yorganı vs yıkarsan çıkar koku .Eve gelir gelmez bi koku sardi ve bu kişi akraba. Ne kokusu çıkaramadım. 1 gece yattilarda. Sonra onlar gidince temizlik yaparken adamın oturduğu yere bile o kokunun sindigini fark ettim. Yorgan bile kokmuş. Zaten titiz bi insanım. Sinirlendim çok. Sanki hayvanvs kokusu gibi. Zatrn çiftçi adam. Cocuk bile yorgan tarla gibi kokuyor dedi. Ama tarla kokusu bu denli kötü olmaz. Bu bildiğin ahir kokusu gibi bi sey. Koltuğu sabunlu bez ile sildim. Sizce kokusu cikarmi? Yorganıda yikayacagim.
Teklif edilmemeli demiyorum ben, teklif edebilirsin ama adam girmezdi duşa, konu sahibinin sorunu çözülmezdi yani diyorum.bu adamin nereden geldigini bilmiyoruz ki. belki de uzaktan geldi. yakin arkadas vs ile ilgili bir sey demiyorum bence gorgu bakimindan teklif edilmeli eve yatili gelen misafire.
of bu konuda da herkese laf yetistiriyor gibi oldum ama konu sahibi canimi cok siktiBir şey soracağım
Kk daki konuların yüzde 90ı birinin dedikodusu değil mi?
Kv, elti, eş, eski eş, görümce, sevgili, anne, baba, kardeş, arkadaşlar vs..
Adamın arkasından sövmedıgınız kaldıO zaman utandirmis olmazmiyim asıl? Asla onu deyip te mahcup edemezdim. Teşekkür ederim
Zavallı. Benim kalbim yeterince temiz. Misafirimin yüzüne bi sey belli etmemişim. İnsanlarda temizlik bilsin. Demekki sizde aynısınız
Ay ne bilim... işe gelmeyen konularda hep dedikodu yapmayın deniyorof bu konuda da herkese laf yetistiriyor gibi oldum ama konu sahibi canimi cok sikti
dedigin dogru ama genelde bir sorun oluyor,yani “kayinvalidem bana boyle yapti tavrim ne olsun, bu durumdan kurtulmak icin ne yapayim” vs gibi. burda adam evden gitmis, konu sahibi koltugu silmis, yorgani da yikayacakmis. so what artik yani yok hayvan gibi kokuyor yok tarla gibi kokuyor vs gereksiz geldi. hani adam haftaya yine gelecek ne yapsam falan dese bir nebze ama bu konunun acilma amacini ben de anlayamadim.
Pisliğe karınca gelse benim evde olurdu dermişimYok ki zaten,herkesin başına gelebilecek bir durum bu.Özellikle bahçeli evlerde daha çok oluyor.
kokamazmı illaki abartımı sanıyosunuz bizim eve tüp değiştirmeye gelen adamın ayak kokusu nerdeyse bir gün gitmedi leş gibi koktuÖnce bi kalbindeki kiri temizle
Adam ciftciymis ne koksun gül mü koksun?Tezek de kokar,hayvan da kokar.Eve gelir gelmez bi koku sardi ve bu kişi akraba. Ne kokusu çıkaramadım. 1 gece yattilarda. Sonra onlar gidince temizlik yaparken adamın oturduğu yere bile o kokunun sindigini fark ettim. Yorgan bile kokmuş. Zaten titiz bi insanım. Sinirlendim çok. Sanki hayvanvs kokusu gibi. Zatrn çiftçi adam. Cocuk bile yorgan tarla gibi kokuyor dedi. Ama tarla kokusu bu denli kötü olmaz. Bu bildiğin ahir kokusu gibi bi sey. Koltuğu sabunlu bez ile sildim. Sizce kokusu cikarmi? Yorganıda yikayacagim.
Valla ben gittiğim yerde teklif edilmezse direkt soruyorum bir duş alabilir miyim, yolun kiri tozu üstümde kalmasın diye. Niye %99 kabul etmeyecekmiş? Normal insanlar yoldan gelince duş alır.Misafir eve girer girmez , sen bir duş al ben de yemek hazırlayayım deyince hangi misafir hemen tamam deyip duşa girer allah aşkına :) Yüzde 99 hayır diyecekti zaten adam.
Benim akrabalardan tanıdığım çiftçiler var koktuklarına hiç şahit olmadım her gün duş alırsan bir sorun olmaz. Kalp kötülüğüyle alakası yok yani. Kötü koku doğuştan gelen bir şey değil sonuçta.Adam ciftciymis ne koksun gül mü koksun?Tezek de kokar,hayvan da kokar.
Ay Galler piremsesiysen eve misafir alma ablacım,hadi aldın adamın dedikodusunu bari yapma surda.
O kalbini bi temizle önce.
Sanki adam gelip okuyacak. Evde kendi halimizdeyken konuştuğumuz gibi yazmış işte kadın.Kötü kokudan herkes rahatsız olur,benim takıntı boyutunda hatta ama üslup her şeydir. Buraya konuyu açma şekliniz o kadar itici, kırıcı ki.
Misafirim vardı böyle bir koku durumu var nasıl çıkarabilirim diye sakin insancıl bir dille sorabilirdiniz. Siz nerdeyse misafirin dokunduğu yerleri yakacakmış gibi çıldırmış bir üslupla yazmışsınız.
Ciftci amca ve roll on :)Ahahha efso duyarlar kasılmış yine. Kötü koku insanlara doğuştan verilen bir özellik mi? Öyle olmadığına göre konu sahibinin rahatsız olması normal kim olsa huylanır. Birinin evine yatılı gidecekseniz bir zahmet duşunuzu alın roll-on’unuzu sürün ve temiz kıyafetler giyin. O zaman ahırdan da gelseniz her yere kokunuz sinmez.
Ya arkadaşım sen alırsın ben çiftçi amcadan bahsediyorum almazdı diye off neyse ya bananeValla ben gittiğim yerde teklif edilmezse direkt soruyorum bir duş alabilir miyim, yolun kiri tozu üstümde kalmasın diye. Niye %99 kabul etmeyecekmiş? Normal insanlar yoldan gelince duş alır.
Ay ne alakaa ev halkına stres mi yaşatmış? Koltuğu silmesin o zaman kokulu kokulu otursunlar. Şoktayım yorumlara. Gelen misafir herkesin eşi dostu falan sanırım ne garip savunmalar.yıkamakla, evi havalandırmakla koku geçer ama yaşadığınız ve ev halkına yaşattığınız bu stres sizi yorar. annemde böyleydi. bunu kendinize yapmayın. bu kadar kasmayın.
misafir içinde üzüldüm arkasından demediğinizi bırakmamışsınız inşallah bir daha sizin eve gelmezler yazık
Kötü koku doğuştan gelen bir şey olabilir zaman zaman. Beslenmeyle, cilt yapısıyla falan alakalı şeyler. Hamama da soksan o koku çıkmaz üzerinden bazı insanların.Benim akrabalardan tanıdığım çiftçiler var koktuklarına hiç şahit olmadım her gün duş alırsan bir sorun olmaz. Kalp kötülüğüyle alakası yok yani. Kötü koku doğuştan gelen bir şey değil sonuçta.
Valla bilmiyorm sizin tanıdıgınız ciftciler nasıl?Organik tarım mı yapıyolar ne yapıyolar.Benim akrabalardan tanıdığım çiftçiler var koktuklarına hiç şahit olmadım her gün duş alırsan bir sorun olmaz. Kalp kötülüğüyle alakası yok yani. Kötü koku doğuştan gelen bir şey değil sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?