Elbette bu belirttiğiniz gibi bir iş ortamında çalışan birisi için evet günlük duş çok muhim.
Baştan belirtmiş olsaydınız bu şekilde sizinle hemfikirdim.
Ama normal insanların her gün duş alması gereklidir ibaresi olunca bu şekilde anlaşıldı.
Kuzum duşta olsa kokar galiba bunu burada en iyi bilenlerdenimdir. Benim dedemin evinin altı ahırdı hayvanları vardı evin çevreside tarlalarıyla çevriliydi. Yıkansada o koku artık derisine sinerdi. Saman kokusu tezek kokusu yıkansada kıyafetler dahi yıkansa kokar. Artık o kokuyada duyarsızlaşma oluyor temızlenselerde o kokuyu alamazlar. Eşimde çiftlikte veteriner bak çiftliğe gittim arabadan indim ağzımda ıkı kat maske ellerimi kapadım nefesimi tuttum ofisine geçene kadar ama yok nerdeyse o kokudan kusucaktım midem ağzıma geldi. Ama onlar artık duyarsızlaşmış bende ikinci üçüncü gidişimde alıştım. Adam her türlü kendine bakıyor. Gelir gelmez iş kıyafetlerini çıkarır ayrı yeri vardır. Duşunu alır ama bazen öperden ensesi ve saçları hafifte olsa kokuyor. O kadar şey kullanmasına rağmen siniyor. Ki eşim aşırı titiz ama arada illaki alıyorum o kokuyu zaten burnum aşırı hassas direk etkiliyor.iş kıyafetleri vardır onların.hatta taa ahırda ya da evin girişinde holde değişirler.ayrıca aniden hastalanıp gelse koksa misafirde suç yok acil durumdur derdim.ama bilerek davetli yatıya gelmiş.hiç mi yoktu dolabında temiz pak bir kıyafet ya da evinde 2 kova su yıkanacak?
Ayar vere vere geziyorsun konulardaBu siteye kayıt olmadan önce belli başlı cümleleri mi ezberletiyorlar? Hep aynı kalıpta cümleler okuyorum ve cidden merak ettiğim için soruyorum. Örneğin: -Üslup her şeydir. -Allah X’in de hayırlısını versin. -Boşan -Peki neden bu adamı baba yaptınız? Gibi. Bu yorumlara lafım yok da cümleler hep aynı kalıpla kuruluyor o ilgimi çekti
sana peki uye olurken “her konuda kendi fikrimi beyan etmeden once benden once fikir beyan edenlere sallayacagim” diye bir sey mi imzalattilar?Bu siteye kayıt olmadan önce belli başlı cümleleri mi ezberletiyorlar? Hep aynı kalıpta cümleler okuyorum ve cidden merak ettiğim için soruyorum. Örneğin: -Üslup her şeydir. -Allah X’in de hayırlısını versin. -Boşan -Peki neden bu adamı baba yaptınız? Gibi. Bu yorumlara lafım yok da cümleler hep aynı kalıpla kuruluyor o ilgimi çekti
İşte Elektra Hanımcığım, bakın ancak sarılınca alıyormuşsunuz. Buram buram kokmuyor demektir bu da.Kuzum duşta olsa kokar galiba bunu burada en iyi bilenlerdenimdir. Benim dedemin evinin altı ahırdı hayvanları vardı evin çevreside tarlalarıyla çevriliydi. Yıkansada o koku artık derisine sinerdi. Saman kokusu tezek kokusu yıkansada kıyafetler dahi yıkansa kokar. Artık o kokuyada duyarsızlaşma oluyor temızlenselerde o kokuyu alamazlar. Eşimde çiftlikte veteriner bak çiftliğe gittim arabadan indim ağzımda ıkı kat maske ellerimi kapadım nefesimi tuttum ofisine geçene kadar ama yok nerdeyse o kokudan kusucaktım midem ağzıma geldi. Ama onlar artık duyarsızlaşmış bende ikinci üçüncü gidişimde alıştım. Adam her türlü kendine bakıyor. Gelir gelmez iş kıyafetlerini çıkarır ayrı yeri vardır. Duşunu alır ama bazen öperden ensesi ve saçları hafifte olsa kokuyor. O kadar şey kullanmasına rağmen siniyor. Ki eşim aşırı titiz ama arada illaki alıyorum o kokuyu zaten burnum aşırı hassas direk etkiliyor.
