönde olunca cvp boşan oluyor.Gelelim adamın yemediği halt kalmayıp ısrarla yapılan çocuk konusuna,ne dememizi beklersiniz bu gelişimini tamamlamamis bazı insansı varliklara bir çocuk dahi fazlayken 3 çocuk yapılması alkışlanmali mi

Kimyasal kirlilik konusunda çok haklısınız. Dünyayı titiz ev hanımları kirletiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…