Misafirin pis kokusu. Heryeri yikayasim geliyor

Havalar sogudu bazi insanlar iki haftada bir banyo yapip at gibi kokuyor. Benim oda arkadasim iki haftada bir yapiyordu. Ve saci yaglanmiyordu. Ojeli bakimli dumduz saclarla geziyodu hic belli olmuyodu banyo yapmadigi. Cokca parfum sikiyodu. O kadar pistiki ranzada ust katta agda yapmisligi var. Onla evlenen adama acirim yani allah sabir versin.

Roll-on olmaz da hacı misi olur ne fark eder? Kokuya önem veren her türlü veriyor. Hadi diyelim adamın üstüne sindi asla geçmiyor. Konu sahibinin rahatsız olması neden garip bulunmuş orasını anlayamadım.

Ben hiç gerçek bir köy görmedim, köylü ortamında bulunmadım. Ama bazı kokular için illa köyde olmaya gerek yok. İzmirin göbeğinde bir komşumuz vardı evi de kendi de koyun gibi kokardı. Ergendim, bir gün anneme sordum x teyzeler neden öyle kokuyor diye “evlerinde halıları, yatakları, yorganları hep yün kızım o yüzden, pis değiller öyle düşünme” dedi bana. Yün kokarmış onu öğrendim.

ay ben de böyle insanları hiç sevmem. Misafirliğe gidiyorsun gitmeden önce bir yıkan, temiz giyin di mi? Yanlış anlaşılmasın kimseyi küçük görmüyorum ama bazı insan da çok bakımsız

Roll-on olmaz da hacı misi olur ne fark eder? Kokuya önem veren her türlü veriyor. Hadi diyelim adamın üstüne sindi asla geçmiyor. Konu sahibinin rahatsız olması neden garip bulunmuş orasını anlayamadım.
Off hacı miside burun kırar ya:)
Rahatsız olabilr de burda gelip anlatması hos değil.
Evine gelmis misafir.
Keske adamı bilsek daha da gitme bu akrabaya,dedikodunu yapıyor deriz:)

cidden senin bu gerceklikten uzak yorumlarin o kadar yoruyor ki insani.

nereden biliyorsun adamin kiyafetlerinin temiz olmadigini, hangi sartlarda yasadigini? roll-on tavsiyesi veriyor bir de valla dunya uzerindeki en creative tip yani kimsenin aklina gelmezdi roll-on. kokunun sinmeyeceginden de cok eminsin garip sekilde.

yukarida yazdim yine yazayim, bu konunun dert olan kismi neresi? yani koltuk silinmis yorgan yikanmis eee tamam? hep beraber hic tanimadigimiz bir adama “iyy hayvan gibi kokuyormus ayyyy tarla kokusuuu” mu diyelim? bu cunku konunun pointi.

Adam ciftciymis ne koksun gül mü koksun?Tezek de kokar,hayvan da kokar.
Ay Galler piremsesiysen eve misafir alma ablacım,hadi aldın adamın dedikodusunu bari yapma surda.
O kalbini bi temizle önce.
neden kadının tavrına bu kadar takılındı ki?
burası bir derdim var. buraya içini dökmek için konu açıyor insanlar. kadının canını sıkmış belli ki, gidip de ona buna anlatmamış gelip buraya yazarak rahatlamak istemiş. öfkesini de dökebilir, kinini de kusabilir. o an o ruh halinde yani kalp temizliği ile ne alakası var? öyle ya da böyle birisi misafir edilmiş, belki edilmeye mecbur kalınmış ve ardından oluşan kokuyu giderebilmekle alakalı biraz iç dökmeli biraz da fikir almalı konu açmış.
yani şu tavırlar yüzünden yeri geliyor insanlar şurada konu açmaya çekiniyor.
burası bdv, istediğini yazabilir. canını sıkmayan bir konu hakkında yazmaz buraya kimse, belli ki canı sıkılmış. yazsın içinden geldiği gibi bence.

Hehh aynen o yün kokusu.
Gercekten köyde yasıyosa kokular karısıyor bide.
İs kokusu ,sobada kaynayan yemeğin kokusu hepsi siniyor yani üzerine.
Annemlerin köyde evi var,o is kokusu siniyor üzerine bikere.
Eve gelince ilk is banyoya atıyorm kendimi:)

Bir şey soracağım
Kk daki konuların yüzde 90ı birinin dedikodusu değil mi?
Kv, elti, eş, eski eş, görümce, sevgili, anne, baba, kardeş, arkadaşlar vs..
Mutlaka öyle ama genelde konularda canı yanan tarafı dinliyoruz. Burada canı yanma değil de baya ciddi aşağılama söz konusu.

İnsanların imkanlarını bilmediğim için sizin de herkes neden temiz olmak istemez söyleminizi doğru bulmadım evimizin her odası sıcak çeşmeden su açınca sıcak su geliyor tarla kokusu falan diyorsunuz adamın evinde doğal gaz varmı sıcak suyu çeşmeden akıyormu ben rahat şartlardaki insanların temiz olmasına kızarım ama bu konuyu açmak lüzumsuz olmuş bdv de kaç kez koltuğu şununla silin yorganı bu deterjanla yıkayın diye tavsiye gördünüz. Tamam siz çok titizsiniz gelen misafir pis kokulu

Bunu buraya yazmaktaki amaç ney..?

Birini imkanlarından ötürü yargılama hakkımız yok.
Metropolde ciftcilik yapmıyorsa adam halis muhlis köylüyse kokar arkadasım.
O koku cıkmaz.
Bide ciftci adama rollon kullan diyenler var akıllara zarar.
He kullanır bekle:)
Bu kadarda cıtkırıldım olmaya gerek yok.
2 gün evi havalandırırsın biter.
Allah baska dert vermesin.
Benim annemin köyündeki evinde,banyo sobası yanarsa sıcak su geliyor.
Köy algısı insanlrda Zekeriya köy oldugundan bilmeden konusmasınlar diyoruz.

Sinmez mi ayol. İki saat pikniğe gidip açık havada mangal yakıyoruz is kokusu üzerimize siniyor. Sürekli o şartlarda yaşayan insanlar bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…