Ben buna katılmıyorum. Bu tarz cümleler kuruluyor çünkü insanlar da bu cümleleri hak edecek şeyler yapıyorlar.Bu siteye kayıt olmadan önce belli başlı cümleleri mi ezberletiyorlar? Hep aynı kalıpta cümleler okuyorum ve cidden merak ettiğim için soruyorum. Örneğin: -Üslup her şeydir. -Allah X’in de hayırlısını versin. -Boşan -Peki neden bu adamı baba yaptınız? Gibi. Bu yorumlara lafım yok da cümleler hep aynı kalıpla kuruluyor o ilgimi çekti
Ama eşim gidip tarla tapanla uğraşmıyor ve ya çiftliklerle ahırlar bir değil. Çiftliklerde hayvanların kaldığı alanların dört bir yanı kapalı değil bilmem kaç bin dönümlük alan yani. Hayvanların dışkıları bile yer otomatik mekanizmayla kayarak gidiyor saatlerce durmuyor ahırda bunlar mümkün değil. Arada baya fark var kısacasıİşte Elektra Hanımcığım, bakın ancak sarılınca alıyormuşsunuz. Buram buram kokmuyor demektir bu da.
Misafirliğe giderken ya da toplum içine karışırken kıyafet değişilip duş alınsa kafi olacak demek ki. Sonuçta gidip herkes herkesin ensesini koklamıyor. Yani ne bileyim koltuğa koku sinecek kadar kokmaz ya.
Benim de burnum çok keskindir. Ve bu çoğu zaman cehennem gibi bir şey.
Valla bilemedim ya, ben de köyde çalışıyordum. Bana da siniyordu, ama kıyafet değişip yıkanınca kokmuyordum.Ama eşim gidip tarla tapanla uğraşmıyor ve ya çiftliklerle ahırlar bir değil. Çiftliklerde hayvanların kaldığı alanların dört bir yanı kapalı değil bilmem kaç bin dönümlük alan yani. Hayvanların dışkıları bile yer otomatik mekanizmayla kayarak gidiyor saatlerce durmuyor ahırda bunlar mümkün değil. Arada baya fark var kısacası
Ay o nevresim benim kayınpederiminkidir bencegeçen bi nevresim gördüm yarabbi kusacaktım insan onun içinde nasıl uyur aklım almadı. bazı insanlar cidden pis yapacak bir şey yok. nevresimin sahibinin el ve diş yıkama alışkanlığı da yok zaten. ama akraba napıcaksın
hahahah demek ki ve kv lerin hepsi aynıAy o nevresim benim kayınpederiminkidir benceayda 1 gidiyoruz odada bebeğimi uyutuyorum yemin ederim heralde 6 aydır falan aynı nevresim aynı kokuyla duruyor Yanımda çarşaf götürüyorum üstüne seriyorum öyle yatırıyorum, son gittiğimde gördü serdiğimi, kızım ben zaten o odada hiç yatmıyorum nevresimler temizdir dedi . Ben de baba ben evde de bişey seriyorum çocuk alerjikya deterjan falan dokunmasın diye dedim Ne diyim adama" ğokhuyo bu baba" mı diyim, diyemedim tabi. Eşim de farketti huylandığımı babasına baba bir temizlikçi ayarlayalım da şu camları falan bir silsin diye içerde konuştuğunu duydum. Valla pis insanlar bence pis olduklarını farketmiyolar. K.pederin evinde çay bile içemiyorum, bazen içiyomuş gibi yapıyorum zor bela bir yudum alıyorum, sonra soğudu unuttum diye kalkıp döküyorum. Çok da iyi bi insan ama gerçekten aşırı pis, parası da var aslında ama temizlikçi de almıyor ilginç gerçekten. Ama kendisi temiz mesela hep parfüm kokar saçı başı kıyafeti temizdir. Ben de öyle aşırı titiz biri değilimdir ama o evde hiçbiyerde huylanmadığım kadar huylanıyorum 3 gün kaşınıyorum akabinde
Kv değil kız kp. Bizimkiler ayrıhahahah demek ki ve kv lerin hepsi aynı
Benim kuzenimin eşi de veteriner,gün içerisinde civar çiftlikleri geziyorlar.Abla kıyafetlerini yıkarken oğürüyorum falan diyor hep.Ama eşim gidip tarla tapanla uğraşmıyor ve ya çiftliklerle ahırlar bir değil. Çiftliklerde hayvanların kaldığı alanların dört bir yanı kapalı değil bilmem kaç bin dönümlük alan yani. Hayvanların dışkıları bile yer otomatik mekanizmayla kayarak gidiyor saatlerce durmuyor ahırda bunlar mümkün değil. Arada baya fark var kısacası
haklı olabilirsin.ben köye gitmeyeli bir 20 yıl olmuştur en az.kızımın yanında oturan kız köyde oturuyor ordan gelip gidiyor ama onda koku yok.çocuk olduğundan hayvan vs işleri yapmadığından olabilir.zaten eve kim yatılı gelirse gelsin gider gitmez her şeyi yıkıyoruz ki ister temiz olsun ister pis.Kuzum duşta olsa kokar galiba bunu burada en iyi bilenlerdenimdir. Benim dedemin evinin altı ahırdı hayvanları vardı evin çevreside tarlalarıyla çevriliydi. Yıkansada o koku artık derisine sinerdi. Saman kokusu tezek kokusu yıkansada kıyafetler dahi yıkansa kokar. Artık o kokuyada duyarsızlaşma oluyor temızlenselerde o kokuyu alamazlar. Eşimde çiftlikte veteriner bak çiftliğe gittim arabadan indim ağzımda ıkı kat maske ellerimi kapadım nefesimi tuttum ofisine geçene kadar ama yok nerdeyse o kokudan kusucaktım midem ağzıma geldi. Ama onlar artık duyarsızlaşmış bende ikinci üçüncü gidişimde alıştım. Adam her türlü kendine bakıyor. Gelir gelmez iş kıyafetlerini çıkarır ayrı yeri vardır. Duşunu alır ama bazen öperden ensesi ve saçları hafifte olsa kokuyor. O kadar şey kullanmasına rağmen siniyor. Ki eşim aşırı titiz ama arada illaki alıyorum o kokuyu zaten burnum aşırı hassas direk etkiliyor.
