Imkan olmaz ok ama su varsa neden 2 hafta.. ya insan uyandiginda bile terlemis olabilir kotu kokmus olabilir.Havalar sogudu bazi insanlar iki haftada bir banyo yapip at gibi kokuyor. Benim oda arkadasim iki haftada bir yapiyordu. Ve saci yaglanmiyordu. Ojeli bakimli dumduz saclarla geziyodu hic belli olmuyodu banyo yapmadigi. Cokca parfum sikiyodu. O kadar pistiki ranzada ust katta agda yapmisligi var. Onla evlenen adama acirim yani allah sabir versin.
Yıllar önce üniversiteden bir arkadaşımın düğünü için başka bir şehre gitmiştim. 7-8 saatlik bir yoldu. Başka bir arkadaşımda kaldım, hepimiz yurtta aynı odada kalmıştık. Gittiğim gün kına oldu, kuaföre gittik, ertesi gün de nikah. Sabah oldu, arkdaşım ben bir duş alacağım saçlarım berbat dedi. Sonra bana döndü istersen sen de saçlarını yıka dedibenim hic yatili misafirim olmadi ancak bekarken annemin evindeki duzen boyleydi, annem kullanilmamis ic camasirlari, hazirliksiz geldiyse dis fircasi, havlusuna kadar bas ucuna koyardi. o zamanlar dogal gaz yok tabii sofbenin hazir oldugunu ne zaman isterse dus yapabilecegini belirtirdi, oyle gorduk icra etmedim ancak gorgumuz bu sekilde.
illa insanlar kirli olunca yikanmazlar ki enerji degisir bi sudan gecince, yoldan gelirse yorgunlugu alir, dil bir seyi nasil guzel soylerse karsidaki kisi de art niyetli degilse duzgun algilar saniyorum.
aahahaa yine yorum yapanlara ayar vermeye gelmişsinAhahha efso duyarlar kasılmış yine. Kötü koku insanlara doğuştan verilen bir özellik mi? Öyle olmadığına göre konu sahibinin rahatsız olması normal kim olsa huylanır. Birinin evine yatılı gidecekseniz bir zahmet duşunuzu alın roll-on’unuzu sürün ve temiz kıyafetler giyin. O zaman ahırdan da gelseniz her yere kokunuz sinmez.
Nesi ayıpki.Yıllar önce üniversiteden bir arkadaşımın düğünü için başka bir şehre gitmiştim. 7-8 saatlik bir yoldu. Başka bir arkadaşımda kaldım, hepimiz yurtta aynı odada kalmıştık. Gittiğim gün kına oldu, kuaföre gittik, ertesi gün de nikah. Sabah oldu, arkdaşım ben bir duş alacağım saçlarım berbat dedi. Sonra bana döndü istersen sen de saçlarını yıka dedine kadar bozulduğumu anlatamam, çok ayıp bir davranış. Doğal olarak saçımı dahi yıkamadım, taradım spreyini temizledim, saçımı toplayıp gittim nikaha da. Görgü çok başka bir şey.
Evet işte aşırı rahatsızdım zaten, ayıp olan kısmı bana yaptığı teklif. Sen banyo yapma demeye getirdi resmen istersen saçını yıka diyerek. Ailesiyle yaşıyordu ben de huzursuz oldum, banyolarını kullanmamı istemediler herhalde diye. Daha diyor ki bir gece daha kal istersen. Nikah bitimi hemen yola çıktım ben de.Nesi ayıpki.
7-8 saatlik yol üzerine kıına da göbek at terle.
Sizin ben bi dus alabilir miyim demeniz gerekmez mi?
Kuaför bi dünya makyaj.Öyle yatsam sabaha kadar döner dururum ben.
Üşenmemiş herkese ayar vermişİki yüzlülük iyi bir şey değildir. Arkasından da konuşmasıN evde. Demek ki evinize gelip giden herkesin arkasından atıp tutuyorsunuz
Hee simdi anladım.:)Evet işte aşırı rahatsızdım zaten, ayıp olan kısmı bana yaptığı teklif. Sen banyo yapma demeye getirdi resmen istersen saçını yıka diyerek. Ailesiyle yaşıyordu ben de huzursuz oldum, banyolarını kullanmamı istemediler herhalde diye. Daha diyor ki bir gece daha kal istersen. Nikah bitimi hemen yola çıktım ben de.
