- 21 Ağustos 2015
- 32.120
- 97.500
- 598
- 38
Zaten "ay ne duyar kastınız" diyenler onu anlamıyor. Konuşma adabı var misafiri yerden yere vurmaya ne gerek var. Deterjan ile çıkacak bir şeyi getirip burda konu açıp dedikodu yapma derdine düşmüşAh evet o da var tabi.
Babam kurban bakmadan gelince, annem tüm üstünü çıkartır, montunu da balkona asardi hemen. Babam da anneme takılırdı, gören de şehirde büyümüş zanneder seni diye .
1-2 saatte o koku siniyorsa, orada satış yapan insanlar ne yapsalar da o kokudan arınması zor.
Kokudan hoşlanmamak ayrı da iğrenç bir varlıktan söz eder gibi yapmak çok ayıp cidden.
Ay parisin gülü kızdın sen bana eminim çok iyi davranmissindir misafirine onlar gider gitmez buraya nefretini kusmaya gelmişsin..aman aman uzak dursun senin gibi kendini beğenmiş insanlar benden o beğenmediğin çiftçi diye küçümsediğin insanların sayesinde ayakta duruyo bu ülke..Zavallı. Benim kalbim yeterince temiz. Misafirimin yüzüne bi sey belli etmemişim. İnsanlarda temizlik bilsin. Demekki sizde aynısınız
imkanları yargılayan yok herkes içinden geldiği gibi burada konu açabilir. kimsenin de derdini yargılama hakkınız yok sizin allah başka dert vermesin gibi cümleler kurarak. kimisi evindeki kokuyu dert eder, kimisi kırılan tırnağını, kimisi hastasını, kimisi de maddi durumunu. burası bdv, siz beğenseniz de beğenmeseniz de herkes dert ettiği şeyi yazmakta serbest. derdi beğenmeyen yorum yazmaz konuya.Birini imkanlarından ötürü yargılama hakkımız yok.
Metropolde ciftcilik yapmıyorsa adam halis muhlis köylüyse kokar arkadasım.
O koku cıkmaz.
Bide ciftci adama rollon kullan diyenler var akıllara zarar.
He kullanır bekle:)
Bu kadarda cıtkırıldım olmaya gerek yok.
2 gün evi havalandırırsın biter.
Allah baska dert vermesin.
Benim annemin köyündeki evinde,banyo sobası yanarsa sıcak su geliyor.
Köy algısı insanlrda Zekeriya köy oldugundan bilmeden konusmasınlar diyoruz.
ne kokusu olduğunu çıkaramadım değdiği herşey kokmuş nasıl çıkarabilirim bu kokuyu çiftçi adam demiş , ne demiş başka ? çiftçilikle uğraşıyor onunla ilgili sanırım bilen arkadaşlar aydınlatsın bu konu nasıl çıkar demektir bu adam çiftçi dediği için mi ayaklandınız çiftçi demeseydı tesisatçı deseydi çok kötü kokmuş herşey deseydi ne değişirdiÜfffff bu ne herkes mi piremses, koku konusu tartışmalı olabilir;ama misafir ağırladıktan sonra şu üslupla şu cümleleri kuran konu sahibinin elle tutulur bir tarafı yok. Dert değil bir şey değil.
Karınca: Ben ne alaka?kız bana bak sen evini karınca basan üye değil misin ? sayende tüm haşere cemiyeti kırıntıya doymuş diyorlar doğru mu
Almasın zaten eve. Ama bir kere eve gelen misafirin arkasından konuşmak mı doğru olan?kayınvalidem tuvaletden sonra el yıkamıyor diye açılan konulara ıyyy iğrenç alma eve ne biçim insanlar var dedik hepimiz öyle yorumlar yazdık şimdi tutupda bu konuda adamın arkasından konuşmayın demek komik oluyor
Roll-on kullanmasın ya onu genel koku için yazdım. Kolonya kullansın, hacı misi kullansın. Akrabalardan yaşı 35-40 olup çiftçilikle uğraşanlar cidden kokmuyor. Yaşı ileri olanlarda var o bahsedilen koku. Konuyu okuyunca anladım nasıl bir koku olduğunu. O da zayıf banyo alışkanlığından bir süre sonra insanın üstüne siniyor. Üslubunu beğenmemiş olabilirsiniz ama rahatsız olmasına şaşırmadım ben. Koltuk, halı her yere sinmişse huylanmıştır samanyolu dizileri gibi dram yaratmaya gerek yok. Mesela yanımda birinin ağzı kokarsa rahatsız olurum içimden de söylenirim. Belki mide rahatsızlığı var bilemem ama sonuç olarak ben rahatsız olurum aslında demek istediğim bu ama bambaşka yerlere çekildi. İnsan her an duyarlı olamıyor bazen bir olayın sonucu cidden rahatsız edici olabiliyor çünkü. Misafiri rencide etmediği sürece insan istediğini düşünebilir.Hangi ciftci amca roll on kullaniyodur
calcicim burada konuların en uzmanı sensin şıp diye buluyorsun şimdi sen buldurtma bana zibilyon tane konu var bdv de eltim şunu dedi kaynanam tuvaletden sonra el yıkamadı görümcem böyle yaptı kocam yıkanmıyor sevgilim diş fırçalamıyor konusu :)Almasın zaten eve. Ama bir kere eve gelen misafirin arkasından konuşmak mı doğru olan?
Aynen sanki mecbur günlerce milletin sinen kokusunu silmeye. Niye kokuyorsa kokuyor onu konu sahibi düşünmek zorunda değil.millet kalbin pis demiş ne alaka çözemedim. ben de sevmem misafir koktuğu zaman. evin havası değişiyor. sırf bu yüzden misafir sevmiyorum.
Ama herkes birileri hakkinda konu aciyor.. ayni sey kocasindan kv deden cocugundan dert yananlar vs.Almasın zaten eve. Ama bir kere eve gelen misafirin arkasından konuşmak mı doğru olan?
Yüzüne belli etmemişsin ama gıyabında konuşuyosun. Bu da nefsindeki kirlerin pis kokusu.Zavallı. Benim kalbim yeterince temiz. Misafirimin yüzüne bi sey belli etmemişim. İnsanlarda temizlik bilsin. Demekki sizde aynısınız
Keşke belli etseydiniz de gerçek yüzünüzü bilip bir daha size adım atmasalardı.Zavallı. Benim kalbim yeterince temiz. Misafirimin yüzüne bi sey belli etmemişim. İnsanlarda temizlik bilsin. Demekki sizde aynısınız
Konu sahibi o kadar masum sormamış bence, yazım tarzından gayet adamı küçümsediği görünüyor bence, çok sinir oldum, çocuk bile anladı kokuyu fln yazmış.ne kokusu olduğunu çıkaramadım değdiği herşey kokmuş nasıl çıkarabilirim bu kokuyu çiftçi adam demiş , ne demiş başka ? çiftçilikle uğraşıyor onunla ilgili sanırım bilen arkadaşlar aydınlatsın bu konu nasıl çıkar demektir bu adam çiftçi dediği için mi ayaklandınız çiftçi demeseydı tesisatçı deseydi çok kötü kokmuş herşey deseydi ne değişirdi
kayınvalidem tuvaletden sonra el yıkamıyor herşey kokmuş leş gibi deseydi ne olurdu ? kadın herşey kokmuş ,işi gereği kokulu işle uğraşıyor ondan sanırım çıkaramadım ne kokusu tam anlayamadım ama nasıl çıkar demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?