Ya olur mu hayır zinhar kokmazlar! Düzgün yıkanırlarsa kokmazlar. Kokanlar pis olduğu için kokuyor.Kuzum duşta olsa kokar galiba bunu burada en iyi bilenlerdenimdir. Benim dedemin evinin altı ahırdı hayvanları vardı evin çevreside tarlalarıyla çevriliydi. Yıkansada o koku artık derisine sinerdi. Saman kokusu tezek kokusu yıkansada kıyafetler dahi yıkansa kokar. Artık o kokuyada duyarsızlaşma oluyor temızlenselerde o kokuyu alamazlar. Eşimde çiftlikte veteriner bak çiftliğe gittim arabadan indim ağzımda ıkı kat maske ellerimi kapadım nefesimi tuttum ofisine geçene kadar ama yok nerdeyse o kokudan kusucaktım midem ağzıma geldi. Ama onlar artık duyarsızlaşmış bende ikinci üçüncü gidişimde alıştım. Adam her türlü kendine bakıyor. Gelir gelmez iş kıyafetlerini çıkarır ayrı yeri vardır. Duşunu alır ama bazen öperden ensesi ve saçları hafifte olsa kokuyor. O kadar şey kullanmasına rağmen siniyor. Ki eşim aşırı titiz ama arada illaki alıyorum o kokuyu zaten burnum aşırı hassas direk etkiliyor.
Bazen eşim köylere giderken gel beraber gidelim derdi,bazılarının evlerine misafir oluyorduk.Çogunluğunun evlerinin yanında ahırları oluyor.Evet bahçeden girer girmez o ahır kokusu kaplıyor ortalığı,ama o kadar temiz insanlar ki evleri mis gibiydi.İster istemez siniyor koku.Konu gereksiz uzadı,tekrar diyorum üslup çok önemli.Keşke güzel bir şekilde sorup fikrimizi isteseydi konu sahibi.haklı olabilirsin.ben köye gitmeyeli bir 20 yıl olmuştur en az.kızımın yanında oturan kız köyde oturuyor ordan gelip gidiyor ama onda koku yok.çocuk olduğundan hayvan vs işleri yapmadığından olabilir.zaten eve kim yatılı gelirse gelsin gider gitmez her şeyi yıkıyoruz ki ister temiz olsun ister pis.
Nasreddin hoca hesabı sen de haklısın demek istiyorum bu konuda ki herkeseBazen eşim köylere giderken gel beraber gidelim derdi,bazılarının evlerine misafir oluyorduk.Çogunluğunun evlerinin yanında ahırları oluyor.Evet bahçeden girer girmez o ahır kokusu kaplıyor ortalığı,ama o kadar temiz insanlar ki evleri mis gibiydi.İster istemez siniyor koku.Konu gereksiz uzadı,tekrar diyorum üslup çok önemli.Keşke güzel bir şekilde sorup fikrimizi isteseydi konu sahibi.
size değilde misafirinize gerçekten üzüldümEve gelir gelmez bi koku sardi ve bu kişi akraba. Ne kokusu çıkaramadım. 1 gece yattilarda. Sonra onlar gidince temizlik yaparken adamın oturduğu yere bile o kokunun sindigini fark ettim. Yorgan bile kokmuş. Zaten titiz bi insanım. Sinirlendim çok. Sanki hayvanvs kokusu gibi. Zatrn çiftçi adam. Cocuk bile yorgan tarla gibi kokuyor dedi. Ama tarla kokusu bu denli kötü olmaz. Bu bildiğin ahir kokusu gibi bi sey. Koltuğu sabunlu bez ile sildim. Sizce kokusu cikarmi? Yorganıda yikayacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?