- 11 Aralık 2018
- 42.607
- 264.810
- 598
Niye almasın? Çiftçi amcalar duş almaz diye bir kanun maddesi mi var?Ya arkadaşım sen alırsın ben çiftçi amcadan bahsediyorum almazdı diye off neyse ya banane
Roll-on olmaz da hacı misi olur ne fark eder? Kokuya önem veren her türlü veriyor. Hadi diyelim adamın üstüne sindi asla geçmiyor. Konu sahibinin rahatsız olması neden garip bulunmuş orasını anlayamadım.Ciftci amca ve roll on :)
Benim babam tamirci.45 senelik.
Asırı titizdir.Hersaabah dusunu alır tras kolonyasını sürer.
Pandemide bile evde trasını oldu otuırdu.:)
Ama üzerine sinen bi yag kokusu var.O arabaların yagı.
o koku cıkmıyor arkadas.
Mesleki deformasyon iste
Ben hiç gerçek bir köy görmedim, köylü ortamında bulunmadım. Ama bazı kokular için illa köyde olmaya gerek yok. İzmirin göbeğinde bir komşumuz vardı evi de kendi de koyun gibi kokardı. Ergendim, bir gün anneme sordum x teyzeler neden öyle kokuyor diye “evlerinde halıları, yatakları, yorganları hep yün kızım o yüzden, pis değiller öyle düşünme” dedi bana. Yün kokarmış onu öğrendim.Valla bilmiyorm sizin tanıdıgınız ciftciler nasıl?Organik tarım mı yapıyolar ne yapıyolar.
Ben daglıyım 35 senelik.Bizim köyde komsunun eve git o dag kokusu vardır.
Soba kokusuyla karısmıs bir hafif odun,yer yer hayvan yer yer cıra kokusu vardır.
Ve o kkoku cıkmaz:)
İki yüzlülük iyi bir şey değildir. Arkasından da konuşmasıN evde. Demek ki evinize gelip giden herkesin arkasından atıp tutuyorsunuzSanki adam gelip okuyacak. Evde kendi halimizdeyken konuştuğumuz gibi yazmış işte kadın.
Off hacı miside burun kırar ya:)Roll-on olmaz da hacı misi olur ne fark eder? Kokuya önem veren her türlü veriyor. Hadi diyelim adamın üstüne sindi asla geçmiyor. Konu sahibinin rahatsız olması neden garip bulunmuş orasını anlayamadım.
cidden senin bu gerceklikten uzak yorumlarin o kadar yoruyor ki insani.Ahahha efso duyarlar kasılmış yine. Kötü koku insanlara doğuştan verilen bir özellik mi? Öyle olmadığına göre konu sahibinin rahatsız olması normal kim olsa huylanır. Birinin evine yatılı gidecekseniz bir zahmet duşunuzu alın roll-on’unuzu sürün ve temiz kıyafetler giyin. O zaman ahırdan da gelseniz her yere kokunuz sinmez.
Anonim zaten kimseyi tanımıyoruz. Sitenin amacı da bu değil mi?Off hacı miside burun kırar ya:)
Rahatsız olabilr de burda gelip anlatması hos değil.
Evine gelmis misafir.
Keske adamı bilsek daha da gitme bu akrabaya,dedikodunu yapıyor deriz:)
neden kadının tavrına bu kadar takılındı ki?Adam ciftciymis ne koksun gül mü koksun?Tezek de kokar,hayvan da kokar.
Ay Galler piremsesiysen eve misafir alma ablacım,hadi aldın adamın dedikodusunu bari yapma surda.
O kalbini bi temizle önce.
5. Kattaki eve çıkıyorlar karıncalar neresi pisse buluyor demekYok ki zaten,herkesin başına gelebilecek bir durum bu.Özellikle bahçeli evlerde daha çok oluyor.
Hehh aynen o yün kokusu.Ben hiç gerçek bir köy görmedim, köylü ortamında bulunmadım. Ama bazı kokular için illa köyde olmaya gerek yok. İzmirin göbeğinde bir komşumuz vardı evi de kendi de koyun gibi kokardı. Ergendim, bir gün anneme sordum x teyzeler neden öyle kokuyor diye “evlerinde halıları, yatakları, yorganları hep yün kızım o yüzden, pis değiller öyle düşünme” dedi bana. Yün kokarmış onu öğrendim.
Mutlaka öyle ama genelde konularda canı yanan tarafı dinliyoruz. Burada canı yanma değil de baya ciddi aşağılama söz konusu.Bir şey soracağım
Kk daki konuların yüzde 90ı birinin dedikodusu değil mi?
Kv, elti, eş, eski eş, görümce, sevgili, anne, baba, kardeş, arkadaşlar vs..
Ay şimdi anladım :)Mutlaka öyle ama genelde konularda canı yanan tarafı dinliyoruz. Burada canı yanma değil de baya ciddi aşağılama söz konusu.
Bunu buraya yazmaktaki amaç ney..?Eve gelir gelmez bi koku sardi ve bu kişi akraba. Ne kokusu çıkaramadım. 1 gece yattilarda. Sonra onlar gidince temizlik yaparken adamın oturduğu yere bile o kokunun sindigini fark ettim. Yorgan bile kokmuş. Zaten titiz bi insanım. Sinirlendim çok. Sanki hayvanvs kokusu gibi. Zatrn çiftçi adam. Cocuk bile yorgan tarla gibi kokuyor dedi. Ama tarla kokusu bu denli kötü olmaz. Bu bildiğin ahir kokusu gibi bi sey. Koltuğu sabunlu bez ile sildim. Sizce kokusu cikarmi? Yorganıda yikayacagim.
Sanki adam gelip okuyacak. Evde kendi halimizdeyken konuştuğumuz gibi yazmış işte kadın.
Birini imkanlarından ötürü yargılama hakkımız yok.neden kadının tavrına bu kadar takılındı ki?
burası bir derdim var. buraya içini dökmek için konu açıyor insanlar. kadının canını sıkmış belli ki, gidip de ona buna anlatmamış gelip buraya yazarak rahatlamak istemiş. öfkesini de dökebilir, kinini de kusabilir. o an o ruh halinde yani kalp temizliği ile ne alakası var? öyle ya da böyle birisi misafir edilmiş, belki edilmeye mecbur kalınmış ve ardından oluşan kokuyu giderebilmekle alakalı biraz iç dökmeli biraz da fikir almalı konu açmış.
yani şu tavırlar yüzünden yeri geliyor insanlar şurada konu açmaya çekiniyor.
burası bdv, istediğini yazabilir. canını sıkmayan bir konu hakkında yazmaz buraya kimse, belli ki canı sıkılmış. yazsın içinden geldiği gibi bence.
Sinmez mi ayol. İki saat pikniğe gidip açık havada mangal yakıyoruz is kokusu üzerimize siniyor. Sürekli o şartlarda yaşayan insanlar bunlar.Hehh aynen o yün kokusu.
Gercekten köyde yasıyosa kokular karısıyor bide.
İs kokusu ,sobada kaynayan yemeğin kokusu hepsi siniyor yani üzerine.
Annemlerin köyde evi var,o is kokusu siniyor üzerine bikere.
Eve gelince ilk is banyoya atıyorm kendimi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?