Misafirin pis kokusu. Heryeri yikayasim geliyor

cocugunuzun yorumu cok iyi yaa koptum

Mutlaka çıkar. Şimdi sizi koku rahatsız ettiği için ne kadar silsenizde o koku ordan gitmemiş gibi gelecek. Sizi çok iyi anlıyorum. Benim burnum da kokulara karşı hassas. Benzer bir durum yaşadım. Başka bir kültürden misafirim geldi. Ve o kültüre göre güzel saydıkları bir kokusu vardı. Ama bize göre kaldıramayacağımız kadar ağır bir kokuydu. İnanın günlerce o kokuyu burnumda hissettim. Sanki hiç koltuktan çıkaramamış gibiydim. Evet sevdiğim bir komşum. Ancak davetin sonu bana eziyet olduğu için bir daha çağıramıyorum kadını. Yüz yüze gelmemeye çalışıyorum. O yüzden naçizane fikrim siz güzelce temizliğinizi yapın. Sonra belli bir müddet sevdiğiniz bir parfümü kullanın.

ay gercekten sanki kadın butun ciftcilerin allah belasını vermis gibi salakca yorumlar yapılmıs cok komik. ne yapsın kadın ne desin yani. adamın yuzune soylememis bir sey yapmamıs. yok senin kalbin kirli, nefsinin kötü kokusu o falan asırı komik

Son düzenleme:
Ay kusura bakmayın ama yazmadan geçemeyeceğim. Sizde konu sahibine çıkışan herkese hımmm demek sende kokuyorsun demişsiniz Buda komik geldi

ben senin genel olarak okudugu seyi anlayan bir uye oldugunu zannediyordum salak demen ozellikle o kadar kotu ki.

Bazı insanlar kokar arkadaslar, her zaman bu isi temizlikle bağdaştırılmasını doğru bulmuyorum. Bende aynı şekilde çabuk kokabilen bir insanım o yüzden sürekli duş alıyorum ve işe yarayacağını düşündüğüm her şeyi kullanıyorum. Bunu uzun süre düsünmüstüm acaba ben temiz olduğumu sanarken pis miyim de kokumu alıyorum diye hahhawsxd

Sonra bu sene odamdaki kızı fark ettim, kendisi aşırı temiz bi insan her gün dus alır sürekli parfüm, deodorant ne varsa düzenli kullanır falan ama tuhaf bi sekilde kendisinin teninin cok agır bir kokusu var. Yani o güne kadar hep kendime takıntılıydım ama oda arkadaşımı tanıdıktan sonra ben aslında kokmuyormusum ikna oldum. Dedigim gibi oda arkadasım bazen kokuyor ama acıkcası umurumda değil cünkü kendisinin kişisel temizliğinin eksikliğinden kaynaklı bir durum olmadığına eminim.

Kısacası insanlar kokabilir, kokma sebepleri degisiklik gösterebilir ama kokabilirler. Ya ben bir saat metrobüs yolculuğundan sonra yemin ederim üstüme basıma koku siniyomus gibi hissediyorum hemen dus alıyorum insanlar calısıyorsa aynı sekilde üzerlerine koku sinmistir, hayvan falan demissiniz üslubunuz cok cirkin. Hijyen eksikliğinden kaynaklı kokudan ben de rahatsız olurum ama onun dısında bazı seyleri cok abartmamak lazım. Adam sanki ahırı evinize getirdi, hirosima bombası falan attı, cocugunuz kokudan bayıldı da acilden yazıyormuşsunuz gibi tavırlarınız ilginc.

Ayrıca adam da gitmis yani dert kalmamıs ortada ama konu sahibi utanmasa gelin yorganı bi de siz koklayın diyecek adpfkwpfl

Size mi soracak millet ne yorum yapacağını. Salak deme hakkını nerden buluyorsunuz. Bu da yeni moda oldu sanırım

Eğer çiftçi diye belirtmeseydi, sadece tarla gibi kokuyor dese manasız gelirdi, ahır gibi kokuyor dese mecaz kullanıyor sanardım ben. Rahatsız olamaz mı kokudan kim evinde ağır ve kötü koku ister bunun kötü kalpli olmakla alakası ne. Üslubunun ne olduğundan emin olup niyetini nasıl anlayabiliyorsunuz burası sadece yazarak kendimizi ancak asgari boyutta ifade edebildiğimiz bir platform sonuçta.

evet salak salak yerine salakca yazdım. hala yazdıgım sey orada duruyor, doğru, millet ne yorum yapacagını bana sormucak, ben de ne yorum yapacagımı size sormucam
Kimseye hakaret etmeye hakkınız yok. Kendinize gelin Mune

evet salak salak yerine salakca yazdım. hala yazdıgım sey orada duruyor, doğru, millet ne yorum yapacagını bana sormucak, ben de ne yorum yapacagımı size sormucam
biraz sasirdim ve bence yaptigin sey cok ayip. burasi bir forum herkes istedigi sekilde gorusunu yazabilir. yillardir buradasin, insanlara salak veya yazdiklarina salakca dememen gerektigini biliyorsundur. lutfen yuz yuze insanlara soylemeyecegin seyleri burada klavye var diye yazma.

her konuda farkli fikirler oluyor, seni bu konuda bu kadar yukselten ne anlamadim. koltuk silindi gecti bile.

ben senin genel olarak okudugu seyi anlayan bir uye oldugunu zannediyordum salak demen ozellikle o kadar kotu ki.
kötü gorunsun istemezdim ama eve gelen misafir gittikten sonra burada kokuyor ne yapmam lazım diye konu acan birine "senin nefsinin kötü kokusu o" "kalbindeki kirleri temizle" gibi yorumlar bence cok salakca yani. nazikce soyleyemedim kusura bakmayın ama öyle. bu arada bunun okudugumu anlamamla bir alakası oldugunu dusunmuyorum, bence konu sahibine sanki kadın ciftcilerin hepsı kokuyor lanet olsun pis insanlar demis gibi yorumlar yapanlar okudugunu hic ama hic anlamayan insanlar.

Salak salak ifadesini silip salakça yazmanız çok değişiklik katmış gerçekten. İyiki düzenlemişsiniz.
Herkes sizinle ayni yorumu yapmak zorunda mı. İnsanlara hakaret etme hakkını size kim veriyor?

İnsanlara salak demeden önce bunu düşünmeniz daha iyi olurdu. Tek tek alıntı yapıp sen de pis kokuyorsun sen de pis kokuyorsun diyerek çocukça tepki verdiniz. Hmm sen de çiftçisin diyen vardı bir de. Ne alakası var?

ay bir de temizlik imandan gelir derler. siz de kokuyorsunuz herhalde
Bu konuya başka birşey yazmama kararı almıştım ama yorumlarınız hiçte masum değil,tekrar bir gözden geçirin isterseniz.Evet evet hepimiz kokuşuk,iğrenç insanlarız.Siz de misler gibi kokuyorsunuz.Tatmin oldunuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…