Birisi daha gelip ne alakası var diye mesajımı alıntılar sanmıştım ama daha görmedi zaar. Gelip kendi dusuncesini yazmak yerine üyeler üzerinden yürüyorlaraahahaa yine yorum yapanlara ayar vermeye gelmişsin
Saç yıkarken ter içinde kalıyorum ben gerçekten çok saçma bir eylem, duş almak çok daha kolayHee simdi anladım.:)
Ben de diyorm zaten dus alması lazım neye bozuldu:)
Ay sac yıkamaktan da nefret ederim.Mecbur kalmadıkca sadece sac yıkamam girerim dusa.
Boynu kopuyo insanın bi kere:)
Haklısınız bnde bozulurdm .
Çok bayıyorum artık bunlardan ya...aahahaa yine yorum yapanlara ayar vermeye gelmişsin
of evet ben de cok rahatsiz oluyorum bundan. yani bir fikrin varsa soyle, sana ters gelen bir fikir varsa alintila. ama gelip de “bu forumdaki kadinlar hep boyle virt zirt” yazmak ne is? bunu yaptigina en cok sahit oldugum 3 uye var. ucunun de fikirleri her zaman birbirinden sacma. dikkat cekmek icin baska kadinlarin uzerinden yuruyorlar surekli.Birisi daha gelip ne alakası var diye mesajımı alıntılar sanmıştım ama daha görmedi zaar. Gelip kendi dusuncesini yazmak yerine üyeler üzerinden yürüyorlarduyar kasmayı çok severler.
Bi tanesi benim peşimdeof evet ben de cok rahatsiz oluyorum bundan. yani bir fikrin varsa soyle, sana ters gelen bir fikir varsa alintila. ama gelip de “bu forumdaki kadinlar hep boyle virt zirt” yazmak ne is? bunu yaptigina en cok sahit oldugum 3 uye var. ucunun de fikirleri her zaman birbirinden sacma. dikkat cekmek icin baska kadinlarin uzerinden yuruyorlar surekli.
Benim de var öyle 1-2 üye bildiğim. Geçende yine oldu mesela. Sorsan Herkes sizin gibi mi olmalı derler ama herkesin de kendileri gibi olmasini isterler. Rutin hayatlarinda da böyle yapıyorlar demek kiof evet ben de cok rahatsiz oluyorum bundan. yani bir fikrin varsa soyle, sana ters gelen bir fikir varsa alintila. ama gelip de “bu forumdaki kadinlar hep boyle virt zirt” yazmak ne is? bunu yaptigina en cok sahit oldugum 3 uye var. ucunun de fikirleri her zaman birbirinden sacma. dikkat cekmek icin baska kadinlarin uzerinden yuruyorlar surekli.
Çocukluğumin yaz tatilleri köyde geçti hep. Köyden gelince temiz olan kıyafetleri yeniden yıkardık çünkü temizde olsa köyün kendine has bir kokusu vardı.Sinmez mi ayol. İki saat pikniğe gidip açık havada mangal yakıyoruz is kokusu üzerimize siniyor. Sürekli o şartlarda yaşayan insanlar bunlar.
Valla köyü bilmem, dün ankaradan döndüm bütün valizi temiz olanlar da dahil yıkadım. Valizin kokusu sinmiş üstlerine. Bir haftada valizde kalan kıyafet koktu. Allahın her günü hayvanla, gübreyle, toprakla haşır neşir olan insanlar nasıl kokmasın.Çocukluğumin yaz tatilleri köyde geçti hep. Köyden gelince temiz olan kıyafetleri yeniden yıkardık çünkü temizde olsa köyün kendine has bir kokusu vardı.
Herkes yorumuna sahip çıksınÇok bayıyorum artık bunlardan ya...
Niyi dilgi giçilmiş hiç inlimidim
Niyi linçliniyir hiç inlimiyirim
Niyi biyli yirim yipiyirsiniz da şiyli yirim yipmiyirsiniz.
Niyi niyi niyi...
Çünkü eşeğin tenasül uzvu yüzünden....
Kurban Bayramı'nda kurban pazarına girip çıkardık olduğu gibi tezek kokardıkÇocukluğumin yaz tatilleri köyde geçti hep. Köyden gelince temiz olan kıyafetleri yeniden yıkardık çünkü temizde olsa köyün kendine has bir kokusu vardı.
Ah evet o da var tabi.Kurban Bayramı'nda kurban pazarına girip çıkardık olduğu gibi tezek kokardık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?