Misafirin pis kokusu. Heryeri yikayasim geliyor

Imkan olmaz ok ama su varsa neden 2 hafta.. ya insan uyandiginda bile terlemis olabilir kotu kokmus olabilir.

Ojeli boyali gezince temiz olmuyorsun.. bazi sanatcilarda sac yaptirinca 1 hafta 10 gun sac yikamadan geziyorlarmis

Yıllar önce üniversiteden bir arkadaşımın düğünü için başka bir şehre gitmiştim. 7-8 saatlik bir yoldu. Başka bir arkadaşımda kaldım, hepimiz yurtta aynı odada kalmıştık. Gittiğim gün kına oldu, kuaföre gittik, ertesi gün de nikah. Sabah oldu, arkdaşım ben bir duş alacağım saçlarım berbat dedi. Sonra bana döndü istersen sen de saçlarını yıka dedi ne kadar bozulduğumu anlatamam, çok ayıp bir davranış. Doğal olarak saçımı dahi yıkamadım, taradım spreyini temizledim, saçımı toplayıp gittim nikaha da. Görgü çok başka bir şey.

aahahaa yine yorum yapanlara ayar vermeye gelmişsin

Nesi ayıpki.
7-8 saatlik yol üzerine kıına da göbek at terle.
Sizin ben bi dus alabilir miyim demeniz gerekmez mi?
Kuaför bi dünya makyaj.Öyle yatsam sabaha kadar döner dururum ben.

Nesi ayıpki.
7-8 saatlik yol üzerine kıına da göbek at terle.
Sizin ben bi dus alabilir miyim demeniz gerekmez mi?
Kuaför bi dünya makyaj.Öyle yatsam sabaha kadar döner dururum ben.
Evet işte aşırı rahatsızdım zaten, ayıp olan kısmı bana yaptığı teklif. Sen banyo yapma demeye getirdi resmen istersen saçını yıka diyerek. Ailesiyle yaşıyordu ben de huzursuz oldum, banyolarını kullanmamı istemediler herhalde diye. Daha diyor ki bir gece daha kal istersen. Nikah bitimi hemen yola çıktım ben de.

Hee simdi anladım.:)
Ben de diyorm zaten dus alması lazım neye bozuldu:)
Ay sac yıkamaktan da nefret ederim.Mecbur kalmadıkca sadece sac yıkamam girerim dusa.
Boynu kopuyo insanın bi kere:)
Haklısınız bnde bozulurdm .

Hee simdi anladım.:)
Ben de diyorm zaten dus alması lazım neye bozuldu:)
Ay sac yıkamaktan da nefret ederim.Mecbur kalmadıkca sadece sac yıkamam girerim dusa.
Boynu kopuyo insanın bi kere:)
Haklısınız bnde bozulurdm .
Saç yıkarken ter içinde kalıyorum ben gerçekten çok saçma bir eylem, duş almak çok daha kolay İşte bu da böyle bir anımdı

aahahaa yine yorum yapanlara ayar vermeye gelmişsin
Çok bayıyorum artık bunlardan ya...

Niyi dilgi giçilmiş hiç inlimidim
Niyi linçliniyir hiç inlimiyirim
Niyi biyli yirim yipiyirsiniz da şiyli yirim yipmiyirsiniz.
Niyi niyi niyi...

Çünkü eşeğin tenasül uzvu yüzünden....

Birisi daha gelip ne alakası var diye mesajımı alıntılar sanmıştım ama daha görmedi zaar. Gelip kendi dusuncesini yazmak yerine üyeler üzerinden yürüyorlar duyar kasmayı çok severler.
of evet ben de cok rahatsiz oluyorum bundan. yani bir fikrin varsa soyle, sana ters gelen bir fikir varsa alintila. ama gelip de “bu forumdaki kadinlar hep boyle virt zirt” yazmak ne is? bunu yaptigina en cok sahit oldugum 3 uye var. ucunun de fikirleri her zaman birbirinden sacma. dikkat cekmek icin baska kadinlarin uzerinden yuruyorlar surekli.

Bi tanesi benim peşimde Direkt yazsa gam yemeyecem. Yorum yaptığım her konuya istisnasız ortadan ortadan ayarlı yorum yazıyor

aha işte bir kokulu da benim eşim. terleyince peynir gibi kokar. annem inatçı ve kokuyor diye adını keçi peyniri koydu öyle kaldı.
ne yapsın? allah triko, kıllı bir insan. yaz kış her ortamda terler. tertemiz insan ama terleyince kokuyor. her zaman terli, nemli ve kokulu.

Benim de var öyle 1-2 üye bildiğim. Geçende yine oldu mesela. Sorsan Herkes sizin gibi mi olmalı derler ama herkesin de kendileri gibi olmasini isterler. Rutin hayatlarinda da böyle yapıyorlar demek ki

Sinmez mi ayol. İki saat pikniğe gidip açık havada mangal yakıyoruz is kokusu üzerimize siniyor. Sürekli o şartlarda yaşayan insanlar bunlar.
Çocukluğumin yaz tatilleri köyde geçti hep. Köyden gelince temiz olan kıyafetleri yeniden yıkardık çünkü temizde olsa köyün kendine has bir kokusu vardı.

Çocukluğumin yaz tatilleri köyde geçti hep. Köyden gelince temiz olan kıyafetleri yeniden yıkardık çünkü temizde olsa köyün kendine has bir kokusu vardı.
Valla köyü bilmem, dün ankaradan döndüm bütün valizi temiz olanlar da dahil yıkadım. Valizin kokusu sinmiş üstlerine. Bir haftada valizde kalan kıyafet koktu. Allahın her günü hayvanla, gübreyle, toprakla haşır neşir olan insanlar nasıl kokmasın.

Herkes yorumuna sahip çıksın
Kurallara uygun değilse gereği zaten yapılıyor. Bu atar gider komik geliyor bana

Kurban Bayramı'nda kurban pazarına girip çıkardık olduğu gibi tezek kokardık

Kurban Bayramı'nda kurban pazarına girip çıkardık olduğu gibi tezek kokardık
Ah evet o da var tabi.
Babam kurban bakmadan gelince, annem tüm üstünü çıkartır, montunu da balkona asardi hemen. Babam da anneme takılırdı, gören de şehirde büyümüş zanneder seni diye .

1-2 saatte o koku siniyorsa, orada satış yapan insanlar ne yapsalar da o kokudan arınması zor.
Kokudan hoşlanmamak ayrı da iğrenç bir varlıktan söz eder gibi yapmak çok ayıp cidden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…