- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
cocugunuzun yorumu cok iyi yaa koptumEve gelir gelmez bi koku sardi ve bu kişi akraba. Ne kokusu çıkaramadım. 1 gece yattilarda. Sonra onlar gidince temizlik yaparken adamın oturduğu yere bile o kokunun sindigini fark ettim. Yorgan bile kokmuş. Zaten titiz bi insanım. Sinirlendim çok. Sanki hayvanvs kokusu gibi. Zatrn çiftçi adam. Cocuk bile yorgan tarla gibi kokuyor dedi. Ama tarla kokusu bu denli kötü olmaz. Bu bildiğin ahir kokusu gibi bi sey. Koltuğu sabunlu bez ile sildim. Sizce kokusu cikarmi? Yorganıda yikayacagim.
ay bir de temizlik imandan gelir derler. siz de kokuyorsunuz herhaldeYüzüne belli etmemişsin ama gıyabında konuşuyosun. Bu da nefsindeki kirlerin pis kokusu.
Mutlaka çıkar. Şimdi sizi koku rahatsız ettiği için ne kadar silsenizde o koku ordan gitmemiş gibi gelecek. Sizi çok iyi anlıyorum. Benim burnum da kokulara karşı hassas. Benzer bir durum yaşadım. Başka bir kültürden misafirim geldi. Ve o kültüre göre güzel saydıkları bir kokusu vardı. Ama bize göre kaldıramayacağımız kadar ağır bir kokuydu. İnanın günlerce o kokuyu burnumda hissettim. Sanki hiç koltuktan çıkaramamış gibiydim. Evet sevdiğim bir komşum. Ancak davetin sonu bana eziyet olduğu için bir daha çağıramıyorum kadını. Yüz yüze gelmemeye çalışıyorum. O yüzden naçizane fikrim siz güzelce temizliğinizi yapın. Sonra belli bir müddet sevdiğiniz bir parfümü kullanın.Eve gelir gelmez bi koku sardi ve bu kişi akraba. Ne kokusu çıkaramadım. 1 gece yattilarda. Sonra onlar gidince temizlik yaparken adamın oturduğu yere bile o kokunun sindigini fark ettim. Yorgan bile kokmuş. Zaten titiz bi insanım. Sinirlendim çok. Sanki hayvanvs kokusu gibi. Zatrn çiftçi adam. Cocuk bile yorgan tarla gibi kokuyor dedi. Ama tarla kokusu bu denli kötü olmaz. Bu bildiğin ahir kokusu gibi bi sey. Koltuğu sabunlu bez ile sildim. Sizce kokusu cikarmi? Yorganıda yikayacagim.
ay gercekten sanki kadın butun ciftcilerin allah belasını vermis gibi salakca yorumlar yapılmıs cok komik. ne yapsın kadın ne desin yani. adamın yuzune soylememis bir sey yapmamıs. yok senin kalbin kirli, nefsinin kötü kokusu o falanne kokusu olduğunu çıkaramadım değdiği herşey kokmuş nasıl çıkarabilirim bu kokuyu çiftçi adam demiş , ne demiş başka ? çiftçilikle uğraşıyor onunla ilgili sanırım bilen arkadaşlar aydınlatsın bu konu nasıl çıkar demektir bu adam çiftçi dediği için mi ayaklandınız çiftçi demeseydı tesisatçı deseydi çok kötü kokmuş herşey deseydi ne değişirdi
kayınvalidem tuvaletden sonra el yıkamıyor herşey kokmuş leş gibi deseydi ne olurdu ? kadın herşey kokmuş ,işi gereği kokulu işle uğraşıyor ondan sanırım çıkaramadım ne kokusu tam anlayamadım ama nasıl çıkar demiş
Ay kusura bakmayın ama yazmadan geçemeyeceğim. Sizde konu sahibine çıkışan herkese hımmm demek sende kokuyorsun demişsinizay gercekten sanki kadın butun ciftcilerin allah belasını vermis gibi salak salak yorumlar yapıp duyar kasmıslar, cok komik. ne yapsın kadın ne desin yani. adamın yuzune soylememis bir sey yapmamıs. yok senin kalbin kirli, nefsinin kötü kokusu o falanasırı komik
ben senin genel olarak okudugu seyi anlayan bir uye oldugunu zannediyordumay gercekten sanki kadın butun ciftcilerin allah belasını vermis gibi salak salak yorumlar yapıp duyar kasmıslar, cok komik. ne yapsın kadın ne desin yani. adamın yuzune soylememis bir sey yapmamıs. yok senin kalbin kirli, nefsinin kötü kokusu o falanasırı komik
hahahaahahahah ay evetAy kusura bakmayın ama yazmadan geçemeyeceğim. Sizde konu sahibine çıkışan herkese hımmm demek sende kokuyorsun demişsinizBuda komik geldi
Size mi soracak millet ne yorum yapacağını. Salak deme hakkını nerden buluyorsunuz. Bu da yeni moda oldu sanırımay gercekten sanki kadın butun ciftcilerin allah belasını vermis gibi salak salak yorumlar yapıp duyar kasmıslar, cok komik. ne yapsın kadın ne desin yani. adamın yuzune soylememis bir sey yapmamıs. yok senin kalbin kirli, nefsinin kötü kokusu o falanasırı komik
Yorumu düzenlemiş aklınca.ben senin genel olarak okudugu seyi anlayan bir uye oldugunu zannediyordumsalak demen ozellikle o kadar kotu ki.
