Misafirin pis kokusu. Heryeri yikayasim geliyor

yorganı vs yıkarsan çıkar koku .
alışkın olmadığınızdan kokuyu fazla hissetmiş olabilirsiniz.
eşim iş gereği ahırlara giriyor, doğum yaptırıyor . üstü başı saman, gübre, kan vs içinde gelir çoğu zaman. üzerine sinen koku da çıkmıyor . elleri ve kolları fena oluyor , kokuyor .
ama ekmek parasını o şekilde kazanıyor. bi şey diyemiyorum tabi

Ben titizlik hastasıyım. Her gün robot süpürgeye rağmen birkaç kez evi çeker, moplarım. Ama hiç sizin triplerinize girmedim. Üç günlük dünya havalandırırsın, yıkarsın geçer. Dünyanın binbir türlü hali var, yaşlınız hiç yok mu ben kaç defa halı koltuk yıkattım. Rahmetli babam kaçırırdı, annem de ara ara yapıyor. Yaşları ileri, muhtemelen bizim de başımıza gelecek şeyler. Çözüm var mı evet var, canları sağ olsun o halde. Kaldı ki adam evinizin orta yerinde tuvalet ihtiyacını gidermiş gibi davranmayın, çiftçiymiş ağır koku olur. Böyle laflar arkasından söylemek etik mi gerçekten?

bu adamin nereden geldigini bilmiyoruz ki. belki de uzaktan geldi. yakin arkadas vs ile ilgili bir sey demiyorum bence gorgu bakimindan teklif edilmeli eve yatili gelen misafire.
Teklif edilmemeli demiyorum ben, teklif edebilirsin ama adam girmezdi duşa, konu sahibinin sorunu çözülmezdi yani diyorum.

Bir şey soracağım
Kk daki konuların yüzde 90ı birinin dedikodusu değil mi?
Kv, elti, eş, eski eş, görümce, sevgili, anne, baba, kardeş, arkadaşlar vs..
of bu konuda da herkese laf yetistiriyor gibi oldum ama konu sahibi canimi cok sikti

dedigin dogru ama genelde bir sorun oluyor,yani “kayinvalidem bana boyle yapti tavrim ne olsun, bu durumdan kurtulmak icin ne yapayim” vs gibi. burda adam evden gitmis, konu sahibi koltugu silmis, yorgani da yikayacakmis. so what artik yani yok hayvan gibi kokuyor yok tarla gibi kokuyor vs gereksiz geldi. hani adam haftaya yine gelecek ne yapsam falan dese bir nebze ama bu konunun acilma amacini ben de anlayamadim.

Zavallı. Benim kalbim yeterince temiz. Misafirimin yüzüne bi sey belli etmemişim. İnsanlarda temizlik bilsin. Demekki sizde aynısınız
Yüzüne söylemeyip arkasından böyle düşünmek çok erdemli bi davranış zaten!! Dedigi gibi önce kalbindeki kiri temizlesen ama belliki senininki katran baglamış böyle insanları görmekten igreniyorum gerçekten üstü başı pis olanı yıkar paklarsın ama sizin gibilere bi çözüm yok baktıkça insanlığa olan umudum azalıyor.. Sizin gibi Bi tanıdıgım olsun istemezdim üzüldüm çevrenizde olan insanlara

Ay ne bilim... işe gelmeyen konularda hep dedikodu yapmayın deniyor
Kk nın alayı dedikodu yaw

Adam ciftciymis ne koksun gül mü koksun?Tezek de kokar,hayvan da kokar.
Ay Galler piremsesiysen eve misafir alma ablacım,hadi aldın adamın dedikodusunu bari yapma surda.
O kalbini bi temizle önce.

Ne kokusu olduğunun ne önemi var?
Rahatsızsanız silin geçin, misafir gidince temizlik yapmadan duramayan ilk insan siz değilsiniz.
Bu kadar rahatsızsanız misafir kabul etmeyin.
Bu arada çokça çiftçi ve hayvanı olan insan tanıyorum. Temiz insanlarsa asla kokmazlar.
Bu da çiftçi veya hayvanı olmasıyla alakalı değil.
Besici vs gibi çok hayvanı olanlarda bu sorun olabilir ama ne yapsınlar? İşleri bu. Emin olun temiz oluyorlar ama koku çıkmıyor bazen.

Ahahha efso duyarlar kasılmış yine. Kötü koku insanlara doğuştan verilen bir özellik mi? Öyle olmadığına göre konu sahibinin rahatsız olması normal kim olsa huylanır. Birinin evine yatılı gidecekseniz bir zahmet duşunuzu alın roll-on’unuzu sürün ve temiz kıyafetler giyin. O zaman ahırdan da gelseniz her yere kokunuz sinmez.

Misafir eve girer girmez , sen bir duş al ben de yemek hazırlayayım deyince hangi misafir hemen tamam deyip duşa girer allah aşkına :) Yüzde 99 hayır diyecekti zaten adam.
Valla ben gittiğim yerde teklif edilmezse direkt soruyorum bir duş alabilir miyim, yolun kiri tozu üstümde kalmasın diye. Niye %99 kabul etmeyecekmiş? Normal insanlar yoldan gelince duş alır.

Adam ciftciymis ne koksun gül mü koksun?Tezek de kokar,hayvan da kokar.
Ay Galler piremsesiysen eve misafir alma ablacım,hadi aldın adamın dedikodusunu bari yapma surda.
O kalbini bi temizle önce.
Benim akrabalardan tanıdığım çiftçiler var koktuklarına hiç şahit olmadım her gün duş alırsan bir sorun olmaz. Kalp kötülüğüyle alakası yok yani. Kötü koku doğuştan gelen bir şey değil sonuçta.

Sanki adam gelip okuyacak. Evde kendi halimizdeyken konuştuğumuz gibi yazmış işte kadın.

Ciftci amca ve roll on :)
Benim babam tamirci.45 senelik.
Asırı titizdir.Hersaabah dusunu alır tras kolonyasını sürer.
Pandemide bile evde trasını oldu otuırdu.:)
Ama üzerine sinen bi yag kokusu var.O arabaların yagı.
o koku cıkmıyor arkadas.
Mesleki deformasyon iste

Valla ben gittiğim yerde teklif edilmezse direkt soruyorum bir duş alabilir miyim, yolun kiri tozu üstümde kalmasın diye. Niye %99 kabul etmeyecekmiş? Normal insanlar yoldan gelince duş alır.
Ya arkadaşım sen alırsın ben çiftçi amcadan bahsediyorum almazdı diye off neyse ya banane

Ay ne alakaa ev halkına stres mi yaşatmış? Koltuğu silmesin o zaman kokulu kokulu otursunlar. Şoktayım yorumlara. Gelen misafir herkesin eşi dostu falan sanırım ne garip savunmalar.

Kötü koku doğuştan gelen bir şey olabilir zaman zaman. Beslenmeyle, cilt yapısıyla falan alakalı şeyler. Hamama da soksan o koku çıkmaz üzerinden bazı insanların.

Valla bilmiyorm sizin tanıdıgınız ciftciler nasıl?Organik tarım mı yapıyolar ne yapıyolar.
Ben daglıyım 35 senelik.Bizim köyde komsunun eve git o dag kokusu vardır.
Soba kokusuyla karısmıs bir hafif odun,yer yer hayvan yer yer cıra kokusu vardır.
Ve o kkoku cıkmaz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…