Yorumu düzenlemiş aklınca.
evet salak salak yerine salakca yazdım. hala yazdıgım sey orada duruyor, doğru, millet ne yorum yapacagını bana sormucak, ben de ne yorum yapacagımı size sormucamYorumu düzenlemiş aklınca.
Kimseye hakaret etmeye hakkınız yok. Kendinize gelinevet salak salak yerine salakca yazdım. hala yazdıgım sey orada duruyor, doğru, millet ne yorum yapacagını bana sormucak, ben de ne yorum yapacagımı size sormucam
biraz sasirdim ve bence yaptigin sey cok ayip. burasi bir forum herkes istedigi sekilde gorusunu yazabilir. yillardir buradasin, insanlara salak veya yazdiklarina salakca dememen gerektigini biliyorsundur. lutfen yuz yuze insanlara soylemeyecegin seyleri burada klavye var diye yazma.evet salak salak yerine salakca yazdım. hala yazdıgım sey orada duruyor, doğru, millet ne yorum yapacagını bana sormucak, ben de ne yorum yapacagımı size sormucam
kötü gorunsun istemezdim ama eve gelen misafir gittikten sonra burada kokuyor ne yapmam lazım diye konu acan birine "senin nefsinin kötü kokusu o" "kalbindeki kirleri temizle" gibi yorumlar bence cok salakca yani. nazikce soyleyemedim kusura bakmayın ama öyle. bu arada bunun okudugumu anlamamla bir alakası oldugunu dusunmuyorum, bence konu sahibine sanki kadın ciftcilerin hepsı kokuyor lanet olsun pis insanlar demis gibi yorumlar yapanlar okudugunu hic ama hic anlamayan insanlar.ben senin genel olarak okudugu seyi anlayan bir uye oldugunu zannediyordumsalak demen ozellikle o kadar kotu ki.
Salak salak ifadesini silip salakça yazmanız çok değişiklik katmış gerçekten. İyiki düzenlemişsiniz.ay gercekten sanki kadın butun ciftcilerin allah belasını vermis gibi salakca yorumlar yapılmıs cok komik. ne yapsın kadın ne desin yani. adamın yuzune soylememis bir sey yapmamıs. yok senin kalbin kirli, nefsinin kötü kokusu o falanasırı komik
İnsanlara salak demeden önce bunu düşünmeniz daha iyi olurdu. Tek tek alıntı yapıp sen de pis kokuyorsun sen de pis kokuyorsun diyerek çocukça tepki verdiniz. Hmm sen de çiftçisin diyen vardı bir de. Ne alakası var?evet salak salak yerine salakca yazdım. hala yazdıgım sey orada duruyor, doğru, millet ne yorum yapacagını bana sormucak, ben de ne yorum yapacagımı size sormucam
Bu konuya başka birşey yazmama kararı almıştım ama yorumlarınız hiçte masum değil,tekrar bir gözden geçirin isterseniz.Evet evet hepimiz kokuşuk,iğrenç insanlarız.Siz de misler gibi kokuyorsunuz.Tatmin oldunuz mu?ay bir de temizlik imandan gelir derler. siz de kokuyorsunuz herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?